PALIVOVÉ FILTRY
Moderátor: Lukashil
PALIVOVÉ FILTRY
aHOJ, MOŽNÁ TO TU NĚKDE JE ALE NENAŠEL JSEM TO.
JAK TO JE S PAPÍROVÝMA VLOŽKAMA ? PH SE DÁVÁ DO PRVNÍ NÁDOBKY A PJ DO DRUHÝ? JEŠTĚ JSEM JE NEMĚNIL TAK NEVÍM.
JE TO NA 4011.
DÍKY JINDRA
JAK TO JE S PAPÍROVÝMA VLOŽKAMA ? PH SE DÁVÁ DO PRVNÍ NÁDOBKY A PJ DO DRUHÝ? JEŠTĚ JSEM JE NEMĚNIL TAK NEVÍM.
JE TO NA 4011.
DÍKY JINDRA
kdo si hraje nezlobí
-
Re: PALIVOVÉ FILTRY
hrubej-jemnej
Od podávacího čerpadla jde nafta do filtru na kterém je číslo 1 a patřín tam hrubá filtrační vložka.Je tak nějak popsaná. Vedle je 2 a tam patřím jemná vložka a odtud to jde trubkou do vstřikovacího čerpadla.
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
JO DÍKY, MYSLEL JSEM SI TO, JEN JSME SE PRO JISTOTU ZEPTAL, PROTOŽE NA FILTRU NENÍ NAPSANÁ PROPUSTNOST TAK JSEM SI ŘÍKAL ŽE PH BUDE HRUBÁ A PJ JEMNÁ
kdo si hraje nezlobí
Ahoj,
chtěl bych se zeptat, jaký patřej těsnění kolem těch palivovejch filtrů a který kam dát. Ty těsnění mezi baňkou a držákem filtru, ty sou jasný. Zajímaj mě ty těsnění uvnitř baňky, dávaj se do hrubýho i do jemnýho filtru stejný těsnění? Musej se dát asi z obou stran tý čistící vložky, aby nafta šla přes tu vložku a nešla přímo,že jo.
chtěl bych se zeptat, jaký patřej těsnění kolem těch palivovejch filtrů a který kam dát. Ty těsnění mezi baňkou a držákem filtru, ty sou jasný. Zajímaj mě ty těsnění uvnitř baňky, dávaj se do hrubýho i do jemnýho filtru stejný těsnění? Musej se dát asi z obou stran tý čistící vložky, aby nafta šla přes tu vložku a nešla přímo,že jo.
těsnění je součast filtruForest13 píše:Ahoj,
Právě že v poslední době dost často součástí není a musíš zachovat ty původní gumky.
Dílna je dílna
je u dobrych prodejcu zatím nakupuju v agrigu a dodavají to s nima je to logicky protože ta gumička je od nafty naleptana a několikrat ji davat zpatky by nevydržela myslímstaník píše:Právě že v poslední době dost často součástí není a musíš zachovat ty původní gumky.
Já už nevím od koho jsem je koupil a gumky tam nikde nebyly Proto to píšu.
Dílna je dílna
když sou filtry PH,PJ 4 ty gumičky maj ale PH,PJ 11 ty gumičky nemaj když je kupuješ nový
Zetor 6911 a Zetor 6945
vlek Deza 5000
štípačka do kšand
bedna do kšand
lejta na vodu 2000l
špalíkovač Biboš s dopravníkem v.č. 515
vlek BSS P 73 S olejová
věž z Balkancar 1733 upravená do tříbodového závěsu
ŽTR 216 H
Nakladač ND4 - 039
vlek Deza 5000
štípačka do kšand
bedna do kšand
lejta na vodu 2000l
vlek BSS P 73 S olejová
ŽTR 216 H
Nakladač ND4 - 039
Právě, že sem to taky koupil bez nich, prodejce mi k tomu dal nějaký gumičky, ale nevim, jak tam patřej. Jsou to tyto gumičky?
http://shop.monsta.cz/gumovy-tesnici-kr ... 20159.html
http://shop.monsta.cz/tesnici-krouzek-o ... 20155.html
Nebo tam patřej ještě nějaký jiný?
Taky bych chtěl vědět kolik jich tam patří a kam patřej
http://shop.monsta.cz/gumovy-tesnici-kr ... 20159.html
http://shop.monsta.cz/tesnici-krouzek-o ... 20155.html
Nebo tam patřej ještě nějaký jiný?
Taky bych chtěl vědět kolik jich tam patří a kam patřej
To je perfektní. A na jakej je to traktor? Já sem se zapomněl zmínit, že mluvim o Z 3511
Skoro bych řekl že to je fuk Zetory (tyhle starší) mají ty filtry na palivo tuším stejný.
Dílna je dílna
po zetor x0xx sou filtry PH,PJ 11 (menší baňky) a pro novější už potom PH,PJ 4 )větší baňky) a nebo když je jenom jednostupňovej čistič tak jenom PJ4
Zetor 6911 a Zetor 6945
vlek Deza 5000
štípačka do kšand
bedna do kšand
lejta na vodu 2000l
vlek BSS P 73 S olejová
ŽTR 216 H
Nakladač ND4 - 039
vlek Deza 5000
štípačka do kšand