Podlahové prkna pero-drážka

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
sychrovak

Re: Podlahové prkna pero-drážka

#16 Nový příspěvek od sychrovak »

tomkraken píše:cena od 600,- za 1m2 podle šířky a délky, pokud to má vypadat jako starý tak se dělaj i přímo na míru místnosti různě široký. jinak máme i drásačku
Ahoj drásačku máte strojovou nebo jen ruční??Neměl bych to k Vám daleko :)
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D

tomkraken

#17 Nový příspěvek od tomkraken »

zatím jen ruční ale už jsem s ní drásal 40 odložkovej futer a dá se to

sychrovak

#18 Nový příspěvek od sychrovak »

tomkraken píše:zatím jen ruční ale už jsem s ní drásal 40 odložkovej futer a dá se to
Tak to jo,ono se toho moc nedělá a ty nylonové kartáče jsou drahé jak prase.

Bady

#19 Nový příspěvek od Bady »

Zdravím Sychrováku. Mám dotaz :) proč pokládka květen září? To kvůli vlhkosti? Mám pokládat letos asi 120 m2 borovice a nevím jestli to stihnu v tomhle termínu. Dík za odpověd

sychrovak

#20 Nový příspěvek od sychrovak »

Bady píše:Zdravím Sychrováku. Mám dotaz :) proč pokládka květen září? To kvůli vlhkosti? Mám pokládat letos asi 120 m2 borovice a nevím jestli to stihnu v tomhle termínu. Dík za odpověd
Kvůli vzdušné vlhkosti,pokud budeš pokládat sám sobě a nevadí ti mít v zimě podlahovky v místnosti kde temperuješ,tak bych to risknul.
Ale vezmi si podlahovky koupíš,byli ve skladu,kde je vlhkost dle počasí,převezeš,dáš do nevytápěné garaže,položíš,vybrousíš ,nalakuješ a až zatopiš zjistíš sám :)))ale někdo mezery chce mezi podlahovkama :)
Hlavně nech diletaci mezi stěnou.

Někdo to neřeší........a řekne dřevo pracuje,ano pracuje ale mít mezery o které pomalu zakopáváš .))

sychrovak

#21 Nový příspěvek od sychrovak »

Každý máme nějakou skušennost,praxi tak pište i ostatní.Osobně jsem položil asi 10 velkých místností ale ručil za druhé při předávce.
Jednou ve starým domě se dělala po cca 100 letech nová,byla totiž natřená barvou a zákazník chtěl novou položit.Podlahu měli dělat tesaři,mladý kluci
já byl jen konzultant,bohužel zákazník si nedal říct a nerespektovali starou osvědčenou metodu a poslechl je a pod trámy dali nějakou folii-igelit a místo šváry-zásypu třeba s drceným sklem nebo liaporu.....nedali nic.Místnost byla nad klenutám sklepem,tak to považovali za zbytečné a igelitem vylepšili. :D

No a asi víte co se po pěti letech stalo........holt záruka ta tam a on mohl dělat novou podlahu........oni ty naši předci nebyli blbci.......

Odpovědět

Zpět na „Dům a stavba“