GALERIE Zetor Super
Moderátor: Lukashil
Re: GALERIE Zetor Super
info tady http://stroje.bazos.cz/inzerat/25431327 ... -SUPER.php ale jeto parada
myslim si ze by uplne stacila mala baterka s auta ale 180 stim hrkne se ani nedotknu cudliku a uz to trka..sem zvedavy v zime to musi tocit jak dive:)..zavolejte panovi super ochotny pan paradni jednani..ale pres sobotu a nedeli to nebere myslim mato vyple..rikal ze uz jich prodal fakt strasne moc a zatim zadna reklamace..2 roky zaruka tak uvidime..
myslim si ze by uplne stacila mala baterka s auta ale 180 stim hrkne se ani nedotknu cudliku a uz to trka..sem zvedavy v zime to musi tocit jak dive:)..zavolejte panovi super ochotny pan paradni jednani..ale pres sobotu a nedeli to nebere myslim mato vyple..rikal ze uz jich prodal fakt strasne moc a zatim zadna reklamace..2 roky zaruka tak uvidime..
zetor 50super,Z10045turbo,7011,E516B,BSS P53S,6T,P93S,10.08-agro,hon un 050 2x,BDT po faceliftu,bogballe,kertitox ala Napa,a spousta dalších stroju co uz není kam davat:)
ovšem pozor na Polské kopie, stoji sice třetinu ale trvanlivost pré v prd.. byl sem upozorněné prodejcem že só na ty polsky startéry s reduktorem reklamace velmi časté až obvyklé a to v tym že praskne jakásik hřidelka a upadne pastorek kteréžto když se dostane mezi setrvák a skříň udělá do teho díru kteróžto vypadne ven na zem, pak je ovšem v prd.. aji převodovka traktoru resp. jeji obal, toto mě bylo doporučeny panem Nedbalem z Vrahovické agroproprodejny (Prostějov), povidá mě že sice přinde timto doporučením o kšeft že neprodá startér ale zamezí tak reklamaci a tudíž i špatné reklaměPřemo píše:info tady http://stroje.bazos.cz/inzerat/25431327 ... -SUPER.php ale jeto parada
Frézování, soustružení a jiné činnosti v dílně, Zetor 50 super
no to snad nehrozi utohohle zarucil se zeto to neni zadna polstina...to bych byl dost nasrany...ale jestli jak rikas tak to bych fakt nechtel co ten pastorek by nadelal za paseku si radsi nechcu ani predstavit:(....kdyz uz jedine CZkvalitaBaťa1 píše:ovšem pozor na Polské kopie, stoji sice třetinu ale trvanlivost pré v prd.. byl sem upozorněné prodejcem že só na ty polsky startéry s reduktorem reklamace velmi časté až obvyklé a to v tym že praskne jakásik hřidelka a upadne pastorek kteréžto když se dostane mezi setrvák a skříň udělá do teho díru kteróžto vypadne ven na zem, pak je ovšem v prd.. aji převodovka traktoru resp. jeji obal, toto mě bylo doporučeny panem Nedbalem z Vrahovické agroproprodejny (Prostějov), povidá mě že sice přinde timto doporučením o kšeft že neprodá startér ale zamezí tak reklamaci a tudíž i špatné reklaměPřemo píše:info tady http://stroje.bazos.cz/inzerat/25431327 ... -SUPER.php ale jeto parada
zetor 50super,Z10045turbo,7011,E516B,BSS P53S,6T,P93S,10.08-agro,hon un 050 2x,BDT po faceliftu,bogballe,kertitox ala Napa,a spousta dalších stroju co uz není kam davat:)
Kluci stat se to muže ,že pastorek upadne u lacinych reduktorů ,např. ve skušebně jsem vyděl že kolikrat se valel pastorek s číňana dvametry od puvodního misto (ve skušebně nejsou motory spojeny s převodovkou tak tam neva).Ja sam mam starter Magneton s Uř I jeto v pohodě ale možna by chtělo vic sýly, počkat jak se rozjede 3,2kw ta na 4litr.motor bude lepšíPřemo píše:no to snad nehrozi utohohle zarucil se zeto to neni zadna polstina...to bych byl dost nasrany...ale jestli jak rikas tak to bych fakt nechtel co ten pastorek by nadelal za paseku si radsi nechcu ani predstavit:(....kdyz uz jedine CZkvalitaBaťa1 píše:ovšem pozor na Polské kopie, stoji sice třetinu ale trvanlivost pré v prd.. byl sem upozorněné prodejcem že só na ty polsky startéry s reduktorem reklamace velmi časté až obvyklé a to v tym že praskne jakásik hřidelka a upadne pastorek kteréžto když se dostane mezi setrvák a skříň udělá do teho díru kteróžto vypadne ven na zem, pak je ovšem v prd.. aji převodovka traktoru resp. jeji obal, toto mě bylo doporučeny panem Nedbalem z Vrahovické agroproprodejny (Prostějov), povidá mě že sice přinde timto doporučením o kšeft že neprodá startér ale zamezí tak reklamaci a tudíž i špatné reklaměPřemo píše:info tady http://stroje.bazos.cz/inzerat/25431327 ... -SUPER.php ale jeto parada
Ať se propadnu, jestli i tohle není Supřík!!
