bohous 25k

Moderátoři: Lukashil, mihi

Zpráva
Autor
McPeci
Kontaktovat uživatele:

Re: bohous 25k

#76 Nový příspěvek od McPeci »

vidím že statečný jsi vyl i ty ;) :pivo:
Robert ;)

každý když něco opravuje má na práci nechtěný podpis

https://www.facebook.com/robert.peciva

http://petice.nasetraktory.cz/informace?ank=2&odp[0]=1 petice za legalizaci domadělů v čr

petrsteffan

#77 Nový příspěvek od petrsteffan »

McPeci píše:vidím že statečný jsi vyl i ty ;) :pivo:
autem polnackama neprojedu a pesky se me nechtelo. :smich: :smich: ale od nas se dostanu do hodne hospod jen polnackama

petrsteffan

#78 Nový příspěvek od petrsteffan »

tak neco ze soboty. traktorem ted nejezdim tak aspon totoObrázek Obrázek

mihi

#79 Nový příspěvek od mihi »

Pekné kúsky, 8) na takých som vyrastal , moja 1. bol ako tá naľavo-s rovnými riadidlami..a ešte mám aj veľa ND a jednu rozobratú. :prace: ..

:driver: :rally:
Mihi :)
Mihi

petrsteffan

#80 Nový příspěvek od petrsteffan »

mihi píše:Pekné kúsky, 8) na takých som vyrastal , moja 1. bol ako tá naľavo-s rovnými riadidlami..a ešte mám aj veľa ND a jednu rozobratú. :prace: ..

:driver: :rally:
Mihi :)
taky to byla moje prvni motorka :smich: :smich: pak par vedsich pak prestup na japonce a s jawama byl konec. ted je zhanim kde se da ale uz jen jako veterana najezdej semnou minimum km. i kdyz loni sem na jawe 250/353 najel za vejkend 1250 km . sme byli na vejlete v rakousku . muj pionyr je s modrejma packama

Karel_Sch

#81 Nový příspěvek od Karel_Sch »

petrsteffan píše:tak neco ze soboty. traktorem ted nejezdim tak aspon totoObrázek Obrázek
:dostdobry: :zamilovany: :oci: tak too je krása! :) hezký fotky na Cimbajzu... koukám už v laku.... a TK prošli hladce (nebo zatím bez :) )??? já jsem byl konečně na STK v Moravský před třemi týdny a děs běs... zkoušel klasiku (vůle vidlic, tlumiče, rozměr pneu,....) ale to že bude zkoušet napnutí výpletu v kolech a podobný prkotiny by mě nenapadlo :rohy: ale co je hlavní, prošel jsem :pohar: až doma jsem koukal že mi tam napsal jednu lehkou závadu - opotřebované čalounění sedla :D :smich: :vysmech: ještě jsem nikde nedával fotku, tak tady je o co se jedná....

Obrázek
image upload

p.s. Petře, teď dělám jeden motor na PIO a mám rozsypaný dvojkolečko (startovací, cvrček) a to mi zničilo úplně futýrko otevřený... Bohužel v zásobách žádný nemám a jelikož se jedná o motor dost potlučený (klika už má taky trošku vůli) tak tam nechci cpát nové za 300,- :shock: kdybys náhodou měl v zásobách, tak vyměním za "něco"

Obrázek
google image hosting

kdyžtak SZ nebo SMS :)

Díky! Karel :)

petrsteffan

#82 Nový příspěvek od petrsteffan »

Karel_Sch píše:
petrsteffan píše:tak neco ze soboty. traktorem ted nejezdim tak aspon totoObrázek Obrázek
:dostdobry: :zamilovany: :oci: tak too je krása! :) hezký fotky na Cimbajzu... koukám už v laku.... a TK prošli hladce (nebo zatím bez :) )??? já jsem byl konečně na STK v Moravský před třemi týdny a děs běs... zkoušel klasiku (vůle vidlic, tlumiče, rozměr pneu,....) ale to že bude zkoušet napnutí výpletu v kolech a podobný prkotiny by mě nenapadlo :rohy: ale co je hlavní, prošel jsem :pohar: až doma jsem koukal že mi tam napsal jednu lehkou závadu - opotřebované čalounění sedla :D :smich: :vysmech: ještě jsem nikde nedával fotku, tak tady je o co se jedná....

Obrázek
image upload

p.s. Petře, teď dělám jeden motor na PIO a mám rozsypaný dvojkolečko (startovací, cvrček) a to mi zničilo úplně futýrko otevřený... Bohužel v zásobách žádný nemám a jelikož se jedná o motor dost potlučený (klika už má taky trošku vůli) tak tam nechci cpát nové za 300,- :shock: kdybys náhodou měl v zásobách, tak vyměním za "něco"

Obrázek
google image hosting

kdyžtak SZ nebo SMS :) oba legalne v provozu. stk bez problemu ani jednoho sem nesundaval z vozejka zkousel jen svetla. stav se neco najdem.

Díky! Karel :)

Karel_Sch

#83 Nový příspěvek od Karel_Sch »

ok zítra se ti ozvu na tel. Díky!

Tomáš B.

#84 Nový příspěvek od Tomáš B. »

Tak když už sme u motorek, tak taky něčím přispěju. Dodělal sem velkou kývačku a malá nás asi výhledově čeká.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Peter768

#85 Nový příspěvek od Peter768 »

Tomáš pekná práca 8)

Míra Z 25

#86 Nový příspěvek od Míra Z 25 »

Tomáši, nádhera. Když si vzpomenu, co jsme se navyváděli se starou dvěapůlí jako 15 - 18 letí haranti a dneska je kdoví kde, to bych si dal pár facek :-(.

Ty Pionýry jsou také pěkné. Měl jsem 21 Sport od patnácti do jednadvaceti let, najezdil jsem na něm asi 16000 km, po rovině jezdil 85 km/h a jednou jsem dal závod na 1 km po rovině se Simsonem, škrtnul si pouze do té doby, než jsem rozjel dvojku na 50 a pak už viděl pouze záda. Měl jsem ho dobře udělanej, dal jsem ho pak bratrancovi, ani nevím, kde skončil...

Nádhera.

A 3

#87 Nový příspěvek od A 3 »

A pak jses probudil a zistil, že to byl jen sen... Takovou rychlosti nejede pionýr ani s kopce a udělat simsona, nevím, nevím. Měl jsem oboje, tak jsem to tu musel napsat. Jinak nic ve zlém.

Míra Z 25

#88 Nový příspěvek od Míra Z 25 »

Nejsi první, kdo tomu nevěří :shock: .

Proto byl tenkrát také vyprovokován ten závod se Simsonem ;-)

kutil tim

#89 Nový příspěvek od kutil tim »

To by musel točit 9000 ot, vyladěný mírně upravený 70 km.

Tomáš B.

#90 Nový příspěvek od Tomáš B. »

Taky sem se vyblbnul v mládí s motorkama. Od čtrnácti jsem jezdil závodně motokros ve třídě 125ccm a od sedmnácti ve třídě do 500cm. Měl sem pak i pěknou panelku 250, ale bohužel bez papírů, takže se s tím jezdilo jen v okolí vsi. A když sem kupoval Hondu 250 ze šestidenní v Holandsku, tak sem tu panelku nechal protiúčtem za litr a k tomu ještě motor 350/354. Bych si dneska nafackoval :zly:

Odpovědět

Zpět na „Zetor 15/25“