Podle toho co se da najit na netu ma trikko asi pravdu ,vsechny nase uzeniny a sunky jsou napusteny vodou a ruznyma lakama , anglicka je napustena jakymsi rosolem ktery ji nafoukne jak balon.Staci se podivat na sunku proti svetlu jak jsou vlakna masa roztazena nastriklou vodou s vlakninou.Debrecinka a Moravske uzene vypada jako kus polyuretanu kdyz se rozreze je to jak kus plastove kulatiny na soustruzeni. Jeste na to napisou v AKCI . Premyslim jakou musi mit nektere masny spotrebu vody srovnatelnou s papirnama nebo kozeluznama a jakou mely pred rokem 90, kdy bylo jedno ve kterem meste si koupite ostravskou klobasu nebo debrecinku vsude byla stejna .Nektere laky jsou schopny udelat ze 100kg masa 160kg sunky to je potom vyvar pro masny a lidi si libuji jakou koupili dobrou a zdravou sunkusychrovak píše:To si děláš srandu ne???trikko píše:len aby to boli nakoniec aj Poliaci , väčší bordel maju domaci výrobcovia ako výrobcovia v Poľsku a kvalita jedla v reštaurácia neporovnateľne lepšia než tu a v CR
U nás jsou přísnější opatření a větší pokuty,už si zažil to co se děje u polských potravin tady u našich??
http://www.progast.cz/masny-prumysl/pripravky-progast/
A zacina to i s cerstvym masem kdo se nepodiva na listek koupi masny polotovar s vodou a bordelem http://www.stream.cz/peklonataliri/7997 ... rstve-maso
Nezbyde nam nez kupovat u malych rezniku kteri to maji sice drazsi,protoze uzeni je ztratove , ale snad bez ecek a jinych specialit.Nebude to dlouho trvat a lidem dojde trpelivost budou chodit k reznikovy ktery lepne jednou za den dve prasata a hned je proda nez kupovat kosmicke maso ve vanicce z marketu. Ti co chcou si to radsi udelaji doma ,zavari popripade vyudi .