LKT a příslušenství od ŽERIKA
Moderátor: Franta.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
LKT a příslušenství od ŽERIKA
tady jsou fota našich stroju bohužel ješte chybi LKT 80 ale časem dodam
- TomikKouril
Re: Naše Stroje
Pěkny LKTčka.K čemu je dobrý ten vysouvací kozlík??
UKT Landini Vision 105 plus navijáky Igland 2-6 tun
-
- Kontaktovat uživatele:
jj diky moc viš jak je třeba to pořad udržovat a upravovat
-
- Kontaktovat uživatele:
jo ten kozel tam je přece pro apos u nas na opave je delaly aposy dvojčata čili na 2 stromy na jednou byly tu celkem 4 3 šly do německa a jeden se nachazi v našem lesnickem parku jediny asi v ČRTomikKouril píše:Pěkny LKTčka.K čemu je dobrý ten vysouvací kozlík??
Hezký hračky
-
- Kontaktovat uživatele:
tak i my pořadni chlapi musime mit pěkne a pořadne hračkyFranta.cz píše:Hezký hračky
-
- Kontaktovat uživatele:
Zeriku odkud jsi?
-
- Kontaktovat uživatele:
Hlubočec kousek od OpavyDanek píše:Zeriku odkud jsi?
- TomikKouril
Já to moc dobře nechápu.....ty jsi tahl v lanech dva stromy i s větvema a prijel jsi k tomu aposu a co ....???Já videl kleštaka se trema stromama,i s vetvema.U aposu je vyhodil a protahl je postupně.Co je rychlejší???Asi klešták né???Žerik2 píše:jo ten kozel tam je přece pro apos u nas na opave je delaly aposy dvojčata čili na 2 stromy na jednou byly tu celkem 4 3 šly do německa a jeden se nachazi v našem lesnickem parku jediny asi v ČRTomikKouril píše:Pěkny LKTčka.K čemu je dobrý ten vysouvací kozlík??
UKT Landini Vision 105 plus navijáky Igland 2-6 tun
-
- Kontaktovat uživatele:
ja ale protahuji oba 2 stromy na jednou nemusim nic odepinat tys možna videl keštaka ale mel apos na jeden strom takže to protahuje po jednom ale ja profičim s 2 stromy najednouTomikKouril píše:Já to moc dobře nechápu.....ty jsi tahl v lanech dva stromy i s větvema a prijel jsi k tomu aposu a co ....???Já videl kleštaka se trema stromama,i s vetvema.U aposu je vyhodil a protahl je postupně.Co je rychlejší???Asi klešták né???Žerik2 píše:jo ten kozel tam je přece pro apos u nas na opave je delaly aposy dvojčata čili na 2 stromy na jednou byly tu celkem 4 3 šly do německa a jeden se nachazi v našem lesnickem parku jediny asi v ČRTomikKouril píše:Pěkny LKTčka.K čemu je dobrý ten vysouvací kozlík??
-
- Kontaktovat uživatele:
a chlapi zo delali u mytnich čet tak mi sami řikali že u toho aposu na 2 stromy měli větši vykonyŽerik2 píše:ja ale protahuji oba 2 stromy na jednou nemusim nic odepinat tys možna videl keštaka ale mel apos na jeden strom takže to protahuje po jednom ale ja profičim s 2 stromy najednouTomikKouril píše:Já to moc dobře nechápu.....ty jsi tahl v lanech dva stromy i s větvema a prijel jsi k tomu aposu a co ....???Já videl kleštaka se trema stromama,i s vetvema.U aposu je vyhodil a protahl je postupně.Co je rychlejší???Asi klešták né???Žerik2 píše:jo ten kozel tam je přece pro apos u nas na opave je delaly aposy dvojčata čili na 2 stromy na jednou byly tu celkem 4 3 šly do německa a jeden se nachazi v našem lesnickem parku jediny asi v ČRTomikKouril píše:Pěkny LKTčka.K čemu je dobrý ten vysouvací kozlík??
-
- Kontaktovat uživatele:
Žerik2 píše:a chlapi zo delali u mytnich čet tak mi sami řikali že u toho aposu na 2 stromy měli větši vykonyŽerik2 píše:ja ale protahuji oba 2 stromy na jednou nemusim nic odepinat tys možna videl keštaka ale mel apos na jeden strom takže to protahuje po jednom ale ja profičim s 2 stromy najednouTomikKouril píše:Já to moc dobře nechápu.....ty jsi tahl v lanech dva stromy i s větvema a prijel jsi k tomu aposu a co ....???Já videl kleštaka se trema stromama,i s vetvema.U aposu je vyhodil a protahl je postupně.Co je rychlejší???Asi klešták né???Žerik2 píše:jo ten kozel tam je přece pro apos u nas na opave je delaly aposy dvojčata čili na 2 stromy na jednou byly tu celkem 4 3 šly do německa a jeden se nachazi v našem lesnickem parku jediny asi v ČRTomikKouril píše:Pěkny LKTčka.K čemu je dobrý ten vysouvací kozlík??
-
- Kontaktovat uživatele:
Žerik2 píše:Žerik2 píše:a chlapi zo delali u mytnich čet tak mi sami řikali že u toho aposu na 2 stromy měli větši vykonyŽerik2 píše:ja ale protahuji oba 2 stromy na jednou nemusim nic odepinat tys možna videl keštaka ale mel apos na jeden strom takže to protahuje po jednom ale ja profičim s 2 stromy najednouTomikKouril píše:Já to moc dobře nechápu.....ty jsi tahl v lanech dva stromy i s větvema a prijel jsi k tomu aposu a co ....???Já videl kleštaka se trema stromama,i s vetvema.U aposu je vyhodil a protahl je postupně.Co je rychlejší???Asi klešták né???Žerik2 píše:jo ten kozel tam je přece pro apos u nas na opave je delaly aposy dvojčata čili na 2 stromy na jednou byly tu celkem 4 3 šly do německa a jeden se nachazi v našem lesnickem parku jediny asi v ČRTomikKouril píše:Pěkny LKTčka.K čemu je dobrý ten vysouvací kozlík??
-
- Kontaktovat uživatele:
Žerik2 píše:tady jsou fota našich stroju bohužel ješte chybi LKT 80 ale časem dodam