Piskování
Re: pieskovacia pistol domadel ?
Zítra vyfotím pistoly ta je na stříkání fasádní barvy. Prej ta pistole umí stříkat i píse a pískovat. Nikdy to s ní nikdo nezkoušel. Jinak ta barva je složená i z písku různé hrubosti. Má to zásobník nahoře, vepředu trysku na které se nechá otáčet placka s různejma dírama podle hrubosti. Pustí se vzduch a otevře tryska a vzduch strhává barvu sebou. Stříkal jsem s ní dva byráky a dobrý. Jinak v práci mají už novější a stříká s ní denně, za rok haldy barvy a nevyšusuje se. Chtěl bych zkusit to pískování, ale nemám ten písek. Na fabrice se pískovalo umělím korundem a pěkný, kompresor 6 atm a stačilo to.
Jo na tu mojí pistoly musí bejt větší kompresor, aby stíhal dávat.
Jo na tu mojí pistoly musí bejt větší kompresor, aby stíhal dávat.
- pilčikbs
- Kontaktovat uživatele:
mohol bi som ta poprosit o fotecku a trochu o princip?? dalo bi sa stim streikat aj mlety piesok s cementom?? moc bi si mi pomohol
co nejde klucom to ide autogenom !!
moj svet je les, lesna vyroba
- bastardtraktor
Prodávaj se pískovací pistole napojení na stroje velikosti ma domácí použizí
- na kompresor
- na Waoku
ale to musí pracovat šíleně pomalu.
Tam co mi pískovali jsem viděl, že kompresor byl s motorem Tatra 148 a ten jel chudák na plnej céres !!!!
- říkali mi, že takhle ty motory vydržej hodně málo.
Tak co asi tak můžeš pískovat se strojěm s elektro-pohonem 3 až 5 kW ??
Prdlajs !!!
- na kompresor
- na Waoku
ale to musí pracovat šíleně pomalu.
Tam co mi pískovali jsem viděl, že kompresor byl s motorem Tatra 148 a ten jel chudák na plnej céres !!!!
- říkali mi, že takhle ty motory vydržej hodně málo.
Tak co asi tak můžeš pískovat se strojěm s elektro-pohonem 3 až 5 kW ??
Prdlajs !!!
ooooooooooooo
Troch naivní dotaz - k čemu je pískování dobré? Odstraňování nečistot, barvy...? Mám tady jednu "zubařskou" pískovačku a teď už mám hotovou přípravu vzduchu (2 kompresory + 2 lahve á 25l).
Mám pískovací pistoly s nádobkou dole už asi 6let. Dělal jsem si k tomu i pískovací box. Špatně přístupné části to dokáže vyčistit krásně na kov (rez, barvu - komaxit to ale neumí, na to musí být velký tlak). Mám ale kompresor Orlík a ten ji utáhne. Písek používám sklářský, který jsem si přinesl z firmy, která pískuje velké konstrukce. Ten písek je ostrý, tenkrát jsem si ho nechal nasypat do pytle a než jsem přijel domů, tak byl pytel rozřezaný. Oni navíc ještě ten písek ohřívají, aby ho zbavili nečistot.
Zetor 4011, Zetor 7341, JCB 3C III
- FERO 873
- Kontaktovat uživatele:
Tak páni prečital som si vaše príspevky a povedal som si že možno vás to bude zaujimat my máme v práci pieskovačku takú akurát na fušovanie ale je to delo maká jak das tak vám sem hodím jej pár výkresov možno to niekomu zvás pomôže a najlepšie šlape na kremičití piesok unás sa mu hovorí šaštín ten zoberie všetko a je prakticky zadarmo
- Přílohy
-
[Přípona doc byla deaktivována a nadále nebude zobrazována.]
-
-
-
-
-
bastardtraktor: TO JE ONO NA POŘADNE TRYSKANI ABY ŠLA DOLU BARVA NĚKOLIK NATĚRU TAK JAK TO BYVA NA TRAKTORECH TAK TO CHCE PÚOŘADNY TLAK VZDUCHU A TO PŘADNY MOTOR S VYKONYM KOPRESOREM TO COSE PRODAVA V OBI A JINDE JE NA HRANI
- pilčikbs
- Kontaktovat uživatele:
bastardtraktor: mam dva orliky vykon 2x 30 m3 a ak to bude malo nerobi mi problem kupyt orlika 3-4 valec a to co mam staci wed nebudem cistit tank ale tak male kusy plechov a hlavne ked neije pristup
- josip
pocuvaj pilcikbs ak chces nieco opieskovat nieco take mensie tak ti to opieskujem ja v robote dones to ku mne a nejako sa dohodneme a nevymyslaj blboviny ked nemas na poriadne naradie lebo sa len narobis a vysledok ziadny ale ak si taky zapaleny do kazdej takej roboty co chces vsetko urobit a dotiahnut do uplneho konca tak ti drzim palce lebo ty sa pustas do kdejakych skladaciek co si este mozno nedokoncil
- pilčikbs
- Kontaktovat uživatele:
josip pochop to nemam na to cas !!!!!!!!!!!!!!!!!!
když není problém kompresor a nemam čas tak snad zajdu do obchdu a koupím pískovačku. A neřeším to.
Bydlím v Dětmarovicích udal bych i ulici, ale bohužel je tady nemáme
myslim ze mit klasicky domaci kompresor + piskovacka z obi, to je tak na sypani zrni slepicim.
Az mi nekdo ukaze neco opiskovane 8bar kompresorem, tak tomu budu verit.
Ja si nechal opiskovat kola 1ks....200kc bez DPH
Az mi nekdo ukaze neco opiskovane 8bar kompresorem, tak tomu budu verit.
Ja si nechal opiskovat kola 1ks....200kc bez DPH
Mluvil jsem se znamym a rikal ze ty piskovacky na wapku jsou silene. Ze to behem chvile plechem projde. nevyhoda je ta voda vsude
Bydlím v Dětmarovicích udal bych i ulici, ale bohužel je tady nemáme
- olin
Jestli to někomu pomůže.....
Naposledy upravil(a) olin dne ned led 11, 2009 7:10 pm, celkem upraveno 1 x.
Dejte mi na to pár lidí a já to udělám.....
PRSKAVEC
PRSKAVEC
- bastardtraktor
nojo, ale z čeko je ta tryska ? Z otěruvzdorné keramiky?olin píše:Jesli to někomu pomůže.....
Myslel tím šíleně účinné, a nebo šíleně slabé a neúčiné ??rezis píše:Mluvil jsem se znamym a rikal ze ty piskovacky na wapku jsou silene. Ze to behem chvile plechem projde. nevyhoda je ta voda vsude
A projde to plechem, který čistíš a nebo , že se prošoupe ta plecková trubička v té pískovačce ?
Docela by mě zajímalo co by zvládla ta malá Wapka ze supermarketu za pár tisíc a moc tomu nevěřim.
Jinak ale na mokro je zase výhoda - lepší mít všude vodu, než prach.
ooooooooooooo