Pásáček Nikoušek - ITMA NIKE 180
Moderátor: DYK
- Kutil3
Re: Video-Pásáček Itma NIKE 180 / NIKOUŠEK /start a první jízda
nedávno jsem našel na netu jeden hezký kousek..myslím že to byl fiat a o něco větší než Nikouš, lae mělo to zajímavě udělané zvedání přední radlice..spíš takové atypické...byl to již také veterán... tady jeden odkaz na jiný stroj ... doufám že to nebude vadit.. http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=3
Všechno se dá vysvětlit. Bohužel ne všem...
- bastardtraktor
To víš ,že to nevadí - naopak . Mám v PC složku s mnoha malými pásáčky - sbíram ty obrázky a to zavěšení radlice by mě i zajímalo.
Ale ta adresa co jis sem dal - ta vede na Caterpillar R2 pásák veterán z roku 1939
tak tamto dej znova
Ale ta adresa co jis sem dal - ta vede na Caterpillar R2 pásák veterán z roku 1939
tak tamto dej znova
ooooooooooooo
- Kutil3
ano já vím..tamto jsem již nenašel bylo to na tom samém servru....bastardtraktor píše:To víš ,že to nevadí - naopak . Mám v PC složku s mnoha malými pásáčky - sbíram ty obrázky a to zavěšení radlice by mě i zajímalo.
tak tamto dej znova
- Kutil3
ještě jsem našel jeden vrak rumuna traktory UTB znám dobře, ale pásák jsem neviděl, ale není tak malý své nejlepší léta má uža si za sebou... http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=2
- bastardtraktor
No jo - to už je veliký.
Mě zajmaj ty malý tak do 1500 kg a dost.
Škoda, že nenajdeš tamto malé s radličkou.
Mě zajmaj ty malý tak do 1500 kg a dost.
Škoda, že nenajdeš tamto malé s radličkou.
ooooooooooooo
- bastardtraktor
Dík - ty stránky už jsem viděl, ale ty samostatné fotky co jsi sem dal ještě ne.
Tak jsem je uložil. Na tom CASE se mi líbí ten rýhovač
Když už bych dělal radlicim tak spíš tu jak má ten na prvních fotkách chycenou až do stran na nosnících co jsou na pásech a víc vzadu. Ale spíš bych chtěl nakladač. Ten taky lecos uhrne.
Ta radlička bude lehká a asi by nebyl problém měnit lžci nakládací za plochou radlici sám v jednomm člověku dost rychle. Fotky nakladače od Nikouše jsem sem už dával.
Tak jsem je uložil. Na tom CASE se mi líbí ten rýhovač
Když už bych dělal radlicim tak spíš tu jak má ten na prvních fotkách chycenou až do stran na nosnících co jsou na pásech a víc vzadu. Ale spíš bych chtěl nakladač. Ten taky lecos uhrne.
Ta radlička bude lehká a asi by nebyl problém měnit lžci nakládací za plochou radlici sám v jednomm člověku dost rychle. Fotky nakladače od Nikouše jsem sem už dával.
ooooooooooooo
doufám že provetráš pásáčka a nekde s ním zapadneš a nekdo te bude muset vytáhnout
- tucnakk
To to monstrum mi parkovalo několik dní před barákem tak mně napadlo ho blejsknout,aby tady mněl Nikoušek příbuznýho z čeledi pásovců.
Co vim motor má -13kw
váha-1350kg
Co vim motor má -13kw
váha-1350kg
- bastardtraktor
o doufam, že nezapadnu - nevím, jak se dá pásák tahat - nejspíš jeřábem.kuta píše:doufám že provetráš pásáčka a nekde s ním zapadneš a nekdo te bude muset vytáhnout
Ve vsi přez les má pan Vrzák velký teleskop-autojeřáb na Tatře - telefon mam pro sicher v mobilu.
Už mě jednou pomohl, když jsem se s autem s vlekem s bagříkem na silnici vyhýbal tak mocně jednomu protisměru jedoucímu opilému řidičči až jsem zkončil pod náspem silnice a opilcovo vozidlo taky. Ovšem jeho motor s koly zůstal vytržen ležet na krajnici - vytrhl se i s koly ze shnilé kastle, jak se zahákl za podpěru bagříka. Pěkne se z nej na sněhu za tmy kouřilo.
Opilec měl již pro opilství zákaz řízení, auto nemělo papíry také a pojistku taky neměl.
Řidič se zachránil před placením a asi i trestem emigrací do USA
ooooooooooooo
- bastardtraktor
no splnil jsem si dětské přání
to je
to je
Naposledy upravil(a) bastardtraktor dne stř říj 28, 2009 3:03 pm, celkem upraveno 1 x.
ooooooooooooo
to jseš ty, ten klučina v pásáčku ? bych tě bez fajfky nepoznal
- Blajda
Taky sem hodím fotku pásáčku, ale docela malýho.Viděl sem to ve švýcarsku a moc se mi to líbilo.
