Paulownia - rychlerostoucí zdroj dřeva

štěpkovače, šťípačky, drtiče, navijáky, pily...

Moderátoři: rezis, Malboro, Leo

Zpráva
Autor
maršl
Kontaktovat uživatele:

Re: Paulownia - rychlerostoucí zdroj dřeva

#166 Nový příspěvek od maršl »

tak nevím, nekdo rika bude povolena, jini rikaji nebude povolena, a ani nebyl zahajen proces na povoleni v CR....zeme sasku a nekdo to odsere......
ta cena sazenice je kolik?
Ford 8970, Landini 125, Zetor 12145, 6945, 6045 s nakladačem, vyvážečka STS Kesla 203T, štěpkovač Eschlbock Biber 7 Trio, Kubota B 1600

vincek šlaušek

#167 Nový příspěvek od vincek šlaušek »

Cenu sazenic nezveřejňuju - nechci dávat návod různým vyčuránkům - jeden mi dokonce drze vložil inzerát na svý rostliny přímo na můj profil na rajčeti - holt země kurev a zlodějů.

Jinak ohledně povolení pěstování toho vím hodně, ale taky to nelze zveřejnit - v ČR je zatím silná loby topolářů, tak se nesmí odkrývat karty 8)

redcrown

#168 Nový příspěvek od redcrown »

s tím naděláš, všichni se furt něčeho bojej. To jsou furt tajnosti, tak to sem vůbec nepiš, že víš to či ono, to je pak diskuze ku hovnu.
hydraulický půdní vrták http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 54&t=71067 , http://youtu.be/jVfCw5lBRcI
SU32, Hackert FUW 250, VS20A, MAG Fronius 250, TIG 200 AC/DC

vincek šlaušek

#169 Nový příspěvek od vincek šlaušek »

A ty seš nějakej zvědavej a nedočkavej - jak už říkávali stařenka "dočkej času jako husa klasu". Žiju a podnikám v téhle zemi dost dlouho na to, abych věděl, že nesmím každýmu na počkání vyprdolit hned všechna obchodní tajemství. :obchod: Můžem si tu spolu poklábosit, jak máme pěkný ženský ale některé podrobnosti o nich z pochopitelných důvodů zůstanou buď na furt nebo jen dočasně pod zámkem.

Smiř se s tím a nerozčiluj se - mír s tebou :litam:

JoeF1

#170 Nový příspěvek od JoeF1 »

jaj takovy mafiani pres stromky. Ja myslim, ze je to zase jen takovy boom jako topoly a za par let po tom nestekne ani pes. A to co nakousl vincek s tim spalovanim se vi uz davno ale zatim jim to vyhovuje tak jak to je. Az to budou chtit zatrhnout ta to udelaji. A podle me by ani jedno nemelo co delat na orne pude. Pokud to zatrhnou za me jenom dobre.

vincek šlaušek

#171 Nový příspěvek od vincek šlaušek »

Za vším, co se tu děje hledej mafiány a vyšší zájmy lidí, kterejm jsme my obyčejní u prdele a nebudeš daleko od pravdy. Všechno co se tu děje a dělo (fotovoltaika, bioplynky,bioethanol, topoly, paulovnie atd atd...) všechno je to jen ku prospěchu úzké skupiny lidí a funguje to jen do doby , než na tom ta skupina hajzlíků vytříská nějaký peníze a ty obyčejnej čuráku voliči jen val bulvy a plať. Tady nikdo v této zemi nehospodaří - tady jen každej parazituje ať na lidech nebo přírodě. Fuj kurva fix alejuja - jsem se zase rozčílil :vztek:

JoeF1

#172 Nový příspěvek od JoeF1 »

To nam teda rikas novinku, jeste ze jsi nam to napsal. : ) Rekl bych ze tu jsou prevazne lidi co to delaji pro zabavu nebo jen ze zvedavosti. Takze takove reci si nech a moc se nerozciluj, nestoji to za to. Stejne s tim nic neudelas nebo ty snad jo : ) radeji sem hod fotku jak to mas velky

vincek šlaušek

#173 Nový příspěvek od vincek šlaušek »

Jsem se rozčílil zdeptán tím vším, co kolem sebe vidím, a ani to možná nebylo kvůli zemědělství - ono to stojí za pi.u snad ve všem na co se člověk podívá a co dělá i v tom mým stavebnictví. Zemědělství mám taky jenom jako koníček a ani tady tomu marasmu člověk neunikne. Člověk si chce zasadit pár zdechlin na svým bezvýznamným políčku a aby tady v tom zku.veným komunismu řešil jakési zákulisní machynace a mafiány ve státní správě - no doprdele asi se odjebu někde na sibiř a budu si tam v klidu a sám dělat , co mě baví a nebudu se muset nechat furt buzerovat nějakýma komunistickýma pohrobkama.... Se už nedivím, že slušní lidé tady na to všechno rezignovali a že se tu už téměř nikdo nesnaží něco poctivě podnikat, hospodařit a budovat - je to tu jenom samá kurva, zloděj, podvodník, tunelář, neplatič a jenom se to zhoršuje - slušní lidé jsou systematicky zašlapáváni do země. Kde je ten domov můj, ten zemský ráj to na pohled, ty zlaté české ručičky, Baťův odkaz ?

A nebo začnu chlastat - pak budu v klidu :typek:

petr laz

#174 Nový příspěvek od petr laz »

Ja se jeste zeptam do kdy je mozne vysadit paulownie ven. Jeste stale je mam doma v kvetinacich, neni ani aklimatyzace s tou pocitam pristi tyden
Čeština neni moje silna stránka. Raději píšu bez diakritiky.

vincek šlaušek

#175 Nový příspěvek od vincek šlaušek »

Rostlina by měla mít alespoň 15cm a pak vysazovat čím dříve, tím lépe - čím déle bude tvořit kořenový systém a zásoby na zimu, tím lépe pro její přežití.

JoeF1

#176 Nový příspěvek od JoeF1 »

Kdo z vás to má už venku? Myslím tím venku v zemi ne v květinaci :)

vincek šlaušek

#177 Nový příspěvek od vincek šlaušek »

Fuj, mě hned napadlo, že se ptáš na nějakou úchylárnu :typek: :shock:

petr laz

#178 Nový příspěvek od petr laz »

Vincku uz mas zasazeno.
Čeština neni moje silna stránka. Raději píšu bez diakritiky.

JoeF1

#179 Nový příspěvek od JoeF1 »

Tak jak se mají vaše stromky? Ja se s těma pár kusy ani nebudu zabývat a na misto co jsem měl vyhrazené pro tuto srandastrom jsem nasázel smrčky a borovice. I ten topol, který jsem odsuzoval roste mnohem rychleji To jsem se zase nachytal. Ale možná to někomu roste. Mě tady ne tedy abych byl presny jen Paulownie neroste.
Zdar a hodte sem nekdo něco. Nějak to tu utichlo

redcrown

#180 Nový příspěvek od redcrown »

mě už min. měsíc stojí, ani náznak další aktivity.
hydraulický půdní vrták http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 54&t=71067 , http://youtu.be/jVfCw5lBRcI
SU32, Hackert FUW 250, VS20A, MAG Fronius 250, TIG 200 AC/DC

Odpovědět

Zpět na „Lesní a dřevo technika“