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... o0FKF_PVBM
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... o0FKF_PVBM
Včera jsem našel odhadem tak 50 let starou fotku v albu po dědovi. Předpokládám, že je to Zetor 50ka.
Originál fotky je velký jen 9x6 cm a trochu máznutý, ale celkem se to podařilo naskenovat. Matně se mě z dětství vybavuje, že ten traktor stál opravdu v garáži. Ale zda byl opravdu náš, kdy a komu ho prodali, to už nevím.
Originál fotky je velký jen 9x6 cm a trochu máznutý, ale celkem se to podařilo naskenovat. Matně se mě z dětství vybavuje, že ten traktor stál opravdu v garáži. Ale zda byl opravdu náš, kdy a komu ho prodali, to už nevím.
- Zetor
Zajímavý inzerát z Bazos.sk
,,TAKTO VYZERÁ MOJ SUPER PO NIEKOLKOTÝŽDŇOVEJ DRINE.ČO NA TO POVIETE?KOMPLET UROBENÁ G.O MOTORA,PLECHARINA,LAK STRIEKANÝ RAL,ELEKTRIKA,HYDRAULIKA,NOVÉ 4 PNEU,ČERPADLO A VSTREKY ROBENÉ NA STOLICI,NOVÁ AKU,OCHRANNÝ RÁM,SPODNÉ TIAHLO,NANOVO OČALÚVNENÉ 3 SEDAČKY,NOVÉ OLEJE V PREVODOVKE A V MOTORE A FILTRE ČO SA LEN UMYJÚ AJ NA NAFTU AJ NA OLEJ ,ČERSTVÁ STK+ EK ,ALE ZATIAL HO NEPREDÁVAM LEN VÁM ROBÍM CHÚŤKY!!!!!''
,,TAKTO VYZERÁ MOJ SUPER PO NIEKOLKOTÝŽDŇOVEJ DRINE.ČO NA TO POVIETE?KOMPLET UROBENÁ G.O MOTORA,PLECHARINA,LAK STRIEKANÝ RAL,ELEKTRIKA,HYDRAULIKA,NOVÉ 4 PNEU,ČERPADLO A VSTREKY ROBENÉ NA STOLICI,NOVÁ AKU,OCHRANNÝ RÁM,SPODNÉ TIAHLO,NANOVO OČALÚVNENÉ 3 SEDAČKY,NOVÉ OLEJE V PREVODOVKE A V MOTORE A FILTRE ČO SA LEN UMYJÚ AJ NA NAFTU AJ NA OLEJ ,ČERSTVÁ STK+ EK ,ALE ZATIAL HO NEPREDÁVAM LEN VÁM ROBÍM CHÚŤKY!!!!!''
Ta posledná veta má celkom pobavila, chlapík je vtipálekZetor píše:Zajímavý inzerát z Bazos.sk
ZATIAL HO NEPREDÁVAM LEN VÁM ROBÍM CHÚŤKY!!!!!''
Bielorus MTZ-5MS 1969 tu: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 70&t=44398