Tak o tomhle si každý kdo sleduje ,,Ano šéfe" nedělá absolutně žádné iluze.sychrovak píše:No nevím kdo kolik prolezl hospod i ze zadu tím myslím i z kuchyně,ale to by ste se divili............Pokud tedy nemáš namysli zaplivanou iV. cenovou.
Co všecko snese české zákazník
Re: Co všecko snese české zákazník
-
víš ochutnej naše a polské uzeniny pak mužeš mluvit.Co v nich je to nakonec nikdo neví ani u našich ani u polských a jelikož polské chutnaj po masu a též voní tuším že více masa bude v polských.A nevím proč se zastáváš našich výrobcu.Pust si to peklo na talíři vepřová konzerva a pak mluv podotýkám 9 bylo naše výroba jedna polsko.Norma je jedna věc a co se vyrábí je druhá.sychrovak píše:Běžte do prdele vy ŽUMPY
Kluci slovenský nevím jak u Vás ale nechápu že urážíte naše výrobce,co vás k tomu opravňuje???
Ještě nebyl žádný případ něčeho neakceptovatelného jako mají v polsku či v rumunsku.Mám za to že i u Vás né.
To že v marketu objeví párky s plísní máš stopro jistotu že za to může výrobce??
Nemáš,nevíš jak se k tomu chovají v meziskladě,kolikrát to rozmrzlo či
hlavně řidiči izotermů na převážení těchto potravin nedodržují v létě to co mají..........proč??protože šetří naftu/krade/ a nechladí na to co má a pak je zaděláno na malér.
Proč to vím?? protože můj známý už takhle jednoho co mu vezl maso odmítnul..........a od druhého řidiče se dozvěděl že je to běžná praxe.
Tam se taky hlásí pomalu restaurace před krachem............Franta.cz píše:Tak o tomhle si každý kdo sleduje ,,Ano šéfe" nedělá absolutně žádné iluze.sychrovak píše:No nevím kdo kolik prolezl hospod i ze zadu tím myslím i z kuchyně,ale to by ste se divili............Pokud tedy nemáš namysli zaplivanou iV. cenovou.
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D
Hoši iluze si nedělám jen nemám rád negativismus a házení všech do jednoho pytle.
Já osobně chodím k řezníkovi né do marketu pro sračky a když už chceš čerstvou rybu tak jedině osvědčený Makro.
K místnímu řezníkovi proto že je malej podvádět si nedovolí a právě když přijede to auto se salámy či jinou výrobou strká všude teploměr a púozná jestli chladil..........
Jinak po tědlech malejch hygyena chodí často,nic si nedovolí alespoň tady u nás né.
A kdo si myslí že ušetří a chodí do suprmarketů tak ať se nediví že jí sračky.
To je asi jako to,že kdo si koupí kuchyň od ORESI a zjístí po sléze co je to za šunt tak nemůže taky všechny ostatní házet do jednoho pytle.
Jenže polsko je tím vyhlášeno,je to i mentalitou něco ošulit ,vyvexlovat atd.
Já osobně chodím k řezníkovi né do marketu pro sračky a když už chceš čerstvou rybu tak jedině osvědčený Makro.
K místnímu řezníkovi proto že je malej podvádět si nedovolí a právě když přijede to auto se salámy či jinou výrobou strká všude teploměr a púozná jestli chladil..........
Jinak po tědlech malejch hygyena chodí často,nic si nedovolí alespoň tady u nás né.
A kdo si myslí že ušetří a chodí do suprmarketů tak ať se nediví že jí sračky.
To je asi jako to,že kdo si koupí kuchyň od ORESI a zjístí po sléze co je to za šunt tak nemůže taky všechny ostatní házet do jednoho pytle.
Jenže polsko je tím vyhlášeno,je to i mentalitou něco ošulit ,vyvexlovat atd.
-
sychrovák já nic špatného nesním choval jsem každej rok 4 prasata tak vím jak má chutnat maso či klobása.Brácha je řezník dělá i výrobky tak vím taktéž jak chutná salám.A proto raději to polské.Ano máš pravdu u malého prodejce a výrobce je kontrola každej týden.Ale kolik takových prodejen máš ve svém okolí u nás znám jen jednu a dost daleko tam má opravdu super výrobek.Takže běžnému člověku nezbývá nic než ten supermarket.
a taky podle toho, že dobrá hospoda nikdy nemá prázdný parkoviště :-)
pech. píše:a taky podle toho, že dobrá hospoda nikdy nemá prázdný parkoviště :-)
Sychrovák, ak som ti nejako narušil tvoju mienku o nezávadnosti českých výrobkov, tak sa ospravedlňujem. To, že tá žumpa patrila aj mne, tak to je tvoj názor. Brať ti ho nebudem.
Čo sa týka porovnania slovenských a poľských výrobkov, tak mám jasno. Začnem konzervami, tie poľské sa dajú jesť, nech si kúpil akúkoľvek, mal som rád aj slovenské nárezy, hoci boli na kilo asi 4x drahšie, ale odkedy som 2 z troch musel vyhodiť, tak ich nemôžem ani vidieť. Po otvorení smrad, obsah zasušený, no hnus. Cestárska soľ? Aj u nás. Jed na potkany v trubičkách? Napriek tomu boli chutné. Poľské vajíčka? A čo tie z Nemecka? Zasa dvojitý meter? Aby som iba neobhajoval, viem, že na trhu v lete predávali kuracie stehná po 0,80€/kg, pričom ešte pred príchodom domov ozeleneli. Ale to je zasa iba o myslení kupujúcich. Keď videli polovičnú cenu, tak neváhali. Keby ľudia uvažovali trošku logickejšie, tak si spočítajú, že pod cenu im nikto nič nepredá.
