STENOLEZ-NEZMAR

Moderátoři: rezis, Toreto

Zpráva
Autor
FERO 873
Kontaktovat uživatele:

Re: STENOLEZ-NEZMAR

#31 Nový příspěvek od FERO 873 »

DODOTRAK píše:
FERO 873 píše:
DODOTRAK píše:
FERO 873 píše:
Marián píše:Pozri na tvoj web
Takže marian stov prednov napravou som sa trocha pohral je uložená na 2 miestach v zadu okolo kardanu a vpredu je v tej istej osi 60 mm čep takže náprava sa otača okolo vlastnej osi a kardan sa tak vlastne nepohibuje je stale na tom istom mieste na fotke je poznat príruba okolo hrušky :ano: :friends:
Nazdar to uloženie napravy sa mi páči vidno že rozmýšlaš pri stavbe traktora lebo pozeral som tu všeliaké zjavy sa tu nájdu , poyeral som tvoju stránku bude to fajn stroj ja mám v pláne tiež niečo také ale určite menšie chcem to hlavne na oranie záhrad môj klbak už nestačí na tie večšie.
Ďakujem za pochvalu STENOLEZ bude len do lesa na zahrady mam JOHN DEERA alebo svokrovú 805 s motorom z RS inak medzi nami mne osobne sa tieš nepačia ti uchitenia predných naprav cez všeliake obýmky a rúry ale nadruhej strane nie každý ma možnosti a schopnosti urobyt to poriadne takže v pohode :ano: :friends:
U teba sa mi pači že to nemáš všetko napevno pozvárane ale dá sa ti to rozoberať pretože človek musí mysleť aj na to že raz niečo môže odýsť a čo potom ked sa k tomu nevieš dostať ja môžem môj rozkúskovať na drobno takže skoro všetko vymením.
Teraz už konštruujem dalši stroj zatial len na papiery ale malo by to mať základ v naprave v3s motor bud avia alebo perkins uvažoval som aj o mercedese s automatickou prevodovkou predok asi gaz / uaz/ a mám v pláne do toho napchať už nejaku elektroniku a čidla a hydrauliku cez el. rozvadzvadzače ovladave tlačitkami
tak vela štastia :ano: :friends:

Marián

#32 Nový příspěvek od Marián »

Fero, daj do placu aj ten svokrov RS.

FERO 873
Kontaktovat uživatele:

#33 Nový příspěvek od FERO 873 »

Marián píše:Fero, daj do placu aj ten svokrov RS.
niekedy ak nezabudnem tak pofotim ale nieje to stroj podla môjho gusta len nápravy motor s prevodovkov a nič viac :ano: :friends:

Marián

#34 Nový příspěvek od Marián »

To neva, creva su velmi dolezite, ancuk sa da dorobit len malo kto sa k tomu prinuti ked stroj uz maka.

FERO 873
Kontaktovat uživatele:

#35 Nový příspěvek od FERO 873 »

Marián píše:To neva, creva su velmi dolezite, ancuk sa da dorobit len malo kto sa k tomu prinuti ked stroj uz maka.
ved prave on sa núti už aspon 20 rokov a stale nič :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :ano: :friends:

Marián

#36 Nový příspěvek od Marián »

myslim ze nie je sam.Ja som mal v plane prvy tiez obliect, ale prve jazdy hovorili ze na moje potreby sice staci, ale chcelo by to vic koni tak kapotaz isla bokom a cakal som ci sa naskytne silnejsi motor.Zohnal som RS09 a este jeden na ND ale mlady tu skucal aby som ho nemenil a tak som to odsuval.Potom sa vyskytla slavia 2s95a2 a uvahy ci menit motor alebo radsej novy stroj a tak sa maka na druhom a prvy je vlastne stale nedokonceny, ale zato plne funkcny a ked treba tak maka.

FERO 873
Kontaktovat uživatele:

#37 Nový příspěvek od FERO 873 »

Tak zase som pokročil o malý kúsok kamoš konečne napálil na plazme plechy na predný rampovačešte odstrihnúť plech skružiť a môžem isť zvarať :ano: :friends:
Přílohy
DSC01669.JPG
DSC01670.JPG

Landsverk

#38 Nový příspěvek od Landsverk »

:) Už jsem zvědav na finální výrobek.Budeš dělat na rampovač upínání na klády?

FERO 873
Kontaktovat uživatele:

#39 Nový příspěvek od FERO 873 »

Landsverk píše::) Už jsem zvědav na finální výrobek.Budeš dělat na rampovač upínání na klády?
:-/ as nie lebo planujem na predok naložit kolko sa dá tak asi to budú držat retaze

Toreto

#40 Nový příspěvek od Toreto »

:friends: ako pokračuje stavba CORGON ???? :friends:

FERO 873
Kontaktovat uživatele:

#41 Nový příspěvek od FERO 873 »

:'( Pomaly ale isto :prace: :prace: :prace: ale ak my ježiško donesie foťák ktorý si moc prajem tak budú aj nové a kvalitnejšie fotky :smich: :smich: :smich: :smich: :friends:

Toreto

#42 Nový příspěvek od Toreto »

FERO 873 píše::'( Pomaly ale isto :prace: :prace: :prace: ale ak my ježiško donesie foťák ktorý si moc prajem tak budú aj nové a kvalitnejšie fotky :smich: :smich: :smich: :smich: :friends:
:smich: :smich: :smich: :smich: parada už sa teším corgon :D :D :D :D :D

kenybz

#43 Nový příspěvek od kenybz »

Pekna prace 8) Ja fotim taky telefonem a to mam aj digitak ale mobil mam u sebe furt a staci to. Dost lidi ma na fotaku v mobilu pekne zaprasenu cocku tak se na to mrkni dychni na nu a vatovu tycinku opatrne opucuj. Nastav max kvalitu. Pak jeste pomuze dostatek svetla tak na to necim posivt /halogen nebo aspon zarivka/ a nebo nastav nocni rezim pokud to jde. Snad te neurazim mojima radama cauec

FERO 873
Kontaktovat uživatele:

#44 Nový příspěvek od FERO 873 »

kenybz píše:Pekna prace 8) Ja fotim taky telefonem a to mam aj digitak ale mobil mam u sebe furt a staci to. Dost lidi ma na fotaku v mobilu pekne zaprasenu cocku tak se na to mrkni dychni na nu a vatovu tycinku opatrne opucuj. Nastav max kvalitu. Pak jeste pomuze dostatek svetla tak na to necim posivt /halogen nebo aspon zarivka/ a nebo nastav nocni rezim pokud to jde. Snad te neurazim mojima radama cauec
V pohode maš prevdu ale predsa origoš fotak je iná kava a zobrat ho zo sebov do dielne nieje problem nebudem fotit každý den tak len či my ho ten ježiško donesie :smich: :smich: :friends:

Marián

#45 Nový příspěvek od Marián »

Neni to len vyhovorka?Teraz len makas a fotky nedavas a po vianociach nas ohuris nielen vykonom noveho fotaku ale aj hotovym traktorom. ;-) ;-) ;-)

Odpovědět

Zpět na „Stavíme traktor domácí výroby“