zetor super 50 z kvakoviec
Moderátor: Lukashil
Re: zetor super 50 z kvakoviec
Dobrý deň
Dnes som sa pustil do tých filtrov, síce pred 2 týždňami som ich mal dole, ale nevedel som že tá dierka sa nerobí
Aspoň nejaká fotka ... Tú dierku som nevistrihol čo je na strednom vpravo dole
Dnes som sa pustil do tých filtrov, síce pred 2 týždňami som ich mal dole, ale nevedel som že tá dierka sa nerobí
Aspoň nejaká fotka ... Tú dierku som nevistrihol čo je na strednom vpravo dole
Zetor Super 50, Zetor Super 50, Zetor 6911
Volkswagen Passat 2.0 TDI, Skoda Octavia 1.9 TDI
Veľmi pekne ďakujem za fotky ... Už viem kde to končí ... Ale načo to tam dávali ? ... veď to aj tak zbytočne potom tratí tlak ... Ale už tam není dierka na tesnené tak dúfam že to pomôže
neviem preco ale je to riadne hlupost ten kanalik,treba sa opitat v zetore brno
ja tak jazdim asi 7 rok a z tlakom problem nebol ,aspon zatial,
-
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem po opravě měl problém s tlakem protože jsem měl hrubé oba filtry, až když jsem dal ten druhý filtr velmi jemný tak tlak šel rapidně nahoru, pdole mě je ta dírka na to dočištování oleje, měl by tam být filtr ale co nejjemější tím pádem přez něj pude těžko olej a nebude taková ztráta tlaku
V manualu píšou a ted si přesně nepamatuju z kterého filtru to že část oleje jde přes filtr a část se vrací do klikovky.Zítra se podívám z kterého to je.
Tak to viem že má byť ten vpravo iný ... Mám ho tu aj sfotený asi na 4 stránke ... Ale nedával som ho tam ešte počkám kým sa vyčistí olej, ale aj tak je už dosť čistý. Dnes keď som vypúšťal z filtrov tak bol ešte stále taký do hneda
A tá dierka tam asi je nato aby olej išiel rýchlejšie z filtrov a tým sa aj viac čistil olej ... Ale je to dosť somarina ... Mohli už byť také ako na majoroch
Dobre že si napísal, už aj hneď sťahujem Manuál
A tá dierka tam asi je nato aby olej išiel rýchlejšie z filtrov a tým sa aj viac čistil olej ... Ale je to dosť somarina ... Mohli už byť také ako na majoroch
Dobre že si napísal, už aj hneď sťahujem Manuál
pozri si zetor 5245 ma len 1 hruby filter podobny superackemu
Ták tam má aj o 2 ložiska menej ... ale nieje tam rotačný ?kolodzej píše:pozri si zetor 5245 ma len 1 hruby filter podobny superackemu
na 5245 urcite nie
Ja sa hádať nebudem ... Ale kedže to už je nová technológia UR 2 asi ... Tak tam by už mali byť rotačné ... Ale v pohodékolodzej píše:na 5245 urcite nie
Dnes som bol prevetrať traktor .. Kopu blata tu je ... Ale nešetril som ho ... 2 a 3 stále a asi 1800 ot. ... Ale išiel ... Uzavierka mi asi 2krát pomohla lebo som už zastavoval v kopcoch
Voda na 75 ale išiel som A s tlakom to pomohlo trocha ... na 1800 ot. a voda 75 som mal 1-1,5
Voda na 75 ale išiel som A s tlakom to pomohlo trocha ... na 1800 ot. a voda 75 som mal 1-1,5
Čaute
Nejak to tu nežije ... Dnes som dal vložky dnu ... Všetko krásne sadlo
Zajtra pôjdem po ojnice do p.Pavelka, spravil mi púzdra aby tam vošiel čep a už len nahádžem piesty a štartujeme
Inak zajtra prídu aj Bratkový z Polianky nastaviť druhého Supríka ... Lebo keď sa zohreje tak veľmi dymi a na studeno práveže ide pekne
Nejak to tu nežije ... Dnes som dal vložky dnu ... Všetko krásne sadlo
Zajtra pôjdem po ojnice do p.Pavelka, spravil mi púzdra aby tam vošiel čep a už len nahádžem piesty a štartujeme
Inak zajtra prídu aj Bratkový z Polianky nastaviť druhého Supríka ... Lebo keď sa zohreje tak veľmi dymi a na studeno práveže ide pekne
Zdravím
Nejaká fotka z postupu práce, aspoň niečo
Nejaká fotka z postupu práce, aspoň niečo