Zase v těch kopcích by to třeba s kotoučem nešlo.Dokonce to vyklápí
Zase v těch kopcích by to třeba s kotoučem nešlo.Dokonce to vyklápí
Zetor 3011 a 6748
- bastardtraktor
No to je psina
po čase jsem se chtěl zase podívat na jedno italské forum , kde mají téma specielně na pásáčky ITMA NIKE co je tam novýho.
Zapoměl a nemohl jsem najít v počítači na to forum ale sdresu, tak jsem dal Googlem hledat
ITMA NIKE - no a jak v textech, tak v obrázích už nejsou dávno na prvním místě oni, ale naše forum a toto téma.
http://images.google.cz/images?ndsp=20& ... art=0&sa=N
Prostě těch traktorků je asi dost málo a já jsem tady toho nakecal tolik - že jsme první
Na tom italském foru se moc neděje -na prohlížení fotek jsem se muselíte zaregistrovat - nejaké fotky jsem stahnul a přidam je do galerie co mám s různými pásáčky na pixtigre.com.
Jsem tam regnutej už\ dýl- kvůli domadělum
FORUM
http://www.forum-macchine.it/showthread ... 484&page=4
přeKložené
http://translate.google.cz/translate?hl ... 26page%3D4
Většinou tam maj novější a vetší ty ITMA pásáčky. Jsou jen o trošku větší a maj i 50 HP
Objevují se tam dva lidi co maj ten nejstarší ITMA NIKE pásáček jako já TYP 180 a je to asi docela vzácnost, a jinak jsem postřehl, že jsem to v té Francii koupil za 8 kilo docela levně. Italové maj ty malé pásáčky ještě rezatější jak francouzi a ceněj si je - ty malé jako ma já nejmíň tak od 2 tisíc a ty největší novější 55 HP silné až do 5 tisíc éček.
Zjistil jsem že to má být žluté a mřížka v masce zelená. žlutá se zelenou - je to sice divný, ale má to tak být Dále že nejaké věci na to pasují od Goldoni, který firmu NIKE převzal.
Jinak to forum je asi nejlepší traktorové forum v Itálii a maj tam i oddělení o domaděůlech. Nic ale nestavějí - spíš se zajímají o jejich historii a s panem Williamem Dozou, která to tam vede jsem si párkrát psal. On vydal o Italských domadělech i knížku.
po čase jsem se chtěl zase podívat na jedno italské forum , kde mají téma specielně na pásáčky ITMA NIKE co je tam novýho.
Zapoměl a nemohl jsem najít v počítači na to forum ale sdresu, tak jsem dal Googlem hledat
ITMA NIKE - no a jak v textech, tak v obrázích už nejsou dávno na prvním místě oni, ale naše forum a toto téma.
http://images.google.cz/images?ndsp=20& ... art=0&sa=N
Prostě těch traktorků je asi dost málo a já jsem tady toho nakecal tolik - že jsme první
Na tom italském foru se moc neděje -na prohlížení fotek jsem se muselíte zaregistrovat - nejaké fotky jsem stahnul a přidam je do galerie co mám s různými pásáčky na pixtigre.com.
Jsem tam regnutej už\ dýl- kvůli domadělum
FORUM
http://www.forum-macchine.it/showthread ... 484&page=4
přeKložené
http://translate.google.cz/translate?hl ... 26page%3D4
Většinou tam maj novější a vetší ty ITMA pásáčky. Jsou jen o trošku větší a maj i 50 HP
Objevují se tam dva lidi co maj ten nejstarší ITMA NIKE pásáček jako já TYP 180 a je to asi docela vzácnost, a jinak jsem postřehl, že jsem to v té Francii koupil za 8 kilo docela levně. Italové maj ty malé pásáčky ještě rezatější jak francouzi a ceněj si je - ty malé jako ma já nejmíň tak od 2 tisíc a ty největší novější 55 HP silné až do 5 tisíc éček.
Zjistil jsem že to má být žluté a mřížka v masce zelená. žlutá se zelenou - je to sice divný, ale má to tak být Dále že nejaké věci na to pasují od Goldoni, který firmu NIKE převzal.
Jinak to forum je asi nejlepší traktorové forum v Itálii a maj tam i oddělení o domaděůlech. Nic ale nestavějí - spíš se zajímají o jejich historii a s panem Williamem Dozou, která to tam vede jsem si párkrát psal. On vydal o Italských domadělech i knížku.
ooooooooooooo
- Lars
- Kontaktovat uživatele:
no vidiš. tak až se budeš k smrti nudit, tak takovou knížku můžeš vydat u nás
kurva už dvakrát jsem to uřizl a furt je to krátký!!!!!