Tragac total skladacka
Re: tragac total skladacka
To hrebenové riadenie by aj mňa zaujímalo. Mohol by si zmerať rázvor, svetlú výšku podvozku(najnižší bod kde by to drhlo), prípadne výšku podlahy od zeme? Rám máš z akého materálu? (u-čko?)
škoda že nie som doma išiel by som to hned pofotiť. ked na buduci týždeň dorazím domov tak to pofotím a pomerám. rám je z účka ale rozmery neviem. výšku vidno nafotke. rám sa ťahá od prednej nápravy až po prírubu kde je žigulácka prevodovka spojená s prevodovkou a diferákom zadnej nápravy. spoj príruby a účka tiež vidno na tejto fotke. http://www.nasetraktory.eu/forum/downlo ... &mode=view zadný diferák a druhá prevodovka sú vlastne jeden celok podobne ako na Z 25 akurát v menšom prevedení a len troma kvaltmy a jednou spiatočkouPachoba píše:To hrebenové riadenie by aj mňa zaujímalo. Mohol by si zmerať rázvor, svetlú výšku podvozku(najnižší bod kde by to drhlo), prípadne výšku podlahy od zeme? Rám máš z akého materálu? (u-čko?)
tá už nejaký kúbik odrezala. do minulého roku tam bol ešte plochý remeň. teraz sú tam 3x17 klinové
Tak tomu verím, že už niečo porezala.
zdravim ako si spokojny z prednou napravou zo samuraia
Vydrží dosť. Na tragači je už viac ako desať rokov. Raz som urval poloos ale to bola moja chyba. Nacúval som do medze prudšej ako strecha a mal som plný rejd. Prdol homokinetak.ale po tridsiatich rokoch v samuraji mal aj nárok. Odvtedy drží už okolo deväť rokov.
a pri otacani na malych priestorov to ako vyzera?
Servíčko je super vynález samozrejme že to nebude mať nikdy rejd ako Z 25 ale je to v pohode. Orat na tom noriem takže sa nemusím vykrúcat v záhradkách a po dvore je to super
ja praveze dost oriem male zahrady a tam sa treba vela tocit na malom placu