tak vela štastiaDODOTRAK píše:U teba sa mi pači že to nemáš všetko napevno pozvárane ale dá sa ti to rozoberať pretože človek musí mysleť aj na to že raz niečo môže odýsť a čo potom ked sa k tomu nevieš dostať ja môžem môj rozkúskovať na drobno takže skoro všetko vymením.FERO 873 píše:Ďakujem za pochvalu STENOLEZ bude len do lesa na zahrady mam JOHN DEERA alebo svokrovú 805 s motorom z RS inak medzi nami mne osobne sa tieš nepačia ti uchitenia predných naprav cez všeliake obýmky a rúry ale nadruhej strane nie každý ma možnosti a schopnosti urobyt to poriadne takže v pohodeDODOTRAK píše:Nazdar to uloženie napravy sa mi páči vidno že rozmýšlaš pri stavbe traktora lebo pozeral som tu všeliaké zjavy sa tu nájdu , poyeral som tvoju stránku bude to fajn stroj ja mám v pláne tiež niečo také ale určite menšie chcem to hlavne na oranie záhrad môj klbak už nestačí na tie večšie.FERO 873 píše:Takže marian stov prednov napravou som sa trocha pohral je uložená na 2 miestach v zadu okolo kardanu a vpredu je v tej istej osi 60 mm čep takže náprava sa otača okolo vlastnej osi a kardan sa tak vlastne nepohibuje je stale na tom istom mieste na fotke je poznat príruba okolo hruškyMarián píše:Pozri na tvoj web
Teraz už konštruujem dalši stroj zatial len na papiery ale malo by to mať základ v naprave v3s motor bud avia alebo perkins uvažoval som aj o mercedese s automatickou prevodovkou predok asi gaz / uaz/ a mám v pláne do toho napchať už nejaku elektroniku a čidla a hydrauliku cez el. rozvadzvadzače ovladave tlačitkami
STENOLEZ-NEZMAR
- FERO 873
- Kontaktovat uživatele:
Re: STENOLEZ-NEZMAR
Fero, daj do placu aj ten svokrov RS.
- FERO 873
- Kontaktovat uživatele:
niekedy ak nezabudnem tak pofotim ale nieje to stroj podla môjho gusta len nápravy motor s prevodovkov a nič viacMarián píše:Fero, daj do placu aj ten svokrov RS.
To neva, creva su velmi dolezite, ancuk sa da dorobit len malo kto sa k tomu prinuti ked stroj uz maka.
- FERO 873
- Kontaktovat uživatele:
ved prave on sa núti už aspon 20 rokov a stale ničMarián píše:To neva, creva su velmi dolezite, ancuk sa da dorobit len malo kto sa k tomu prinuti ked stroj uz maka.
myslim ze nie je sam.Ja som mal v plane prvy tiez obliect, ale prve jazdy hovorili ze na moje potreby sice staci, ale chcelo by to vic koni tak kapotaz isla bokom a cakal som ci sa naskytne silnejsi motor.Zohnal som RS09 a este jeden na ND ale mlady tu skucal aby som ho nemenil a tak som to odsuval.Potom sa vyskytla slavia 2s95a2 a uvahy ci menit motor alebo radsej novy stroj a tak sa maka na druhom a prvy je vlastne stale nedokonceny, ale zato plne funkcny a ked treba tak maka.
- FERO 873
- Kontaktovat uživatele:
Tak zase som pokročil o malý kúsok kamoš konečne napálil na plazme plechy na predný rampovačešte odstrihnúť plech skružiť a môžem isť zvarať
- Landsverk
Už jsem zvědav na finální výrobek.Budeš dělat na rampovač upínání na klády?
- FERO 873
- Kontaktovat uživatele:
as nie lebo planujem na predok naložit kolko sa dá tak asi to budú držat retazeLandsverk píše: Už jsem zvědav na finální výrobek.Budeš dělat na rampovač upínání na klády?
ako pokračuje stavba CORGON ????
- FERO 873
- Kontaktovat uživatele:
Pomaly ale isto ale ak my ježiško donesie foťák ktorý si moc prajem tak budú aj nové a kvalitnejšie fotky
parada už sa teším corgonFERO 873 píše: Pomaly ale isto ale ak my ježiško donesie foťák ktorý si moc prajem tak budú aj nové a kvalitnejšie fotky
Pekna prace Ja fotim taky telefonem a to mam aj digitak ale mobil mam u sebe furt a staci to. Dost lidi ma na fotaku v mobilu pekne zaprasenu cocku tak se na to mrkni dychni na nu a vatovu tycinku opatrne opucuj. Nastav max kvalitu. Pak jeste pomuze dostatek svetla tak na to necim posivt /halogen nebo aspon zarivka/ a nebo nastav nocni rezim pokud to jde. Snad te neurazim mojima radama cauec
- FERO 873
- Kontaktovat uživatele:
V pohode maš prevdu ale predsa origoš fotak je iná kava a zobrat ho zo sebov do dielne nieje problem nebudem fotit každý den tak len či my ho ten ježiško donesiekenybz píše:Pekna prace Ja fotim taky telefonem a to mam aj digitak ale mobil mam u sebe furt a staci to. Dost lidi ma na fotaku v mobilu pekne zaprasenu cocku tak se na to mrkni dychni na nu a vatovu tycinku opatrne opucuj. Nastav max kvalitu. Pak jeste pomuze dostatek svetla tak na to necim posivt /halogen nebo aspon zarivka/ a nebo nastav nocni rezim pokud to jde. Snad te neurazim mojima radama cauec
Neni to len vyhovorka?Teraz len makas a fotky nedavas a po vianociach nas ohuris nielen vykonom noveho fotaku ale aj hotovym traktorom.