Tondova Vinea 47hp
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tondova Vinea 47hp
Adame nezáviď, smiř se s tím že mám hezčejší traktor
Jinak sem byl dneska zaset votěšku s ovsem... no, jelikož sem ještě nepořídil vál, tak sem válel kolama a pak ještě rotavátorovat jinej kousek, pak zas zaset a zas "poválet" tři hoďky v tahu... předtím sem byl rehabilitovat za taťkem a jak sem jel z Brna tak se od Cajzlova hnal dýšť... su rád že sem to stihl
A zároveň poptávám vál ke koupi - záběr 120-160cm, dík
Jinak sem byl dneska zaset votěšku s ovsem... no, jelikož sem ještě nepořídil vál, tak sem válel kolama a pak ještě rotavátorovat jinej kousek, pak zas zaset a zas "poválet" tři hoďky v tahu... předtím sem byl rehabilitovat za taťkem a jak sem jel z Brna tak se od Cajzlova hnal dýšť... su rád že sem to stihl
A zároveň poptávám vál ke koupi - záběr 120-160cm, dík
- adam_pitak
najkrajší je cabrio 30hp lebo nemá taký dlhý čumák...
valec by sa mi zišlo ale iba požičať na trávnik na dvore, trošku sa po ňom jazdilo a je to vidno
a aký ťažký chceš ??
http://stroje.bazos.sk/inzerat/24527191/valec.php
aj so závažím na kyslé mlieko...
valec by sa mi zišlo ale iba požičať na trávnik na dvore, trošku sa po ňom jazdilo a je to vidno
a aký ťažký chceš ??
http://stroje.bazos.sk/inzerat/24527191/valec.php
aj so závažím na kyslé mlieko...
Mieeeer
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
To vypadá fajn počkám co vytáhne Deniels
A drapalíku došla ti pístnice? Mně už jo vypadá pěkně
A drapalíku došla ti pístnice? Mně už jo vypadá pěkně
-
Jo už je doma,díky za odkaz
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Není zač
akorát ještě sehnat součástky dneska sem byl v jednom obchodě a neměli zámek tak v pondělí do Brna na nákupy
akorát ještě sehnat součástky dneska sem byl v jednom obchodě a neměli zámek tak v pondělí do Brna na nákupy
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
U nás je tak krásně mokro, že brambory odkládám na květen ale zasetej oves krásně klíčí a já aspoň stihnu pujčit kombinátor a pěkně si s ním vyhrát... pak se teprvá bude stavět
Jo, rovnou si necháš udělat i hadice na míru Taky tam pojedu s jednou hadicí na úpravu.Antony30011 píše:Není zač
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Hadice měli, ale rychlospojky a zámek ne akorát sem volal šálkovi a jedna rychlospojka 460káčé víc jak pístnice!
Jinak Tome, u tý firmy cos mi doporučil by nová pístnice stála 5 800kč tak sem šel hledat na bazoš
Jinak Tome, u tý firmy cos mi doporučil by nová pístnice stála 5 800kč tak sem šel hledat na bazoš
No jo, hydraulické věci jsou drahé. Kdyby ses ale ptal jinde, tak ta cena bude podobná. 5800 to bylo v Tubes nebo u Charváta? Šálkovy rychlospojky jsou drahé. Ten šroubovací systém není špatný, ale když se to prý natlakuje, tak občas bývá problém to povolit a hlavně jsou drahé. Nejlevnější jsou u něho. Ty normální euro vychází na cca 200 Kč.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
V Tubes. Neříkám žes mi doporučil špatně, ale je to šíleně drahý...
Jojo jak je natlaklej tak nepovolíš. Jednou sem nechal sklopenej vlek a chtěl odjet a nešlo to. O těch EURO mi říkal i Lukáš, mořná to i vyměním... Mám je vlastně jen na traktoru, vlečce, mulčovači a pluhu...
Jojo jak je natlaklej tak nepovolíš. Jednou sem nechal sklopenej vlek a chtěl odjet a nešlo to. O těch EURO mi říkal i Lukáš, mořná to i vyměním... Mám je vlastně jen na traktoru, vlečce, mulčovači a pluhu...
Tyhle zase rozprodáš někomu, kdo má ty originály a chce za solidní cenu koupit další. Nevím, já mám Tubes v Brně po cestě a v Ostravě kousek, takže chodím tam. Prve jsem byl v Brně u Charváta, ale ten byl oproti Tubes drahý a co jsem potřeboval, tak věčně neměli. Určitě jsou i jiní prodejci, ale jestli mám někam jezdit přes celé Brno nebo Ostravu, tak mě to vyjde na stejno... Třeba ale najdeš něco lacinějšího a blíž. Mě vyšli vstříc když jsem dělal ten třícesťák, rozpracovali jsme to, dal jsem zálohu, dojel domů, vyzkoušel jestli to sedí, dojel zpátky, přepracovali jsme to, udělali na hotovo a dorovnali jsme to. Nevím jestli by se takhle se mnou bavili i jinde...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Tome, jasně jednání super, byli milý a vstřícní! Ale ta cena mně málem zabila... tak sem sehnal z bazoše a do Tubes pojedu pro díly
-
Na Mtčku sem dal rovnou Euro koncovky,je s nimi nejjednoduší práce,ale těch samců co už sem nakoupil a furt je to málo
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Kolik jedna stála? Já přemýšlám že to vyměním, ale nevím. Možná tam vrazím koncovky z pluhu a bude...
-
To už nevim,kupoval sem toho víc najednou,ještě potřebuju 2 samce nějaký koleno a hadice M 16