MF 70 4 takt motor

Vari, Terra, PF aj.

Moderátor: DYK

Zpráva
Autor
petr laz

Re: MF 70 4 takt motor

#46 Nový příspěvek od petr laz »

Ty to mas nadherne jednoduchy, ja musel zrusit reduktor proto ta sestla plech na motoru pak se delal obtisk vyrezaval se plech vrtali diry a jelikoz nemam stojanovku ta se vrtalo v cinskym stojanu a polovicka der nesouhlasila takze pilnik.
Čeština neni moje silna stránka. Raději píšu bez diakritiky.

konesak

#47 Nový příspěvek od konesak »

Tak nějak jsem stvořil na papíře hřídel mezi novým motorem a tou spojkou u MF - šlo by to tak?
Obrázek

1mates

#48 Nový příspěvek od 1mates »

Dnes mi taky dorazil motor, tak pokud někdo něco máte, tak se podělte, ať nemusím vymýšlet vymyšlené. Jinak redukce tam musí být, páč mor má d=19 a starý motor d=25 (ale nejsem si jist) a musí být i nějaká příruba mezi spojku a nový motor a délka redukce bude A+B-D.

petr laz

#49 Nový příspěvek od petr laz »

1mates píše:Dnes mi taky dorazil motor, tak pokud někdo něco máte, tak se podělte, ať nemusím vymýšlet vymyšlené. Jinak redukce tam musí být, páč mor má d=19 a starý motor d=25 (ale nejsem si jist) a musí být i nějaká příruba mezi spojku a nový motor a délka redukce bude A+B-D.
Dej foto motoru. Pokud tam nechas reduktor tak pocitej stim ze pujde pomaleji, u me nevim prevod ale na dvojku to jelo jako na jednicku.
Jinak u me je mezera mezi motorem a spojkou asi 9,5 cm. Ja sem udelal hridel na spojku nedelal jsem klinek hridel jsem zasunul do spojky a na dvou mistech se zavaril, pak sem upravil hridel na kolecko reduktoru (na klice motoru mam tisicihran a na nej jde kolecko z reduktoru na nem je privaren druhy konec hridele).

konesak

#50 Nový příspěvek od konesak »

Dnes mi taky dorazil motor.

1mates

#51 Nový příspěvek od 1mates »

Sem dát fotky, to je horor. tak jsem to dal na: http://ulozto.cz/xpPMBQQT/motor-zip

konesak

#52 Nový příspěvek od konesak »

Dávám foto od 1mates:
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

konesak

#53 Nový příspěvek od konesak »

jožin z bažin píše:zatáčení není žádný problém. vedení stroje je s dvoumontáží (i v běžným terénu nebo na cestě) mnohem pohodlnější a komfortnější. původně jsem chtěl druhá kola sundavat, ale z toho rychle sešlo :)

kde je tam čidlo na olej - to fakt nevím - ani jsem po tom nepátral :) hlavně že funguje 8) ve svahu to vypne motor, až když se na něm člověk stejně neudrží 8)
při vodorovné poloze motoru musí vytekat olej z plnícího otvoru (samozřejmě povoleného)

potřeboval bych nějak jednoduše zvýšit otáčky vývoďáku na nářadí při zachování rychlosti pojezdu :-/
Koukal jsem, že ten tvůj motor má stejné otáčky jako ten můj, zajímalo by mne, zda je nějaký problém třeba při sekání, nebo při obracení s Tonem.

Atlan
Kontaktovat uživatele:

#54 Nový příspěvek od Atlan »

Hlavne po 10 motohodinach vymenit olej, dalsia vymena po 20mth, potom sa riadte predpisom vyrobcu... A pozor nemusi byt metricky zavit v klukovke.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.

petr laz

#55 Nový příspěvek od petr laz »

1mates podle mne tam redukce neni, navic to poznas tak ze budes tahat za snuru a zaroven hlidat hridel, alespon si myslim.

Atlan
Kontaktovat uživatele:

#56 Nový příspěvek od Atlan »

Na tom motore z obrazku reduktor nieje je to priamo vyvod z kluky.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.

konesak

#57 Nový příspěvek od konesak »

Takže podle výkresu by tam měl být tento závit: http://www.bo-import.cz/zavitove-ocko-e ... 6/d-77412/
A zde prodávají závitové tyče s tímto závitem: http://www.fabory.cz/cs/product/4.8-zn- ... 79001.html

Atlan
Kontaktovat uživatele:

#58 Nový příspěvek od Atlan »

Skrutka nejaka sa riesila tu na komnci stranky http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 4&start=15 skus kontaktovat daneho cloveka ...

petr laz

#59 Nový příspěvek od petr laz »

Ted nemohu najit vyobrazeni jak sem mel reduktor ja, kdyz jsem ho sundal musel jsem to uzavit plechem.

epep

#60 Nový příspěvek od epep »

Odpovědět

Zpět na „Traktory sériové výroby - jednoosé frézy“