Vlek na koně za automobil
Moderátoři: rezis, Malboro, Leo
-
Re: vlek na koně za OA
pokud je limit do 100k tak asi Land Rover Discovery 300Tdi ... při vyšším cenovém limitu třeba se nabízí Toyota land Cruiser 95 ....
-
karu si pujcuju na jizdarne v liberci za 700,- na den a tazny auto mi zatim vyhovel sef firmy,kde makam, pezot boxer 2.8 hdi za naftu.ale prevazim kone jen na prazdniny.tak snad to letos zase dopadne. z prahy na lbc. a pak po prazdninach zpatky.
sekalsemmalo-ten,co ho zasáhl za bouřky blesk ve dřezu na nádobí
Re: Auto 4x4
jsem na tom stejně..hajney píše:Já jsem s Fronterou spokojený, jezdí denně v lese. Zatím bez problémů. Naopak Land Rovera bych si nikdy nekoupil - věc názoru.
-to jen aby tu všichni jen Fronteru nepomlouvali - A jestli jsem se nějakýho "víkendovýho offrouďáka" dotknul, tak to nebyl záměr.
Taky bych raději fronteru než LR.
Ehmmmm, komu neni rady, tomu neni pomoci.... Priste se neptej, kdyz ses rozhodnutej. No uvidime az zacnes opravovat, myslim ze se jeste nasmejem... Procti si nase forum a pochopis
Kazdy vi co delam, jen se to nesmi psat v podpisu. V kolonce povolani je to snad v poradku, pokud ne, tak kolonku z duvodu zbytecnosti odstranit.
O cenach prodavanych veci nediskutuji.
roztrhnisikusnuhakem zavinac gmail.com
O cenach prodavanych veci nediskutuji.
roztrhnisikusnuhakem zavinac gmail.com
jestli to bylo na mně tak rozhodnutej nejsem. I když možná napůl jo. Nebude to ani LR ani Opel.
Měl jsem možnost jezdit s defenderem TD5 a v žádném případě to nevyjede tolik, na kolik se to tváří.
Měl jsem možnost jezdit s defenderem TD5 a v žádném případě to nevyjede tolik, na kolik se to tváří.
-
def nevyjede tolik na kolik se tváří ??? co měl za pneu ????
myslím že nějaký orig. co tam jsou. Žádný speciální offroad to nebyli.
Průjezdnost ovlivňují hodně pneumatiky. Lepší gumy, lepší ježdění. Do terénu se proto moc ty seriový gumy nepoužívají, dávají se tam větší gumy s hrubým vzorkem.
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.
No tak ja mám fronteru 2,3td a som celkom spokojny , aj čo sa týka spotreby a aj poruchovosti/ceny ND .
nenchával jste někdo šít novou plachtu na vozejk?
Ptal jsem se tady a řekli mi 9tis. bez DPH. Tak mi to přijde docela dost.
Mam vozejk na jednoho koně.
Ptal jsem se tady a řekli mi 9tis. bez DPH. Tak mi to přijde docela dost.
Mam vozejk na jednoho koně.