freemanův špalíkovač
Moderátoři: rezis, Malboro, Leo
Re: freemanův špalíkovač
Díky, odpoledne zkouška. Funguje to!!! mám radost jako malý dítě
Tak to Ti verím s tou radosťou... .
Maká to super, seká to aj malé priemery.....
kedy bude ďalšie videjko....
Mihi
Maká to super, seká to aj malé priemery.....
kedy bude ďalšie videjko....
Mihi
Mihi
Další video bude hned jak roztaje to bílý svinstvo, kterýho tady je ještě půl metru. Např včera ráno bylo -16°C a dneska -9°C. Jinak díky všem, kteří rádi poradí a podělí se o svoje zkušenosti a plánky a nechodí sem jenom kvůli kšeftu, moc mi to ulehčilo výrobu. Takže kdyby chtěl někdo poradit, tak nemám problém jakýkoliv rozměry.
Cenová bilance:
válce a misky komplet 3500,-
šasí pálení na laseru s materiálem 1000,-(bez papíru)
ozub kola 1250,-
nože zadara, pouze
ložiska 1000,-
plechařina 2000,-
drobný materiál (šrouby barva elektrody atd) 500,-
do desítky se to dá postavit
Cenová bilance:
válce a misky komplet 3500,-
šasí pálení na laseru s materiálem 1000,-(bez papíru)
ozub kola 1250,-
nože zadara, pouze
ložiska 1000,-
plechařina 2000,-
drobný materiál (šrouby barva elektrody atd) 500,-
do desítky se to dá postavit
-
Je to pěkný.Akorát si myslím,že to výhozní okénko by mělo být co největší.Z vlastní zkušenosti vím,že nějaký hutnější materiál někdy zůstane viset na noži a alespoň tedy mě to tu plechařinu rozmlátilo jako nic.
[quote="freeman"]Už je hotovej setrvák a taky jsem udělal pytlovací přírubu. Už je to vyzkoušený cca 20 pytlů akorát jsem nechal doma mobil, tak jsem natočil prd
To si nám ako mohol spraviť?????s tým foťákom??.....
Mihi
To si nám ako mohol spraviť?????s tým foťákom??.....
Mihi
Mihi
o víkendu to napravím
Jo jo, ten výhozovej otvor jsem asi měl udělat trochu větší, jak jsem dělal o víkendu, tak rána a na spodu toho otvoru je malá boule, takže až se oteplí, tak to asi zvětšim. Jinak to seká velmi dobře, jasanová větev 6cm, suchá v pohodě ale je to rámus jak sviň, to mokrá jdou jako po másle
to dávam klobúk dolu,máš to pekne spravené.tých pár detajlov na dorobenie to je nič.
to mi vysvetlite ako to všetko stíhate,ja môj špalíkovač robým už pol roka a koniec
je ešte v nedohladne
to mi vysvetlite ako to všetko stíhate,ja môj špalíkovač robým už pol roka a koniec
je ešte v nedohladne
to si na tom dobře, já to dělám už od Listopadu (2011) a konečně mi už soustruží malou hřídel. Tak doufám že do léta už to bude
No to je tak. Když si něco vezmu do palice, tak to z ní nejde vyklepat a musím to co nejdřív dodělat, jinak nemůžu pak v noci usnout. Jsem schopnej k tomu ráno vlízt a celej den nežrat, jen abych toho stihl co nejvíc
Tak to já jsem ho dělal tak dlouho, až jsem koupil hotovej.
Zetor 4011, Zetor 7341, JCB 3C III
taky řešení