Bielorus EO 2621

Moderátor: Franta.cz

Zpráva
Autor
ipo

Re: Bielorus EO 2621

#3511 Nový příspěvek od ipo »

Vdaka conte, lebo včera mi jeden vyčítal že nemažem :)

cont33

#3512 Nový příspěvek od cont33 »

ipo píše:Vdaka conte, lebo včera mi jeden vyčítal že nemažem :)
to vedia najviac kritizovať taký čo si myslia že to vrzga retaz a netušia že to robia pretlakové ventily a brzda otoču... :jazyk:
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.

ipo

#3513 Nový příspěvek od ipo »

Alebo taký čo chcú kúpit a hrozne ich teší hladat chyby aby ti dokázali že to nema cenu a vela pýtaš :)

Kastroluf

#3514 Nový příspěvek od Kastroluf »

Chtěl jsem tu vložit foto radlice, ale furt mě to píše ,, Omlouváme se, ale bylo dosaženo maximální velikosti příloh. Přitom fotka má 30kB.

Johny1490

#3515 Nový příspěvek od Johny1490 »

Ked nechce nech nekupuje, ja retaz tiez nemažem. Do valčekov sa olej beztak tažko dostane a zvrchu to nema vyznam. To by si ju musel zhodit a v starom hrnci uvarit vo vazeline alebo oleji (vraj sa tak na motorkach kedisi vyvarali retaze) a potom by to malo vyznam. :)

Atlan
Kontaktovat uživatele:

#3516 Nový příspěvek od Atlan »

To sa maze štavou z rastlin ked kopete na luke :D, pripadne netesnym hlavnym piestom :D
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.

jirkasbk

#3517 Nový příspěvek od jirkasbk »

panove mam zase trochu problem :'( nejde mi predni rozvadec co je na patky a radlicu jako by tam nebyl vubec tlak zadek jde celej bez omezeni mam zrovna nasazeny kladivo a vali vse bezvadne jen sem chtel popojet bliz a zjistil ze to nejde.myslim ze to cerpadlem neni bude to asi zase nejaka ptakovina poradte kam sahnout? olej nikde netece a patku rucne zvednu a nedrzi zase spadne dolu.diky za rady :)

jirkasbk

#3518 Nový příspěvek od jirkasbk »

jirkasbk píše:panove mam zase trochu problem :'( nejde mi predni rozvadec co je na patky a radlicu jako by tam nebyl vubec tlak zadek jde celej bez omezeni mam zrovna nasazeny kladivo a vali vse bezvadne jen sem chtel popojet bliz a zjistil ze to nejde.myslim ze to cerpadlem neni bude to asi zase nejaka ptakovina poradte kam sahnout? olej nikde netece a patku rucne zvednu a nedrzi zase spadne dolu.diky za rady :)

tak jsem ten rozvadec rozdelal a nasel jsem tam skriple kousek gumy asi z hadice pod nejakym ventilem.jeste to poradne prohlidnu a vycistim a zkusim zitra namontovat doufam ze to pojede tak jak ma.

Atlan
Kontaktovat uživatele:

#3519 Nový příspěvek od Atlan »

Jj zvykaj si... Sa stava ked sa novy majitel zacne starat o stroj... Pametam ako pri jednom kopani sme mali poistny ventil vonku aj 5 krat ;) ale neboj casom sa to vycisti.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.

Kastroluf

#3520 Nový příspěvek od Kastroluf »

Tak už to ide.

jinak mazání šťávou z rostlin mě pobavilo :D
Přílohy
Fotografie0083.jpg

ipo

#3521 Nový příspěvek od ipo »

kastro 8) 8)

jirkasbk

#3522 Nový příspěvek od jirkasbk »

Atlan píše:Jj zvykaj si... Sa stava ked sa novy majitel zacne starat o stroj... Pametam ako pri jednom kopani sme mali poistny ventil vonku aj 5 krat ;) ale neboj casom sa to vycisti.
:) ja uz s nim kopu asi 5let problem se obcas vyskytne jenze vubec hydraulice nerozumim a tak nevim kam sahnout :) nastesti to zatim vzdycky dobre dopadlo.zda se ale ze se mi roztrhla nejaka manzeta protoze mam kousky gumy aji ve filtru na nadrzi no necham to projevit az sundam kladivo uvydim kterej pist malo funguje.
je nejaky pravidlo,kdyz se roztrhne manzeta nebo kdyz cestuje nejaky cizi teleso v okruhu ze se neco ucpe jako prvni?treba prave pojistny ventil nebo tak neco a nebo spis zalezi na nahode?ja to mel ted v prednim rozvadeci tak to je je jeste v pohode ale dostavat ven zadni spodni to je prace na celej den to by me jeblo :shock:

JeDe

#3523 Nový příspěvek od JeDe »

Kastroluf píše:Tak už to ide.

jinak mazání šťávou z rostlin mě pobavilo :D
Vyzerá to skvele 8) , možeš prosím zverejniť nejaké video ako to pracuje? Prípadne viac foto. Vďaka
Bielorus EO 2621 V2, r.v. 1987
http://www.youtube.com/watch?v=-nNP3KPS-_s

roman79

#3524 Nový příspěvek od roman79 »

Nemate niekto zbytocne "oko" na pripojenie prepadu k zadnemu rozvadzacu? Potrebujem prirobit jednu spiatocku a nechcem vrtat a zvarat trubky.

A s tymi rozvadzacmi ma miloss pravdu. K comu by bol plny tlak pocas nicnerobenia? To by ten ventil dlho nevydrzal a na sponovanie retaze by sa nemuselo dvihat rameno aby bol ventil v cinnosti. :idea:

roman79

#3525 Nový příspěvek od roman79 »

A dalsia vec, kolko platite PZP za nakladne auta alebo bagre?
Mne to vsade vychadza okolo 450,-€ na rok. Nie je to vela?

Odpovědět

Zpět na „Traktory sériové výroby - lesní stroje a bagry“