Inak potraviny ako slaninu, klobásy a podobne berieme od známych.
Čo sa týka porovnania slovenských a poľských výrobkov, tak mám jasno. Začnem konzervami, tie poľské sa dajú jesť, nech si kúpil akúkoľvek, mal som rád aj slovenské nárezy, hoci boli na kilo asi 4x drahšie, ale odkedy som 2 z troch musel vyhodiť, tak ich nemôžem ani vidieť. Po otvorení smrad, obsah zasušený, no hnus. Cestárska soľ? Aj u nás. Jed na potkany v trubičkách? Napriek tomu boli chutné. Poľské vajíčka? A čo tie z Nemecka? Zasa dvojitý meter? Aby som iba neobhajoval, viem, že na trhu v lete predávali kuracie stehná po 0,80€/kg, pričom ešte pred príchodom domov ozeleneli. Ale to je zasa iba o myslení kupujúcich. Keď videli polovičnú cenu, tak neváhali. Keby ľudia uvažovali trošku logickejšie, tak si spočítajú, že pod cenu im nikto nič nepredá.
Toš tak. Poláci umí dobré věci za dobré ceny. Spiš bych se zamyslel, kdo k nám vozí ty nedobré věci z Polska. Esli on to nebude kerýsi vychcaný čecháček. Ož sem to psal, potraviny majó moc dlóhé řetězec dodavatelu. Každé chce napchané kapse a zjistiť z kama co je je dost těžké.
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
-
chobotek není to tak jednoduché ano nějakej vychcánek tu vozí závadné věci ale mu je fuk jestli s polska nebo jinde.A nahoře máš sáhodlouhej seznam závadných potravin no kralují tam čeští výrobci a to z velkým náskokem.Ono se to někomu hodí řvát polsé je závadné ale jen proto at nesklouzne řeč na jeho výrobek.Ta sul to je bezvýznamné teda je to bordel ale je to nezávadné.Jed na krysi v trubičkách při té skromnosti neřekli že do toho jedu se to přidává pro chut at jim to voní.Co jsem přestal chovat prase musím maso i výrobky kupovat.90 procent kupuji v polsku ne proto že to je levnější zas o tolik to levnější není a navíc to mám dál .Ale proto že to mnohem lépe chutná a voní
ale jsou výrobky co tam nekoupím ne že by byli špatné ale používaj koření co nejsem zvykle a nejede mi to.Namátkou jitrnice,tlačenka
ale jsou výrobky co tam nekoupím ne že by byli špatné ale používaj koření co nejsem zvykle a nejede mi to.Namátkou jitrnice,tlačenka
- arid
- Kontaktovat uživatele:
http://www.hasici-kunicky.estranky.cz/
Žena je jako kaktus, čím je starší, tím je pichlavejší.
Muž je opakem ženy, čím je starší, tím méně píchá.
- arid
- Kontaktovat uživatele:
http://www.hasici-kunicky.estranky.cz/
Hoši já vám to neberu............pokud tuhle prasárnu udělá řezník ve tvým městě rozkřikne se to a živnost můlže zabalit.
To samé Hamé,pokud chce fungovat tvořit zisky musí vyrábět něco,co lidi budou kupovat-chválit.
Jenže lidi jsou proti sobě kzpují v marketech že je to levné a vůbec je nezajímá od koho to je............
A provozy ty větší než aby krachli protože čecháčci kupují sračky za peníze za které se to kvalitní nedá vyrobit,tak se podřídí trhu a vyrábí také sračky.......proč??protože je chceme.
A to je pořád dokola.
Ten výrobce v polsku co tam cpe sůl posypovou,tomu nejde o jméno ten ví že nás oblbne pod jiným názvem....Třeba Syr karel IV. atd
Každý si myslí že je český )
A to co dal Arid jsem zažil kdysi na Ještědu v té kavárně,tam se proháněli myši mezi dortíky.......ale to je bordel prodejce.
To samé Hamé,pokud chce fungovat tvořit zisky musí vyrábět něco,co lidi budou kupovat-chválit.
Jenže lidi jsou proti sobě kzpují v marketech že je to levné a vůbec je nezajímá od koho to je............
A provozy ty větší než aby krachli protože čecháčci kupují sračky za peníze za které se to kvalitní nedá vyrobit,tak se podřídí trhu a vyrábí také sračky.......proč??protože je chceme.
A to je pořád dokola.
Ten výrobce v polsku co tam cpe sůl posypovou,tomu nejde o jméno ten ví že nás oblbne pod jiným názvem....Třeba Syr karel IV. atd
Každý si myslí že je český )
A to co dal Arid jsem zažil kdysi na Ještědu v té kavárně,tam se proháněli myši mezi dortíky.......ale to je bordel prodejce.
-
sychrovák to jsi posral hamé to je ukázka prvotřídního sajrajtu a ty myši není jen bordel prodejce ale i výrobce a dám ti písemně že není ojedin+lé když tu myš schválně pomelou do masa.Takže pomlč jak našemu obchodníku či výrobci jde o dobré jméno
Naposledy upravil(a) aumirek dne pát bře 15, 2013 8:53 pm, celkem upraveno 1 x.
Mako plne s tebou suhlasim to čo kupiš v Polsku sa da aj jesť , tu ked otvorím konzervu tak by som ju ani psovi nedalMako4991 píše:Sychrovák, ak som ti nejako narušil tvoju mienku o nezávadnosti českých výrobkov, tak sa ospravedlňujem. To, že tá žumpa patrila aj mne, tak to je tvoj názor. Brať ti ho nebudem.
Šibaj, furman, kone bičom, ak si dobrým pohoničom...