Drtic konarov od DZANGA
Moderátoři: rezis, Malboro, Leo
Drtic konarov od DZANGA
tak chlapci pred 4 mesiacmi som kupil od jedneho clena tohto fora nedokonceny stiepkovac. dnes ked mam kusok volna som sa pustil do stavby toho stiepkovaca, no co ma cakalo tak som necakal, vsetko uplne vsetko nanovo uhlovat , prikladam par foto roboty co som musel nanovo robit takze ako stavba od zaciatku v
Re: Drtic konarov od DZANGA
http://prntscr.com/tz0a8
takto nejako boli osadene loziska v puzdrach
a to neboli ze zle nalisovane ale zle vyfrezovane diery v tych puzdracha puzdra zle zuhlovane
uplne riadny fuš
takto nejako boli osadene loziska v puzdrach
a to neboli ze zle nalisovane ale zle vyfrezovane diery v tych puzdracha puzdra zle zuhlovane
uplne riadny fuš
vecer ked pridem domov z prace bude daco vidiet, tu nemam kabel na mobil. inak kukni tam na lavej strane kolko mi pretrca palec a na pravej je posuvka opreta o celo priruby
- wasa11
Co tam máš za ložiska?
tie co tam boli su 6211 no ja idem dat 6211 2zr aby tam nenapadali piliny hentie boli nekrite, este aj za tie som dnes vysolil 48 € navise
- wasa11
Mockrát dík
tak a uz je to vyriesene. pohon bude motorom berlan 13HP prevod pojde medzi motorom a priamo nozovou hriadelov cez prevodovku 1:25 takze otacky na hriadeli budu 144. pretazova spojka bude remenmi medzi motorom a prevodovkou tym asi aj zvysim otacky na prevodovke. tak uz len to pozhanat a mozem zacat stavat
-
ale ty ložiska zz pokud nemáš kryté víčkem žádna sláva co voda ?
davaji se s gumou ,
ale na profi zemědělských strojich a lesnických i stavebních všechna ložiska z 90% maji víčka na domečku k vůli vodě a nečistotě a životnosti
davaji se s gumou ,
ale na profi zemědělských strojich a lesnických i stavebních všechna ložiska z 90% maji víčka na domečku k vůli vodě a nečistotě a životnosti
hmmm co ja viem ten chlap co pracuje v tej predajni mi povedal ze tieto loziska su na to! povedal som mu ze to je stroj ktory pracuje z pilinami. a co viem tieto krite loziska vickami sa pouzivali hlavne v prasnom prostredi. myslim ze sa tam voda isto nedostane
loziska? normalne z predajne
- masor111
No myslel sem ty nepřesný díly.Teť sháním špalíkovač i tady na fóru a rozhoduju se co koupím,tak by se varování hodilo.Klidně po sz jestly nechceš veřejně.Díky
Nejhorší je srážka s blbcem
-
Zdravím, u mihi štiepkovača si sa pýtal či je dobré riešenie jedno sverné púzdro a druhý válec na perodrážke. Urobil si to tak? Nerobí to problém - tá perodrážka je na hriadeli (aký priemer) jedna alebo si dal dve. Neurobí sa časom na tej perodrážke vôľa ?
Dík za odpoveď
Dík za odpoveď