zetor super 50 z kvakoviec
Moderátor: Lukashil
Re: zetor super 50 z kvakoviec
Zdravím
Suprík už je zložený, dneska som nahádzal hlavy a všetko dal do kopy, ale len sa bojím že keď ho naštartujem koľko má asi tak ísť. Lebo nechcem aby mi ho stislo na piestných krúžkoch. Predsa len potom už bude ísť motor na olej a nie na naftu
Prosím vás koľko tak má ísť aby sa zabehol ? ... Potreboval by som ísť po drevo a neviem koľko mu treba času.
Ďakujem
Suprík už je zložený, dneska som nahádzal hlavy a všetko dal do kopy, ale len sa bojím že keď ho naštartujem koľko má asi tak ísť. Lebo nechcem aby mi ho stislo na piestných krúžkoch. Predsa len potom už bude ísť motor na olej a nie na naftu
Prosím vás koľko tak má ísť aby sa zabehol ? ... Potreboval by som ísť po drevo a neviem koľko mu treba času.
Ďakujem
Zetor Super 50, Zetor Super 50, Zetor 6911
Volkswagen Passat 2.0 TDI, Skoda Octavia 1.9 TDI
-
ja ked som zlozil svoj nova kluka piesti ta ked som fo startol ta asi po pet minutach klepana mi ho stisko a ked sa ohladil ta potom us pekne isiel a aj ide do lesa bi si mohol ist tam motor tak nedres jak kultivatorom alebo pluhom a kompresni tlak ma okolo 27 aj ventili mam nove mam tam lijazacke osustruzene vobitka prevrtane stare boli utopene a netesnili a vstreki mam z v3S a ide ako divi
27
27
Jááj, ďakujem za radu a skúsenosť. Teraz ma napadlo že keď ti ho stislo na mieste a po krátkom čase tak to ho stislo len asi dole na kľuke lebo mohla trocha inak sadnúť, pretože píšeš že klepal a motor klepe najskôr kôli tomu že sa nevládze veľmi pretáčať.
Ja sa len bojím aby potom tie nové vložky som nemusel vyhodiť
Tak to je dobré že ide ... Len nech slúži
Ja sa len bojím aby potom tie nové vložky som nemusel vyhodiť
Tak to je dobré že ide ... Len nech slúži
-
to nieze vmotere klepalo ako ze isiel normalne ako mal ale supra zvikne stisnutu tam to je normalne us sa mi to stalo asi na 15 suproch
Ahá, ale stisnutie na supra je normálne ... Hoci to neznie normálne ale ták trocha mu to uškodí lebo sa trocha opotrebuje ale bude ísťjaro super50 píše:to nieze vmotere klepalo ako ze isiel normalne ako mal ale supra zvikne stisnutu tam to je normalne us sa mi to stalo asi na 15 suproch
Zdravím Supráci
Traktor vyvložkovaný a odskúšany a ide pekne, ešte musíme dať nastaviť čerpadlo a bude ísť perfektne, lebo teraz ide pekne potichu aj ťahá, len veľa žerie
Ale ten druhý je pokazený zase
Stal sa taký problém že keď traktor beží tak tlačí vzduch do chladiča a voda tečie do oleja. To musí byť jedine vložka či ?
Ale keď som v Sobotu zhodil hlavy a dal dole vaňu a nalial som vody tak ani kvapka neutiekla. Môže to byť tým že bol chladný a je vložka stiahnhtá, lebo potrebujem zistiť ktorá a neviem ako
Ak by ste mali neaký nápad, veľmi rád ho privítam
Traktor vyvložkovaný a odskúšany a ide pekne, ešte musíme dať nastaviť čerpadlo a bude ísť perfektne, lebo teraz ide pekne potichu aj ťahá, len veľa žerie
Ale ten druhý je pokazený zase
Stal sa taký problém že keď traktor beží tak tlačí vzduch do chladiča a voda tečie do oleja. To musí byť jedine vložka či ?
