MT8 050 od Mária

TK, MT, Vinea, Cabrio, Vega, Yukon, Farmář

Moderátoři: Tata, Tom

Zpráva
Autor
Mário

Re: MT8 050 od Mária

#481 Nový příspěvek od Mário »

TRACK MT8 píše:pěkny fotky, ale na teho ntvsa sou ty pokose nahrabany malé.
tye riadky boli ešte velike lebo do bolo huste mal to problem aj pozbierat

Mário

#482 Nový příspěvek od Mário »

Tom píše:Jak jsi spokojený s tím nahrabovačem? Já jsem na něho žádnou chválu neslyšel...
Tom hrabe to docela pekne len to treba trošku ešte doladit ale ded si neaku korunu zarobim tak bude určite druha hrabačka bud pasova alebo kolotoč

TRACK MT8

#483 Nový příspěvek od TRACK MT8 »

Mário píše:
TRACK MT8 píše:pěkny fotky, ale na teho ntvsa sou ty pokose nahrabany malé.
tye riadky boli ešte velike lebo do bolo huste mal to problem aj pozbierat
tráva byla dlouhá, proto se to mr.á a ucpává, ja jenom že to ma poloprazdny a zaroven plny. tam je to blbě řešeny, še se nedá vypnout ten posuv pasu, pořád ti to seno utiká ikdyž toho moc nemáš a pak už to nenaplníš. v práci sem to předělával aby se ten pás dal vypnou a je to uplně o něčem jinym.

Mário

#484 Nový příspěvek od Mário »

no to tam bolo zle na tom a maju na tom aj zodrate gumy tak to moc nechcel plnit aby nepraskli inak dneska som bol pozerat jeden samozber za ozaj dobru cenu len ja by som ho neutiahol
http://www.autobazar.eu/sk/claas-zberny ... 01282.html

matto

#485 Nový příspěvek od matto »

cital som ze si bol na STK, kde si namontoval trojuholnik ? montoval si aj hmlovku ?
TRAC MT8-151.32, ZETOR 7245 UKT, ZETOR 5245
ex TRAC MT8-050 , ZETOR 7245, MT8-132.32 , TZ-4K-14

Mário

#486 Nový příspěvek od Mário »

hmlovku som nemontoval a ani trojuholnik ved všade zavadzia a ani sa nan nepytali ale časom by som chcel zohnat ten hlinikovy a ten niekde namontovat lebo ten plastovy bysom dolamal už asi 15 krat

Milhauss
Kontaktovat uživatele:

#487 Nový příspěvek od Milhauss »

Já mám plastový a mám ho zevnitř na okně,takže ho neulomím 8) 8) 8) Je fakt že zabírá půl okna,a na jednu stranu prostě není vidět

Mário

#488 Nový příspěvek od Mário »

Presne tak aj ja ho tam mavam sem tam ked idem na dlhu vzdialenost davam ho na pravu stranu a to uško na okne a za piest na okne alebo ho priviažem s drotom na to čo taham :)

matto

#489 Nový příspěvek od matto »

napis ako prebiehala KO a STK, čo kontrolovali . Bol si aj na emisnej ?

Mário

#490 Nový příspěvek od Mário »

na STK pozerali všetky svetla či funguju aj pracovne svetla pozerali či su dobre naštelovane pozeral ci ide truba smerovky stierač rozmer pneu rozmer rafikov tym motora pozeral potom vyrobny stitok aj vyrazene vin cislo pozeral brzdy sa skusali nasledovne tam vonku som sa rozbehol a zabrzdil :D potom pozeral či maju svetla to označenie E teda ci su homologizovane este zrkadla pozeral majak lekarničku poruchovi trojuholnik ten co treba aj v aute a pozeral aj hasiaci pristroj vraj by mal byt aj ked len neaky maličky ale že by mal byt ja mam 1 kilovi abc a dal som zan 9,40€ taky isty maju aj v tescu za 25€ hladajte čo najlacnejši nech vas neotiahnu zbytočne o peniaze a za lekarničku som dal asi 11€ pozeral aj brzdovu kvapalinu ci ma dobru teplotu varu ak mate staru tak staci ak ju vimenite v nadržke to mi poradil tam ten mechanik emisna prebiehala tak že mi volačo strčil do vyfuku a nakolkoto tam nechcelo držat tak mu to viletelo ked som naštartoval a skoro sa mu to rozbilo zistili že to velmi dymi tak tam len z hlavi napisal neake hodnota a povedal aby som si došteloval trysky UPOZORNENIE ak vam niečo slzi tak doma poriadne vyumyvajte traktor z vrelou vodou a zoberte si tam zo sebou handru na utretie aby nevideli že vam tam niečo kvape ja som to tam este trochu poutieral a chvalili že aky čisty motor mam :D dufam že prejdete každy a inak na KO potrebujete kupnopredajnu zmluvu bez tej tam ani nemusite ist a taktiež si namontujte predtym aj držiak na značku zo svetlom na stk by ste ho už mali mat namomtovany a aby na nom už aj to svetlo svietilo na ko sa nelaknite ked pridu policajti lebo sa dost stava že na take vin čislo budu kradnute vozidla na naše vin bolo kradnutych 10aut a 4 motorky tak to potrva asi tak 2 hodinky kym to spravia lebo policajt musi prist a odblokovat ten sistem ked je to zablokovane tak ty pracovnici KO s tym nemožu hybat a čaky sa na policajtov kym pridu

matto

#491 Nový příspěvek od matto »

diky zy info a kde ma ten traktor vyrazene vin cislo?

Milhauss
Kontaktovat uživatele:

#492 Nový příspěvek od Milhauss »

Tak to už vidím jak projdu,světla navíc,kraviny navíc,přední světla jiný,gumy jinej rozměr,čelák bez štítku. Alespoň že traktor i kabina štítek mají,a mám alespoň nějaké osvědčení,i když Opis. Nedávno jsem vezl policistu do Práglu,tak jsem ho ťuknul co a jak s těmahle traktory,jak je to s provozem na silnici. A povídal mi že jakýkoliv traktor či tera,či povoz krom stavebních strojů,musí mít SPZ. Jediná výhoda je,že 99 procent policistů o tom neví,takže to nekontrolují a tolerují to.

DYK

#493 Nový příspěvek od DYK »

A nemohl se mýlit?
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod

Milhauss
Kontaktovat uživatele:

#494 Nový příspěvek od Milhauss »

Prý ne,dělal u dopravky a pak i na úřadě,co se dělají přestavby,a tak,tak do toho celkem viděl

DYK

#495 Nový příspěvek od DYK »

Já teda žiju v tom, že traktor - malotraktor který v době prodeje nepodléhal přidělení SPZ dnes RZ ji mít stále nemusí a vystačí si s doklady, které dostal majitel při koupi, no a jednoosák Vari dostane za určitých předpokladů jaký si TP, ale RZ snad žádnou. Jen pojistka. A taky má celkem dost omezení pro provoz na pozemních komunikacích. Třetí třída, místní komunikace a za nesnížené viditelnosti. Ale nechci to zde bordelařit jednoosákama. Já bych mu teda moc nevěřil. Jen si to prosím tě nevykládej, že říkám že kecáš ty, proboha. Ale třeba jsem nakonec blb já, ale nezdá se mi to.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod

Odpovědět

Zpět na „Naše malotraktory“