Nakuv nový traktor
Re: Nakuv nový traktor
A potom další milion drobnosti a úprav
No jó no neděláme sériovku ale sómo dómo a to vyžaduje lásku a péči
- Rendy9999
- Kontaktovat uživatele:
láska a péče to sedíAngel píše:No jó no neděláme sériovku ale sómo dómo a to vyžaduje lásku a péči
Super masina!!!!!!
Už bol TEST?
Zdar motor už šlape ale teď vedem těžký boj s hydraulikou-zatím prohrávame ale snad to zvladnemToreto píše:Už bol TEST?
Niečo nove? Nejaka fotka
Zítra bude testToreto píše:Niečo nove? Nejaka fotka
Zdravím, jak probíhal dnešní test?NAK píše:Zítra bude testToreto píše:Niečo nove? Nejaka fotka
Jizda v pohodě hromada dětských nemocí ale už se pracuje na odstraněníjosip88 píše:Zdravím, jak probíhal dnešní test?NAK píše:Zítra bude testToreto píše:Niečo nove? Nejaka fotka
Fotky dodám co nejdříve ale pernamentně nestíham
Par fotek testy stále probíhají a odstraňuji se chyby.Dnes jsem se zblaznil a koupil rotačku ,obracečku a rozmetadloNAK píše:Jizda v pohodě hromada dětských nemocí ale už se pracuje na odstraněníjosip88 píše:Zdravím, jak probíhal dnešní test?NAK píše:Zítra bude testToreto píše:Niečo nove? Nejaka fotka
Fotky dodám co nejdříve ale pernamentně nestíham
Šak zas nejdou vložit
To hod na to postimage
Anebo je pošli někomu z nás na mail a dáme je tam. Maila mohu napsat do SZ, pokud budeš chtít...Toreto píše:To hod na to postimage
Nediv se, jsme zvědaví
Zatím spousta problému tvuj rozvaděč chvíli jde a nekdy stavkuje.Připadá mi problém s přetlak.ventilem.Vývod asi némá dostátek otáček.ramena mi nejdou dost rozšířit abych zapnul nařadí prostě děs běsDaddy píše:Anebo je pošli někomu z nás na mail a dáme je tam. Maila mohu napsat do SZ, pokud budeš chtít...Toreto píše:To hod na to postimage
Nediv se, jsme zvědaví
Ale řazení je již v pořadku starty taky OK .
Pomalu řešíme problémy
Tak stav rozvaděče jsem neznal - však víš, jak jsme ho zobchodovali . To mě mrzí.NAK píše:Zatím spousta problému tvuj rozvaděč chvíli jde a nekdy stavkuje.Připadá mi problém s přetlak.ventilem.Pomalu řešíme problémy