DEUTZ DX 85

Holder, Fendt, Hanomag, Porsche, Itma, Fiat, NewHoland, Valtra,...

Moderátor: DYK

Zpráva
Autor
peny

Re: DEUTZ DX 85

#46 Nový příspěvek od peny »

paradny vyfuk :shock:

ty ho nemas na ceskych znackach ?

expo

#47 Nový příspěvek od expo »

peny píše:paradny vyfuk :shock:

ty ho nemas na ceskych znackach ?
Stary cerny doutnik zreznul, tak ho predchozi majitel vymenil za nerezovy "ladak". Petival ma ted takovy pekny bublavy zvuk. Hlavne, ze to nedela moc kraval.

Ceske znacky budou,ale nestiham. :(

Dušan

#48 Nový příspěvek od Dušan »

http://stroje.bazos.cz/inzerat/22691349 ... adacem.php Zdravím,mrkněte se na tenhle i ostatní inzeráty tohoto prodejce,ty ceny sou lákavé,nicméně mi príjdou podezřele nízké.Co si o tom myslíte?

tomous

#49 Nový příspěvek od tomous »

No to bude zase nejakej tunel.........

expo

#50 Nový příspěvek od expo »

Asi to uplne nesouvisi s mym vlaknem :)

expo

#51 Nový příspěvek od expo »

Tak jsem konečně měl mobil po ruce, když bylo světlo a frézoval jsem cestu.. http://www.youtube.com/watch?v=aovHhgvIY5M, ještě nějaké video udělala i polovička, tak ho sem pak vrznu.

tomous

#52 Nový příspěvek od tomous »

To je pětiválec :shock: Jinak super stroj hlavně ať se ti na něm něco neposere. Jo a ten vejfuk je lepší vyvést nad kabinu-nedělá to randál do kabiny.

expo

#53 Nový příspěvek od expo »

Jo, pětiválec. S kraválem moc problém nemám, jenom když se jede s otevřením předním sklem, tak je to trochu horší, jinak v pohodě. Výfuk už tak byl a předělávat ho nebudu a myslím, že přežije traktor :-)
Snad se něco zásadního jen tak neposere, to by pak bolelo víc než třeba u zetoru. Jezdil jsem teď o vikendu s 6945 a musím říct, že jsem rád za deutze - když člověk má vyskakovat behěm chvilky z kabiny a zase zpět, to je očistec! Vždycky jsem se tam nějak zasukoval :-D Jo a taky mě zazazilo, že při vyšlápnuté spojce nezvedá hydrauliku - to vypíná spojka čerpadlo? Jo a ještě dnes mě chytají křeče do nohy při vzpomínce na to, jak těžko ten pedál šel sešlápnout, to je na :pistol:

edo

#54 Nový příspěvek od edo »

tiež mám otváracie čelné sklo, to je potom ako kabriolet :D ale otvorené som tom mal pri senách, celý deň by som tak nevydržal ale na chvíľkové poťahovanie si dokážem ten zvuk motora užívať :) zetor má čerpadlo hydrauliky v prevodovke, teda za spojkou, preto to pri zošlipanutej spojke nedvíha. ja mám čerpadlá priamo na motore, myslím že na deutzi to máš tak isto :) inak komfort sa veru nedá so zetorom rady 69 zrovnávať, sám som mal kedysi 6911, už by som nemenil

Odpovědět

Zpět na „Evropské stroje“