neoriginál ZETOR 25 A ze Svijan
-
-
- Bronťo
- Kontaktovat uživatele:
Re: neoriginál ZETOR 25 A ze Svijan
No paráda co to je za čerpadlo že to saje ze skrine hydrauliky? alebo maš vyšiu hladinu oleja? ten rozvadzač nad čerpadlem ovlada ramena alebo je to len nejaky prepinaci ventyl? inak klobuk dolu že to fachči jak si chcel.
-
čerpadlo orsta snad z ifi,to je trojcestný ventil,nemám origo čerpadlo,tak přepínám ramena a rozvaděč s rychlospojkama.To čerpadlo tam daval otec už před 15ti lety fungl nové a porát je v dobré kondyci, skřiň je utěsněná i to čerpadlo s přírubou a hladina oleje je zhruba do polou čerpadla a s unikem oleje nebyly žádné velké potíže občas jen kolem ramen.
Jak ti to čerpadlo maká na volnoběh?
Já jsem to udělal na přímý převod ještě do rychla 2:1, a budu to muset převymyslet, protože je ten přímý převod hrozně hlučný.
Tak jako to máš ty, to dát nemůžu, protože tam mám origo blatník.
Asi bych to chtěl dát na klínové řemeny...
Ale nevím...
Já jsem to udělal na přímý převod ještě do rychla 2:1, a budu to muset převymyslet, protože je ten přímý převod hrozně hlučný.
Tak jako to máš ty, to dát nemůžu, protože tam mám origo blatník.
Asi bych to chtěl dát na klínové řemeny...
Ale nevím...
dobrá práce , gratuluju , jak říkáš , už jen ten lak a bude to parádní :-)
Libor :-)
-
čerpadlo má asi méně otáček nežli origo,ale zase dává víc litrů a ve výsledku si myslím že to chodí stejně rychle nebo nepatrně pomaleji,nemůžu posuzovat pač nepamatuji jak chodi origo.Na dodělek je toho trochu víc,hodit zbytek do laku,vzduch,zapojit elektrinstalaci,rozšíření podlahy,atd.
Odkud bereš olej do toho čerpadla? Normálně z hydraulické skříně?
Nemáš problém s tím, že když je čerpadlo v úrovni oleje v hydraulice, že to nechtělo nasát?
Líbí se mi ty olejové trubky. Je to mnohem lepší než hadice. Jak jsi je sehnal nebo kde ti je kdo naohýbal?
Dík.
Nemáš problém s tím, že když je čerpadlo v úrovni oleje v hydraulice, že to nechtělo nasát?
Líbí se mi ty olejové trubky. Je to mnohem lepší než hadice. Jak jsi je sehnal nebo kde ti je kdo naohýbal?
Dík.
-
olej beru z hydr. skříně,mám ho tam víc než má být,utěsnil jsem ten boční vývod co na něm mám čerpadlo.Sání čerpadla je zespoda takže hladina je skoro vyrovnaná.Komplet hydraulika(krom trojcest. ventilu a rozvaděče) je z fa.Dekoro,Řepov u M.B.Trubky jsem ohýbal jen na ruční ohýbačce na trubky a očka jsem naletoval.