To nemá chybu Teď mu to bude určitě a zcela jasný. Já si jen typnu, není to na regulaci průtoku?pepa36 píše:tak se podívej na fotku jsem ti to přeložil, je to nějaká část hydraulika
Yanmar F20D-rada
Moderátor: DYK
Re: Yanmar F20D-rada
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
Máš pravdu Dyku vím z toho prt.Myslím si že regulace průtoku je ta páčka vedle co má stupnici 1-10.Snad to nějak zjistím.
regulace průtoku je pod sedačkou to kolečko, jedna páka je na zvedání ramen a druhá je že si nastavíš rychlost, průtok je pořád stejný, ten blbinec on Off je na nastavení dorazu ramen
Změna rychlosti třeba pohybu ramen, není taky o změně průtoku?
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
Tak dnes jsem to zkoušel a na nic jsem napřišek.Páka 1až10 nereaguje na rychlost ramen,jdou stále stejně rychle.Druhá páka co jsem akorát zjistil že když ji dám dopředu tak zkoro zhasne motor a hydraulika začne kňučet.Jsem z toho volaký zmetený.
Tak pánové,
koukám že všichni jste machři největčí a v reálu víte hovno,že pepo36.
koukám že všichni jste machři největčí a v reálu víte hovno,že pepo36.
od koho jsi to koupil že ti nevysvětlil jak se to používá
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím, mám tento stroj už 4 roky a až na výměnu motorového oleje a filtrů a doletí převodového oleje žádnýproblém.Jsem nad miru spokojený. Snad jen, že by mohl míň cucat naftu.
Do lesa ideální pomocník, vyroký podvozek, mám tam originální dapáky, ujedu všude.
www.truhlarstvi-micka.cz
Do lesa ideální pomocník, vyroký podvozek, mám tam originální dapáky, ujedu všude.
www.truhlarstvi-micka.cz
Pánové,nevíte kde se dá sehnat nebo opravit za normální peníz chladič který prosakuje na Yanmara F20D.
aj ja mam jednu pačku na hidrauliku ale ta druha tam neni ale zaujmalo byma načo to sluzizdkucera píše:Tak toto je ta páčka ona teda nevypadá jako páčka ale něco se s ní šteluje.
Idú dve stíhačky a jedna nestíha...
Iseki tu 180f http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 72&t=63978
Zetor 7211
Fortschritt E512
Fortschritt E514
Rohr 24RA
Zetor 5611
Zetor 7211
Fortschritt E512
Fortschritt E514
Rohr 24RA
Zetor 5611
zdkucera píše:Zdar pánové právě jsem si pořídil Yanmara F20D a chci se zeptat na co si dávat u tohoto stroje pozor a co udělat nejdříve (olej v motoru a filtry už mám).Pokud by někdo měl závaží na kola koupím.
Ahoj mám stejný traktor.Mohu se zeptat, k čemu jsou ty ovladače na pravém blatníku?Ta páčka je na nastavování prvého ramene ,ale co ten přední a zadní potenciometr.
Měly by to být nějaké paměti,ale nevím jak to přesně fuguje.
- 3011tomas
- Kontaktovat uživatele:
Dobry, ako dlho zhavite pred nastartovanim studeneho motora (vonkajsia teplota okolo nuly).pepa36 píše:od koho jsi to koupil že ti nevysvětlil jak se to používá
Kontrolka zhavenia zhasne asi po 10 sekundach. Motor nenastartuje. Dakujem.
Já žhavím cirka 15 vteřin a jde hned.
mne chiti aj bez zhavenia3011tomas píše:Dobry, ako dlho zhavite pred nastartovanim studeneho motora (vonkajsia teplota okolo nuly).pepa36 píše:od koho jsi to koupil že ti nevysvětlil jak se to používá
Kontrolka zhavenia zhasne asi po 10 sekundach. Motor nenastartuje. Dakujem.
Idú dve stíhačky a jedna nestíha...
Zetor 7211
Fortschritt E512
Fortschritt E514
Rohr 24RA
Zetor 5611
Zetor 7211
Fortschritt E512
Fortschritt E514
Rohr 24RA