Zetorček z Košára

Moderátor: Lukashil

Zpráva
Autor
danymorti

Re: Zetorček z Košára

#31 Nový příspěvek od danymorti »

MeNadruhou píše:Vyfotíš jak to máš uchycený tu orstu? Jinak čerpadlo nemusí být vyloženě dělo, hlavně aby ti dalo potřebný tlak, průtok tam nebude velkej. Mrkni do katalogu zetorů např 7711, tam je to čerpadlo na motoru ( pro posilovač), z toho se dá vycházet.
DSC_0425.JPG
DSC_0426.JPG
DSC_0427.JPG

HonzaT.

#32 Nový příspěvek od HonzaT. »

danymorti píše:
HonzaT. píše:
danymorti píše:ahoj, nafotil som to, len mám to rozhádzané kade tade, tak dúfam, že to z toho pochopíš, nazadu sú trubky rozrezané, nešlo povoliť tie veľké matice
Děkuju ti moc za fotky,pěkně si to nafotil a detaily sou dobře vidět,ty držáky nebude složity vyrobit 8) No a mohl bych tě ještě o něco poprosit?Zajimalo by mě,kolikatky jsou to účka(odhaduju to na 100mm) a z jak silnyho plechu jsou příruby na skříni diferáku(ty odhaduju ja 15mm).A prosímtě mohl bys mě ještě vyfotit konec zadního držáku ze strany od kola,tam kde je na účku navařená trubka.A ještě by mě prosímtě zajímalo,jak vysoko jsou zadní držáky,kdyby šly povolit ty velké matice a čep vytáhnout ven,tak by na účku zůstala jen ta navařená trubka,no a potřeboval bych vědět,jakej rozdíl je mezi horní plochou skříně diferáku a horní plochou navařené trubky,která je na účku.Dívám se,že máš sundanou hydrauliku,tak třeba kdyby se přes vršek skříně pložilo něco rovnyho(třeba vodováha) a doměřit rozdíl.Prostě od vršku skříně po vršek navařené trubky,ale né po vršek té uříznuté.Snad sem to popsal a rozumíš co myslím...
tak tu máš sľúbené foto, dúfam, že takto si to chcel, jedna strana je vyššia ako druhá o cca výšku toho profilu, asi jak sa stým prekotili.
Ahoj,děkuju ti moc za fotky,pěkně si to nafotil,jo je to přesně ono co jsem chtěl :friends:

danymorti

#33 Nový příspěvek od danymorti »

dnes som bol pre prírubu a remenicu, môže sa pokračovať po mesačnej prestávke, jupííííííííííííííííííííííí

http://imgupload.sk/viewer.php?file=cg7 ... qml0b9.jpg
http://imgupload.sk/viewer.php?file=3tr ... 5ny9em.jpg

MeNadruhou

#34 Nový příspěvek od MeNadruhou »

U orstu jsi tam uchytil dokonale, jen bych doporučil zkontrolovat zvon na další praskliny okolo, a pak ty lomy zabrousit co půjde, případně zavařit co najdeš. aby ti nerupl a neměl jsi z jednoho traktoru dva.
děkuju za fotky, přemýšlým, zda si nedat orstu taky, jak se mi to líbí. Jen nemám tu skříňku vylomenou, tak bych do ní dal úhlový převod a orstu z boku místo toho samopalu.

danymorti

#35 Nový příspěvek od danymorti »

MeNadruhou píše:U orstu jsi tam uchytil dokonale, jen bych doporučil zkontrolovat zvon na další praskliny okolo, a pak ty lomy zabrousit co půjde, případně zavařit co najdeš. aby ti nerupl a neměl jsi z jednoho traktoru dva.
děkuju za fotky, přemýšlým, zda si nedat orstu taky, jak se mi to líbí. Jen nemám tu skříňku vylomenou, tak bych do ní dal úhlový převod a orstu z boku místo toho samopalu.
No ten traktor takto fungoval pár rokov, len bývalý majiteľ to poháňal od čerpadla na vyklápačku. No ale to neni zlý nápad to nejak spevniť, čo je to za materiál, nevie nikto, čím to zavariť ?

MeNadruhou

#36 Nový příspěvek od MeNadruhou »

danymorti píše: No ale to neni zlý nápad to nejak spevniť, čo je to za materiál, nevie nikto, čím to zavariť ?
To je litina (myslím šedá) a vaří se nikelitkama, není to jednoduchý, neumí to každý, a když se to udělá blbě je to ještě horší než před tím.
AGM motor velké meziříčí, tam to umějí, sám bych si na to netroufl (vařil jsem výfukový potrubí na z7711, a stejně jsem ho musel vyměnit nakonec).

danymorti

#37 Nový příspěvek od danymorti »

takže trošku pokroku, ide to pomaly, ale času nie je moc
DSC_0460.JPG
DSC_0459.JPG
- môžte sa pozrieť na no zapojenie od čerpadla k orbitolu, či to mám dobre zapojené?

danymorti

#38 Nový příspěvek od danymorti »

tak troška dlhšie si pobafkal zetorček dnes a nasledovný problém, okolo stredného vstrekovača vidieť dym, to znamená že to tam fučí :(
v hlave je taká medenná vložka, dá sa to nejak rozumne vytiahnuť? alebo ako to prípadne pretesniť?

danymorti

#39 Nový příspěvek od danymorti »

tak zase troška pokroku, ešte repas prednej nápravy a potom len optická úprava, kabína, blatníky a kapota, och tá dokrčená kapota
DSC_0505.JPG
DSC_0507.JPG
DSC_0508.JPG
DSC_0513.JPG
DSC_0515.JPG

vasek.barta

#40 Nový příspěvek od vasek.barta »

super

danymorti

#41 Nový příspěvek od danymorti »

tak po dlhšej dobe troška fotiek, ako to vyzerá teraz, zetorík je už na chalupe :) :) :)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

vasek.barta

#42 Nový příspěvek od vasek.barta »

Pěkně si s ním hraješ. Když kouknu v jekém stavu jsi ho přivez a jak vypadá ted, tak klobouk dolů.... Moc se mi nelíbí ten rám kolem kabiny, přijde mi takový moc vysoký a mohutný na takovýho majůrka... Blinkry a světla bych nedělal modré ale jinak super...

jurex
Kontaktovat uživatele:

#43 Nový příspěvek od jurex »

Ten rám je takový nástupce lesáckého rámu ze supra, sice je fakt mohutný, ale oproti klasice fakt hodně podrží... 8)

danymorti

#44 Nový příspěvek od danymorti »

vasek.barta píše:Pěkně si s ním hraješ. Když kouknu v jekém stavu jsi ho přivez a jak vypadá ted, tak klobouk dolů.... Moc se mi nelíbí ten rám kolem kabiny, přijde mi takový moc vysoký a mohutný na takovýho majůrka... Blinkry a světla bych nedělal modré ale jinak super...
No vyzeralo to, že je to kopa šrotu, ale čo sa týka technickej stránky, všetko OK, kolega ma neklamal ;-) len troška farby a nejaké maličkosti, ten rám k tomu bol, je trošku skrivený, ale prežijem to :)

jurex
Kontaktovat uživatele:

#45 Nový příspěvek od jurex »

A k čemu je ten rám na čumáku? :)

Odpovědět

Zpět na „Zetor 2011-4011“