vlek s koněmROSS píše:Toto hned nahoře. Síly to má dost, my stim moc netaháme na to máme Terrano I , nejvíc asi 2,5 kubíku vlhkých peletek a v pohodě.
Nisan Terrano II 2,7TD
Re: Nisan Terrano II 2,7TD
To tady tahají s 66kw Passatem, tutu bude určitě lepšízapa píše:vlek s koněmROSS píše:Toto hned nahoře. Síly to má dost, my stim moc netaháme na to máme Terrano I , nejvíc asi 2,5 kubíku vlhkých peletek a v pohodě.
.... Když nemáš mozek, nebolí tě hlava ....
ted mám passata 96KW toho chtěla manželka ted si vybírám auto já.ROSS píše:To tady tahají s 66kw Passatem, tutu bude určitě lepšízapa píše:vlek s koněmROSS píše:Toto hned nahoře. Síly to má dost, my stim moc netaháme na to máme Terrano I , nejvíc asi 2,5 kubíku vlhkých peletek a v pohodě.
Tak moje 3.12.2012 naprcaný Terrano je už zase O.K. Stále mně ta sranda včetně plánované výměny brzdových trubiček a zavaření v háji urvanýho vejfuku 17 klacků. A to díly byly z druhý ruky. Jsem si málem sednul na prdel. Holt za blbost se platí. A včera jsem mu ještě preventivně dal dárek-nový 4 zimáky BF Goodrich 225/75-15. Hned mám na sněhu malinko jistší pocit. Jen teda nejsou moc na bláto - u nás není moc zmrzlo a dnešní odjezd z háje byl jen tak tak.
To potěší takovej ranec po vánocíchkůrovec píše:Tak moje 3.12.2012 naprcaný Terrano je už zase O.K. Stále mně ta sranda včetně plánované výměny brzdových trubiček a zavaření v háji urvanýho vejfuku 17 klacků. A to díly byly z druhý ruky. Jsem si málem sednul na prdel. Holt za blbost se platí. A včera jsem mu ještě preventivně dal dárek-nový 4 zimáky BF Goodrich 225/75-15. Hned mám na sněhu malinko jistší pocit. Jen teda nejsou moc na bláto - u nás není moc zmrzlo a dnešní odjezd z háje byl jen tak tak.
-
- Kontaktovat uživatele:
Jaký je rozdíl u Terrana II mezi motory 2.7 TD 74 kw a 2.7 TDI 92 kw? A je nějaký rozdíl mezi Terranem a Fordem Meverickem nebo jsou na chlup stejné?
Ten 74Kw motor by podle typu měl být ten co se dával už do Terrana I (ten mam já) je bez elektriky. Známej má Terrano II 2.7 TD ten výkonější a má tam prý elektriky už požehnaně. Opravte mě někdo kdybych tu psal nesmysleDanek píše:Jaký je rozdíl u Terrana II mezi motory 2.7 TD 74 kw a 2.7 TDI 92 kw? A je nějaký rozdíl mezi Terranem a Fordem Meverickem nebo jsou na chlup stejné?
-
- Kontaktovat uživatele:
A ten známý má kolik kw? A ty 74 kw mají nepřímé vstřikování?
-
- Kontaktovat uživatele:
Celkově, mohli by jste mi objasnit jaké naftové 2.7 motory se dávali do Terrana II? Od kterého do kterého roku, kolik měli kw, intercooler, mechanická stříkačka, el. stříkačka, přímý nepřímý vstřik? Vím je to hodně otázek, ale na offroad foru jsem toho moc nenašel. Díky
V tom Terranu II má 92 kW, já v Terranu I 74kW ale jaký je to vstrikování to nevímDanek píše:A ten známý má kolik kw? A ty 74 kw mají nepřímé vstřikování?
http://www.autokelly.cz/#|Y33buV4cvEnkJ ... fWA/a6xDY=
Oba motory mají čerpadlo klasickou rotačku, ale 74kW má mechanické ovládání (táhlo od plynu), 92kW má už elektronický plyn (tzn. řídící jednotka, čidla).
-
- Kontaktovat uživatele:
Plus ta 92 kw má intercooler, jinak jsou teda v podstatě stejné, že jo?
-
- Kontaktovat uživatele:
Co říkáte na toto?
http://auto.bazos.cz/inzerat/24903409/n ... rano-2.php
http://auto.bazos.cz/inzerat/24903409/n ... rano-2.php
Tyhle auta vypadají na fotkách všechny hezky. Smiř se s tím, že jich budeš muset pár objezdit a většina bude sežraných. Jinak stav většinou odpovídá ceně ... jak praví klasik: "bez soli to nebude nikdy ono".
-
- Kontaktovat uživatele:
Už ho má někdo zamluvené.