Paulownia - rychlerostoucí zdroj dřeva
Moderátoři: rezis, Malboro, Leo
-
Re: Paulownia - rychlerostoucí zdroj dřeva
No co já se tady nedozvím No konečně pořádný téma k diskusi
aby na tebe nevlítli obrněnci. Ono skrz ten polykarbonát není poznat co to je kytičky:) jak někde videj svítit, tak se neznaj.
hydraulický půdní vrták http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 54&t=71067 , http://youtu.be/jVfCw5lBRcI
SU32, Hackert FUW 250, VS20A, MAG Fronius 250, TIG 200 AC/DC
-
No ti by se asi divili, co za č.raka takhle pěstuje jakousi kopřivu nebo co...
cca 100 semien sme vysiali asi pred mesiacom, svietili sme, bolo to na radiatore a nic. Dalsich par kusov som zasial pre 10 dnami, nic.
Vcera som volal do firmy, odkial sme objednavali semena, dnes sa tam idem pozriet, udajne sa na Slovensku venuju Paulownii od roku 2006.
Dufam, ze sa dozviem nieco nove a pozriem si aj viacrocne rastliny.
Vcera som volal do firmy, odkial sme objednavali semena, dnes sa tam idem pozriet, udajne sa na Slovensku venuju Paulownii od roku 2006.
Dufam, ze sa dozviem nieco nove a pozriem si aj viacrocne rastliny.
ja som na tom podobne teraz som kupil aj minisklenik a idem skusit tam vysiat mozno daco bude
pro angličtináře. http://www.cropdevelopment.org/docs/Pau ... ooklet.pdf
hydraulický půdní vrták http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 54&t=71067 , http://youtu.be/jVfCw5lBRcI
-
Bohužel je to tak, byla nastolena krutá diktatura globální blbosti a kleptokracie. Jinak k tématu - přesazuju jak drak už cca týden a ani nestačím přidávat nový věci na Rajče
---------
Skusil jsem taky tento pokus.Pro zábavu.Dotaz.Zasadil jsem je před 3. týdny.Mají už čtvrtý lístek.Ale připadají mi jako prvolístky(u rajčat)Kdy mám přesazovat?Už? Nebo musím čekat,až vyrostou další.Nezkouším je v pařících,ale normálně na radiatoru,jako cinie.
---------
Skusil jsem taky tento pokus.Pro zábavu.Dotaz.Zasadil jsem je před 3. týdny.Mají už čtvrtý lístek.Ale připadají mi jako prvolístky(u rajčat)Kdy mám přesazovat?Už? Nebo musím čekat,až vyrostou další.Nezkouším je v pařících,ale normálně na radiatoru,jako cinie.
-
První jsou děložní lístky a pak první pár pravých lístků - počkat až ty pravé lístky budou mít ta 5-10mm a pak přesazovat.
Nejak totu stagnuje.
Čeština neni moje silna stránka. Raději píšu bez diakritiky.
-
jako rostlinky nemám o čem psát protože to nic neděla
-
Roste to, není o čem psát Až budem kácet, budem diskutovat jak spalovat
- maršl
- Kontaktovat uživatele:
Za kolik prodavas sazenici?
Ford 8970, Landini 125, Zetor 12145, 6945, 6045 s nakladačem, vyvážečka STS Kesla 203T, štěpkovač Eschlbock Biber 7 Trio, Kubota B 1600
-
Ty , co byly navíc jsou skorem všecky fuč - ale cena byla dle množství, samozřejmě mírně pod oficiální prodej.
- maršl
- Kontaktovat uživatele:
a to je kolik?
uz sis vyridil povoleni?
uz sis vyridil povoleni?
Ford 8970, Landini 125, Zetor 12145, 6945, 6045 s nakladačem, vyvážečka STS Kesla 203T, štěpkovač Eschlbock Biber 7 Trio, Kubota B 1600
-
A to jako na co ? Já žádnou plantáž RRD nevlastním a ani nemám v plánu.
Minimálně do příštího roku, kdy bude Paulownia oficiálně povolena pro plantážnictví. Neptej se mě od kud to mám - nesmím o tom mluvit - jsou v tom zájmy jiných zvířat, než jsme my obyčejní babráci a čučkaři.
A co ty, čím nahradíš topol až ho EU zakáže ? Krom toho, že se Bendl oficiálně vyjádřil proti pěstování energie na polích (proti biomase jako celku), slyšel jsem nějaký zkazky o ISOPRENU a probíhajícím výzkumu evropské komise o vlivu na kvalitu ovzduší....
Minimálně do příštího roku, kdy bude Paulownia oficiálně povolena pro plantážnictví. Neptej se mě od kud to mám - nesmím o tom mluvit - jsou v tom zájmy jiných zvířat, než jsme my obyčejní babráci a čučkaři.
A co ty, čím nahradíš topol až ho EU zakáže ? Krom toho, že se Bendl oficiálně vyjádřil proti pěstování energie na polích (proti biomase jako celku), slyšel jsem nějaký zkazky o ISOPRENU a probíhajícím výzkumu evropské komise o vlivu na kvalitu ovzduší....
Naposledy upravil(a) vincek šlaušek dne ned kvě 12, 2013 9:22 pm, celkem upraveno 1 x.