Osvětimanský sraz samohybů 06.06.2015
Re: Sraz traktorů a 4kolek na Vlčáku v Osvětimanech. 25.5.20
Bydlím v Dětmarovicích udal bych i ulici, ale bohužel je tady nemáme
rezis píše:Nevím jak ty já už mám v rukách i plakátAdler píše:docela se divím,že s tímto přístupem ste schopni nějakou traktoriádu vůbec uspořádat
Ale za to můžu já nestihl jsem ho zatím vložit.
aha a kde sem ten plakát měl vyčuchat ? když to není schopen zde uveřejnit autor tématu.O pravidlech a podmínkách závodu ani nemluvím.
Nicméně,poslední věta rozhodně stojí za zvážení účasti,protože je to deklarované jako sraz samohybů.Což je v podstatě vše...
Mluv moudře, nepřítel naslouchá.
Tobě se asi člověk nezavděčí co? Termín je znám dlouho, upřesnění už taky taky je. To jsem zvědav zda tam budeš, případně kdy něco uspořádáš když máš přehled jak na to. - Nebo tady kalíš vodu?
Bydlím v Dětmarovicích udal bych i ulici, ale bohužel je tady nemáme
ne,jsem rád že si sem dal ten plakát
Podle jeho obsahu soudím,že to nebude pouze závod malotraktorů... nemám chuť sledovat děcka na čtyřkolkách a bugynách.
Závazná pravidla k tomuto závodu nejsou,tak bude lepší zůstat doma než se za hodinu vracet nasraný dom.
Podle jeho obsahu soudím,že to nebude pouze závod malotraktorů... nemám chuť sledovat děcka na čtyřkolkách a bugynách.
Závazná pravidla k tomuto závodu nejsou,tak bude lepší zůstat doma než se za hodinu vracet nasraný dom.
-
tak dojdi pešky aspon tě to nebude nutit jit tak drzo dom bugyny tam urcite nebudou a kolik uz jsi poradal zavodu ze na to tak pluješ
Naposledy upravil(a) EDOVA 30 4x4 dne ned kvě 05, 2013 7:47 pm, celkem upraveno 1 x.
EDOVA 30 4x4 píše:tak dojdi pešky aspon tě to nebude nutit jit tak drzo dom
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
- fabikmiroslav
Určite to bude vyborna akcia pokial tam bude len Pepo sam tak to bude stat za to
Dobre už bolo
tak to už abych šel
- Rendy9999
- Kontaktovat uživatele:
zdar ,nemam čas na pc a o plakat jsem poprosil honzu a ten ho sem šupnul tak o co go , v tisku to bude tež a traktorfandi určo dojdou , super fekalek už je na cůvání nachystan a další se bude konat od počtu strojů atd ,nemá cenu neco uspěchat ,loni nas malem vyhnalo počasí ale vytrvalci přečkali a snad nelitovali . a co se týká organizace tak do teho je hodně lidí a hodně starostí . průser chlapci uplaval nam mostek aj s kusem břehu tož další starost .fabikmiroslav píše:Určite to bude vyborna akcia pokial tam bude len Pepo sam tak to bude stat za to
-
Tu je to couvání
Jožka tož to išlo ti to dobre :-)
-
nejak mala odezva ?
- fabikmiroslav
Jak mala toš v patek su tam jak na koni
Dobre už bolo
...taky se chystám , snad mi do toho nic nevleze a vyjde počasí... A ještě taková věc : Členové fóra , oblečte si ta trika nebo čepice s logem NASETRAKTORY.CZ , ať jste k poznání . Takovéto srazy jsou ideálním místem k seznámení...
- majkvazovski2
V pátek kuknu na trat a v sobotu jsem na vlčáku, druhé místo z lonska k tomu zavazuje.....