Co všecko snese české zákazník

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
sekalsemmalo

Re: Co všecko snese české zákazník

#61 Nový příspěvek od sekalsemmalo »

ale ja ti sychrovaku rozumim,koupil jsi kvalitu v marketu za levno.ja se to snazim delat taky a asi kazdej.co je na tom divnyho.ja jen,ze tu jedes ty SRAČKY,teda jako v marketu,aby nedoslo zase k nakymu nedorozumneni....
sekalsemmalo-ten,co ho zasáhl za bouřky blesk ve dřezu na nádobí

vitex

#62 Nový příspěvek od vitex »

A ještě jsem si vzpomněl na jednu v Mnichově Hradišti dole pod zámkem cca před 12ti roky.Vynikající jídla,pití i obsluha a ani to nesmrdělo.

sychrovak

#63 Nový příspěvek od sychrovak »

vitex píše:A ještě jsem si vzpomněl na jednu v Mnichově Hradišti dole pod zámkem cca před 12ti roky.Vynikající jídla,pití i obsluha a ani to nesmrdělo.
No vidíš jediná v podzámčí...........já tam nechodím,nelíbí se mi interier,trochu kýčovitý.
Ale vaří dobře,chodí tam i benga na oběd.Já jezdím mimo MH.
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D

sychrovak

#64 Nový příspěvek od sychrovak »

sekalsemmalo píše:ale ja ti sychrovaku rozumim,koupil jsi kvalitu v marketu za levno.ja se to snazim delat taky a asi kazdej.co je na tom divnyho.ja jen,ze tu jedes ty SRAČKY,teda jako v marketu,aby nedoslo zase k nakymu nedorozumneni....
Sračky koupíš všude né jenom v marketu i u čonga nebo v jednotě ............lidi je chtějí o to jde.Mě je market ukradený já chodím do jednoty ........naproti Nohýnkovi .)
Mě zajímá původ.

Manželka mě na nákupy už pár let nebere protože jsem ji vždy dělal revizi v košíku a vždy jsme se poškorpili.vše co nebylo původ z čech šlo ven.........

sekalsemmalo

#65 Nový příspěvek od sekalsemmalo »

lidi nemaj penize a ty se jim tady chechtas do ksichtu.myslis,ze by si nekoupili bifteky?svickovou?
sekalsemmalo-ten,co ho zasáhl za bouřky blesk ve dřezu na nádobí

sychrovak

#66 Nový příspěvek od sychrovak »

sekalsemmalo píše:lidi nemaj penize a ty se jim tady chechtas do ksichtu.myslis,ze by si nekoupili bifteky?svickovou?
Já je taky nekupuju..mě vadí ten negativismus že jsme žumpa,co je z čech je špatný atd.....................
Já nevím jak u vás ale když vidím důchodkyni jak valí plnou káru z lídlu 2 km a pak nám dává sušené pečivo a chleby pro ovce tak nechápu proč si nekoupí jen to co sní??
To samé je má matka.hrrr akce nakoupí a pak jogurty vyhazuje.
Já si nežiji nad poměry,za poslední tři měsíce jsem nevidělal ani kačku,proto mi vadí lidi co si pořád stěžují.
Když nemám peníze nechodím do hospody nekouřím cigára,nekupuju blbosti a nejezdím autem 2 km pro pár rohlíku do krámu.
to je příklad některých lidí od nás z vesnice...........

aumirek

#67 Nový příspěvek od aumirek »

já zase znám restavraci s vyhlášeným gulášem pak zjistily že vaří ze psu ale plno měli před tím i ted no ted už méně byli u hlavní cesty ted je dálnice tak živoří.A to plné parkoviště souvisí spíše kde leží ta restavrace

vitex

#68 Nový příspěvek od vitex »

To by mě tolik nevadilo.Kdeže je?

sychrovak

#69 Nový příspěvek od sychrovak »

vitex píše:To by mě tolik nevadilo.Kdeže je?
Chlapci psa,kočku,koně bych nejedl kdybych věděl co jím.Jinak kočka je prý taky dobrá.

trikko

#70 Nový příspěvek od trikko »

nikto by kona nejedol ale pritom ho nemal nikto v papuli to proste nechápem :( asi som blbý ale lepšie je jesť tu svinu čo sa vála hovnách :-/
Šibaj, furman, kone bičom, ak si dobrým pohoničom...

sychrovak

#71 Nový příspěvek od sychrovak »

trikko píše:nikto by kona nejedol ale pritom ho nemal nikto v papuli to proste nechápem :( asi som blbý ale lepšie je jesť tu svinu čo sa vála hovnách :-/
Já to říkám z morálního hlediska,kůň je pro mě ušlechtilé zvíře,pes je můj přítel a kocour mazel .)tak proto.Jednou naši odněkuď přivezli koňskou uzeninu,krásně voněla,ale jak mi řekli že je to konina,tak to nemůžu,pozvracel bych se, né že by mi to třeba nechutnalo ale z psychologického hlediska.

trikko

#72 Nový příspěvek od trikko »

Okej to sa dá pochopiť :) mne moc nešmakuje jahnacina ale občas si dám 8) . Proste kopu lusí si myslí že kone čo idu do polska su tyrané a dobite ale tak to nie je :)

vitex

#73 Nový příspěvek od vitex »

A já pro ni jezdím schválně až do Svitav.

sychrovak

#74 Nový příspěvek od sychrovak »

trikko píše:Okej to sa dá pochopiť :) mne moc nešmakuje jahnacina ale občas si dám 8) . Proste kopu lusí si myslí že kone čo idu do polska su tyrané a dobite ale tak to nie je :)
Já vím že né........ovce mám a jím ale nezabíjím a od určité doby už nepojmenovávám...........

trikko

#75 Nový příspěvek od trikko »

vitex píše:A já pro ni jezdím schválně až do Svitav.
Oukej ale kone sa na bitunky už nebudu smieť prevažať tak ako kedysi ako to bolo na tych krutych videach :( , videl som ako to prebieha v Polsku u vykupujeceho, Kone pooškierane s velkymi preležaninami a s velkymi čerstvimi chrastami nebere s tym by mali probelmy na bitunku a on si kšeft nenechá pokaziť ked je vyhradny dodvatel :nene: v Polsku su tvrde pravidla pre chovy a bitunky.

Odpovědět

Zpět na „Putyka“