Polské sekačky
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Polské sekačky
Když se podíváte o cca 17 témat níž tak to máte černé na bílém
-
Jaký je potřeba 3bod a náhon pro zetor 6711 k nějaké sekačce 165?
- Blajda
Dostala se mi zajímavá nabídka na nový čelní nakladač made in poland.Nosnost 1200kg, zdvih 3,5m ,joystik, tř.funkce,palelogram tlumič rázů, euroúchyt
Nemáte ho nebo nevíte kdo ho má, kolik to vydrží, a tak celkově.Aby za pár let nebyl K.O:
Nemáte ho nebo nevíte kdo ho má, kolik to vydrží, a tak celkově.Aby za pár let nebyl K.O:
Zetor 3011 a 6748
Jasné, ale všude se mluví o "polské sekačce" nikde žádná značka. Těch je totiž moc v různých cenových relacích, takže hádám, že i jiné kvality, proto se ptám, která je nejlepší...radovann píše:Když se podíváte o cca 17 témat níž tak to máte černé na bílém
- avula
- Kontaktovat uživatele:
nezná někdo tuto bubnovou sekačku ? Model je Z 041 záběr 135 Mini.
Tak nakonec jsem vybral Samasz, doufám, že bude dobře sloužit...
Prodejce často dává kardan v ceně sekačky, popřípadě za příplatek... Jinak bych řekl, že by měl být kardan 400 nm...ZeToR 5511 píše:Jaký je potřeba 3bod a náhon pro zetor 6711 k nějaké sekačce 165?
Blajda píše:Dostala se mi zajímavá nabídka na nový čelní nakladač made in poland.Nosnost 1200kg, zdvih 3,5m ,joystik, tř.funkce,palelogram tlumič rázů, euroúchyt
Ať ti prodejce dá kontakt na lidi co ho mají a pak si to objezdi. Tom
-
Ahoj potřeboval bych sehnat návod k obsluze k sekačce banrol 1.65m v češtině. Nevíte kde bych ho mohl sehnat?
-
potřebuji koupit rotačku o zaberu 135cm polske vyr. poradi někdo nejake kont.? nebo kde kupit nejlepší ceny . mam za traktor rs 09
Zdravím, mám polskou sekačku Banrol 135, nedám na ni dopustit, i když mne spousta lidí odrazovala od polského výrobku, ale já říkám, že jak se k tomu člověk chová, tak to vydrží, pokud je někdo rabiják, zničí i tank Tuhle jsem kupoval za traktor 30PS, sekám s ní ročně tak celkem 9ha a v pohodě, nože se dají koupit normálně v Agrozetu. Mám ji přivezenou z Fr.Místku - tel.: 602446262 - seriózní prodejce, ale záruku jsem nevyužil, nebylo nic! Nechal jsem si ji dovézt dopravcem, takže mne vyšla doprava na 900,- Kč a sekačka na 18.000,- Kč bez DPH......a hlavně, je nová, vím, jak s ní zacházím a nekupuji žádný nabarvený šrot, který kdekdo vychvaluje a když se k tomu přijde, tak se zděsí......a právě po těchto zkušenostech jsem nakonec volil novou polskou........Někdy mne to přijde, že už se haní jen tak z plezíru a co kde kdo řekl, ale kdo má vyzkoušeno, tak ví své...
Zdraví Roman - DOLANEA
Zdraví Roman - DOLANEA
Chci taky pořídit sekačku z polska za 3011,ale nevim jaká bude vhodná šířka 130 nebo 160.Zkušenosti,rady......Podle toho co jsem si tady přečetl tak zvládne i tu 165.
Nemáte prosím někdo skušenosti s polskýma bubnovkama, jak se již něhdo ptal. Mám na mysli značku BANROL. Taky jsem se chtěl zeptat, jestli na záběr 135 bude stačit Zetor 25. Děkuji za rady a zkušenosti.
Taky mám polskou sekačku Talex 165cm, mám ji asi 10 roků a bez jediného problému. Možná už budou chtít vyměnit ložiska. Nemáte náhodou někdo katalog dílů nebo rozkres této sekačky?