Ale keď som v Sobotu zhodil hlavy a dal dole vaňu a nalial som vody tak ani kvapka neutiekla. Môže to byť tým že bol chladný a je vložka stiahnhtá, lebo potrebujem zistiť ktorá a neviem ako
Ak by ste mali neaký nápad, veľmi rád ho privítam
-
tak to je dobre ze ide a ked mu pridas ta dimi ak mu chces ubrat naftu tak na tej srube co je prestrik ta ju pritiahni a znizis dafku nafti to je asi 24 kluc
Tak ako zadymí pekne na čierno keď mu pridám a na voľnobeh ani trocha dymu ale aj tak veľa žerie. Keď trocha ťuknem do plynu tak až veľmi je živý. Radšej ho dáme nastaviť odborne ako doma
Ale ďakujem za radu
Nevedeli by ste čo mám robiť s tým druhým ?
Ale ďakujem za radu
-
tim ze ti tlaci vzduh do motora to bolo nejake tesnenie pod hlavu a voda do oleja nejaka gumicka na vloskach najskor ked to mas rozobrate ta daj nove komplet gumicki asi 10 eur to nieje vela lepsie ako este ras rozeberatCSrado píše:Tak ako zadymí pekne na čierno keď mu pridám a na voľnobeh ani trocha dymu ale aj tak veľa žerie. Keď trocha ťuknem do plynu tak až veľmi je živý. Radšej ho dáme nastaviť odborne ako doma
Ale ďakujem za radu
No to by som aj bral keby pošlo tesnenie pod hlavou a gumičky to pochybujem lebo voda začal ísť v rovnaký čas do oleja ako vzduch do vody
Takže najpravdepodobnejšie by som to videl na vložku ale ako zistím ktorá bez toho aby som vyberal piesty vonku ?
Síce mám spod motora otvorený ale nechce sa mi veľmi vyberať piesty
Niekto nejaký nápad ?
Takže najpravdepodobnejšie by som to videl na vložku ale ako zistím ktorá bez toho aby som vyberal piesty vonku ?
Niekto nejaký nápad ?
-
ta viberaj postupne vloski von a aked bude vloska zla ta uvidis na nej ze je taka dierkata ako kebi ju chrobaki zrali alebo asi taki 2 vrtak kebi som mal staru taku ta bi som ti poslal fotku ale vihodil som do srotua ked viberes vloski ta aj gumicki uvidis ake su ci su zresete a ako dlho neboli vloski vonCSrado píše:No to by som aj bral keby pošlo tesnenie pod hlavou a gumičky to pochybujem lebo voda začal ísť v rovnaký čas do oleja ako vzduch do vody
Niekto nejaký nápad ?
No ták to zase sa mi ich vyberať nechce .. Ale oni ako všetký držia vodu. Dal som dole hlavy a nalial som vodu na noc okolo vložiek a stále tam je tak isto ako bolo. Skúsim ich zajtra trocha nahriať a uvidímjaro super50 píše:ta viberaj postupne vloski von a aked bude vloska zla ta uvidis na nej ze je taka dierkata ako kebi ju chrobaki zrali alebo asi taki 2 vrtak kebi som mal staru taku ta bi som ti poslal fotku ale vihodil som do srotua ked viberes vloski ta aj gumicki uvidis ake su ci su zresete a ako dlho neboli vloski vonCSrado píše:No to by som aj bral keby pošlo tesnenie pod hlavou a gumičky to pochybujem lebo voda začal ísť v rovnaký čas do oleja ako vzduch do vody
Niekto nejaký nápad ?
Vyberať asi ťažko lebo jednu som vyberal a som skoro urval vyťahovák
Vodní pumpa neteče?
Úplne nová, pumpa to ani nemôže byť lebo voda ide do oleja a vzduch do vodypadesátka píše:Vodní pumpa neteče?
Hm tak to už moc možností není těsnění pod hlavou,veký přesah některé z vložek,prasklá hlava tak budeš muset hledat.