Co všecko snese české zákazník

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
trikko

Re: Co všecko snese české zákazník

#91 Nový příspěvek od trikko »

to je všade tak náš zakaznik náš pán :)
Šibaj, furman, kone bičom, ak si dobrým pohoničom...

sychrovak

#92 Nový příspěvek od sychrovak »

Tímle se můžeš řídit,ale či je vlastně napíchaný výrobek??zn.je PL a česky přelepeno bouráno u nás??Tak se vtom vyznej.
http://www.stream.cz/peklonataliri/7997 ... rstve-maso

Hoši tohle stojí za to a nemusíme se tady hádat my :))
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D

trikko

#93 Nový příspěvek od trikko »

Snad sme sa nehadali :friends: len konverzovali :)
Šibaj, furman, kone bičom, ak si dobrým pohoničom...

aumirek

#94 Nový příspěvek od aumirek »

takže přeloženo do češtiny já kupuji v polsku sychrovák by polské nevzal do huby.Takže koupí u nás je tam sice nálepka vyrobeno v česku takže i podpoří české zemědělce ale i menší nálepka doveženo z polska.No to asi znamená že dovezeno z polska u nás do toho napíchaj tu vodu zvednou cenu a prodaj sychrovákovi.

sychrovak

#95 Nový příspěvek od sychrovak »

aumirek píše:takže přeloženo do češtiny já kupuji v polsku sychrovák by polské nevzal do huby.Takže koupí u nás je tam sice nálepka vyrobeno v česku takže i podpoří české zemědělce ale i menší nálepka doveženo z polska.No to asi znamená že dovezeno z polska u nás do toho napíchaj tu vodu zvednou cenu a prodaj sychrovákovi.
Dle toho co uvedli by to tak bylo jak píšeš.
Máme to štestí že maso kromě pár vyjímek máme od bratranců včetně hovězího.Pokud manželka kupuje chodí k řezníkovi místnímu.
Z toho plyne,že je lepší si to přečíst.

Otázkou je proč ten bordel k nám vozí a proč to tu lidi koupí........
Proč to nekoupí v Rakousku či německu??Opět to má jednoho společného jmenovatele.......ale nebudu rozmýchávat vášně :))

aumirek

#96 Nový příspěvek od aumirek »

sychrovák souhlas a proto tvrdím že kupuji tam kde mi více chutná že je i levnější to je spíše bonus.Ono kde tak muže bežnej zákazník koupit maso no v supermarketu.Pak u soukromého řezníka ale ten povětšinou to má ze stejného zdroje jak supermarket.Je i soukromej řezník co má opravdu kvalitní zdroj ale těch není tak moc.A tohle platí nejen pro maso ale i vše ostatní.A mimochodem ten salám nebo kabanus z polska jak jsi říkal že ti chutnal tam maj a též ho kupuji.A makrela uzená ta se nedá srovnat s naší to je delikatesa
Ps a proč to nekoupí v rakousku německu případně polsu.No kupují ale tu je podmínka žít někde u hranic jezdit 100 km je nanic

romus145

#97 Nový příspěvek od romus145 »

to není ten důvod 100km
Věrný člen agresorů.com

sychrovak

#98 Nový příspěvek od sychrovak »

Já myslel to že takový odpady by si nikdo v německu nedovolik prodávat,protože by to u nich nikdo nekoupil.Oni si zaplatí kvalitu a do náhražky by nešli........u nás se to pochopí také ale až tak za 20 let......

Olpik

#99 Nový příspěvek od Olpik »

aumirek píše:takže přeloženo do češtiny já kupuji v polsku sychrovák by polské nevzal do huby.Takže koupí u nás je tam sice nálepka vyrobeno v česku takže i podpoří české zemědělce ale i menší nálepka doveženo z polska.No to asi znamená že dovezeno z polska u nás do toho napíchaj tu vodu zvednou cenu a prodaj sychrovákovi.
:pohar: Jaks to uhodl :pohar:
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1 ... i-a-vodou/

vitex

#100 Nový příspěvek od vitex »

Takže když to shrneme,nebudeme kupovat maso v obchodech ale jenom u známých řezníků.To ještě beru ale kde si mám koupit pečivo,když mám jen jednoho bratra řezníka,já jsem strojař a chybí nám pekař a sládek. :smich: Prosím poraďte.

Olpik

#101 Nový příspěvek od Olpik »

Jsou to ale ku.... :zly: a jeste reknou ze si to lidi zadaji takove maso :zly: . Nikoho se neptaji hodi to do regalu a v kanclu se reditel chlame :jazyk: kolik 20korun z jednoho prodaneho balicku maji. Pro ty panelakove lidi nic jineho nezbyde :-/ nez si v sobotu a v nedeli udelat rizky :-/ tak idou a maso koupijou a kseft je na svete.

aumirek

#102 Nový příspěvek od aumirek »

vitex jak maso tak pečivo mužeš koupit kvalitní u soukromníka.Ne každej ale prodává opravdu kvalitní zboží.Ale to je stejně k ničemu poněvadž ti malí a dobři obchodníci jsou schopni zásobovat snad jen 5 procent obyvatel.Takže stejně většina se musí spokojit s tím supermarketem

sychrovak

#103 Nový příspěvek od sychrovak »

vitex píše:Takže když to shrneme,nebudeme kupovat maso v obchodech ale jenom u známých řezníků.To ještě beru ale kde si mám koupit pečivo,když mám jen jednoho bratra řezníka,já jsem strojař a chybí nám pekař a sládek. :smich: Prosím poraďte.
Nevím kde bydlíš u nás si každý chválí své osvědčené.Třeba Tanvaldský chléb,či Svijanské rohlíky,ty máš u nás v každé jednotě.
Dřív jsme brali chleba od Pekárny Šumava ale zhoršili se.
U těch pekařů máš větší výběr,i pojizdný pekař jezdí po vesnicích včetně řezníka.Takže market na toto můžeš vynechat,tam je stejně jen rozpýkají a druhý den je guma.

Ještě si pamatuji jako dítě,když nebyla dálnice a pražáci jezdili na hory přes nás tak v pátek vykoupili všechen Mnichovohradišťský chléb který byl v té době vyhlášený.Takže každý si najde to své a pokud to napíchané maso koupíš jednou tak si příště dáš pozor a jak to tam na videu říká máš na výběr,jen to číst a nejít po nápisu AKCE.

sychrovak

#104 Nový příspěvek od sychrovak »

PULDrapalik

#105 Nový příspěvek od PULDrapalik »

A proč si to dovolí tady?
sychrovak píše:Já myslel to že takový odpady by si nikdo v německu nedovolik prodávat,protože by to u nich nikdo nekoupil.Oni si zaplatí kvalitu a do náhražky by nešli........u nás se to pochopí také ale až tak za 20 let......
Takže závazný normy,a receptury na výrobu potravin se u nás zrušily proto,aby měly ty sračky z toho úžasnýho západu kam vozit. Nejdřiv byl východ na věčné časy,nyní západ a příště bude co,no na severu je zima,tak asi jih :-/

Odpovědět

Zpět na „Putyka“