Jednoosák Struc Muta

Vari, Terra, PF aj.

Moderátor: DYK

Zpráva
Autor
DYK

Jednoosák Struc Muta

#1 Nový příspěvek od DYK »

Dobrý den všem,ale především slovenským účastníkům toho fora. Znáte prosím někdo tento jednoosák? Znáte firmu, která ho na slovensku nabízí a znáte nějaké ceny? Mě je nejsimpatičtější provedení MAESTRAL a co mě úplně dostalo tak možnost, nebo nabídka rotačního pluhu. TADY je Slovinská firma, která to asi vyrábí, no a zde jsou stránky slovenského prodejce. Z mého pohledu fakt zajímavý strojek, který by stál za "prodrbání".
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod

Žebrák

Re: Jednoosák Struc Muta

#2 Nový příspěvek od Žebrák »

Nevypadá to špatně,jen jaká bude cena?
Janka Radotín, Trusty Bentley JAP London, Tj-6,5-1,Tj-5, PF-62, ŽtM-107-H-2, Zetor 15, Deutz D25, Traktorbagr Predátor a další...

Atlan
Kontaktovat uživatele:

#3 Nový příspěvek od Atlan »

kedze na slovensku je vsetko najdrahsie, tak nezaujimava.....
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.

Deane7

#4 Nový příspěvek od Deane7 »

Nikdy nehovor: To nejde. Vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.

Atlan
Kontaktovat uživatele:

#5 Nový příspěvek od Atlan »

na slovensku 2500-2800€
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.

DYK

#6 Nový příspěvek od DYK »

Možná má Atlan pravdu možná ne. To musí posoudit každý sám. Cena je samozřejmě důležitá, ale chtěl jsem i probrat "praktičnost" tohoto stroje. Pro porovnání cen jsem vybral dle mého soudu jakési optimum. Stroj Muta - Maestral 4/3 Má čtyři rychlosti v před a ta čverka jede kolem 12km/h což je pro nějakou tu doprvu něčeho někam asi zajímavé. Tedy, podle zdejšího odkazu ve Slovinsku stojí 2.125 euro s DPH a při deklarované slevě 1.912.50 euro s DPH. Na slovensku za to chtějí 2.796 euro s DPH a taky mají nějakou slevu. Je 10%. Tažený rotavátor záběr 60 cm ve Slovinsku 512.76 po slevě 461.48 no a na slovensku 576 euro sleva 10%.
Je mi jasný, že ať je to co je to, je to drahý ovšem je třeba cenu porovnávat ne se svojí peněženkou ale s podobnýma strojema a jejich užitnejma vlastnostma. Jak jsem už jednou psal, tento strojek má ještě "pojezdovou" rychlost, takže to není jen "nosič nářadí". Nevýhodou tohoto stroje je, že má v ČR nulový servis a přístup k ND na slovensku by to mohlo být asi lepší aspoň to jedno místo existuje a je taky pravda, že za slovenskou cenu beze slevy se dá v ČR pořídit jednoosák BCS s několika prodejnímy místy po republice. Ovšem na "dopravu" se nehodí ani trošku. Já se po těchto konstrukcích dívám celkem často a to z jednoho důvodu. Mají tažený rotavátor místo nožů na ose kol a to je prostě jiná práce. Teda taky mají klasickou spojku což je taky někdy plus. Kdyby byl k Vari podobný rotavátor ani si na jiné nevzpoenu. Dílů je na Vari na každým rohu, že drahý? Ale jsou. Co je mě platný díl za 3.50 kdesi v tramtárii, když se stavím cestou z práce v obchodě a mám za stovku co jsem chtěl. Toto berte jako příměry, ne skutečná čísla. No a kdyby se u agzatu netočil rotavátor opačně dalo by se i s tím něco dělat. Ovšem tak jak to je, to vymýšlel fakt kokot.

Deane7

#7 Nový příspěvek od Deane7 »

Však nevyzerá to zle.
Přílohy
Maestral2_b.jpg
Nikdy nehovor: To nejde. Vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.

Atlan
Kontaktovat uživatele:

#8 Nový příspěvek od Atlan »

DYK ako si prisiel na tu cenu. Pisal si im mail...fakt chcu 2760? Odpadnem :)

DYK

#9 Nový příspěvek od DYK »

Ano, přišel mi kompletní slovenský ceník. Jak strojů, tak příslušenství. Psal jsem taky, že mi v ČR máme asi smůlu, kde koupit tento stroj. Není to pravda a až pan Bojan STRUC mě napsal, že český prodejce je http://www.enprojekt.cz/malotraktory/uvod.htm

radll

#10 Nový příspěvek od radll »

prepačte že sa tu miešam ale na porovnanie http://www.fpm-agromehanika.rs/Srpski/M ... vatori.htm

slovensky predajca http://www.odisys.sk/
kto nič nerobí,nič nepokazí

Lubos_kr

#11 Nový příspěvek od Lubos_kr »

DYK píše:Ano, přišel mi kompletní slovenský ceník. Jak strojů, tak příslušenství. Psal jsem taky, že mi v ČR máme asi smůlu, kde koupit tento stroj. Není to pravda a až pan Bojan STRUC mě napsal, že český prodejce je http://www.enprojekt.cz/malotraktory/uvod.htm
Bohužel, na mou emailovou žádost o bližsí konkretní informace nikdo v enprojektu nezareagoval a je to vic jak týden. Můj osobní pocit je, že v ČR prodejce není.

DYK

#12 Nový příspěvek od DYK »

Firma neodpověděla i mě. Chceš kontakt přímo do Slovinska na Bojana Mutu, nebo tento stroj neéé.

Lubos_kr

#13 Nový příspěvek od Lubos_kr »

Stroj je sympatický, ale pokud české zastoupení na moravě mlčí tak nevím. Řesit každý problém ve Slovinsku? Dojedu, strčím do auta a jedu domů,až se podělá, tak zas vyrazím na cca 800km? Už jsem starý na dobrodružství. Takže más DYKu pravdu - neeeee

milanko25

#14 Nový příspěvek od milanko25 »

Nasiel som nieco podobne ma to iba 2rychlosti vpred a 2 vzad ale nevyzera zle za tu cenu http://gude.gude.sk/predaj/1315/Univerz ... E--6-5-PS/

Lubos_kr

#15 Nový příspěvek od Lubos_kr »

milanko25 píše:Nasiel som nieco podobne ma to iba 2rychlosti vpred a 2 vzad ale nevyzera zle za tu cenu http://gude.gude.sk/predaj/1315/Univerz ... E--6-5-PS/
To u mě bohužel nemá šanci... Mam kilometr k poli, takže potřebuju něco i "rychleho". Jinak perfektní tip, mít pole za domem tak o tom přemýšlím.

Odpovědět

Zpět na „Traktory sériové výroby - jednoosé frézy“