Obecna diskuse
Re: Obecna diskuse
Kdyby se Ti ho podařilo poměřit v řezu, dá se to z toho dopočítat. S tím, jak je velký rádius se není třeba moc mazat, stačí hlavní rozměry. Děkuji předem.
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
-
Drive kolem 13+ ted to kolisa a jen max 3vmihi píše:Dosť dobrá voľba je zo š felicie, má v sebe aj regulátor a na pripojenie potrebuješ iba 2 káble:
1.kábel na kontrolku dobíjania-na budenie
2.kábel na baterku
A výhodou je že takýto alternátor si odmontuješ za pár šupov aj na šrote...(mali ich aj novšie š.favority)
JoeF1 a koľko Ti vlastne nabíja Voltov???
Mihi
Skús najprv nabudiť dynamo. Je možné, že po dlhšej dobe státia stratilo permanentný magnetizmus a nezvládne sa samo nabudiť. Vezmi kus drôtu a na pár sekúnd pripoj na budiacu svorku dynama (DF) plus z batérie. Tým sa póly statora zmagnetizujú a ak tam nie je iná závada, malo by to fungovať.
Tak čo už ste zohnali tie rozmery?Aspon ti pošlem fotky že to mam doma a tiež rozmišlam že dam napalit par kusov aby bolo na pivo a predamjoke25 píše:Ahojte.
Potreboval by som zistiť rozmery zadného etážového závesu ako je na obrázku a rozmery cvoreňa(označené časti).Už som tu o tom niečo videl, ale neviem to teraz nájsť.Potrebuje to kamarat na 25-ku, má ostatné časti zachované, ale toto nemá a chce si to dorobiť, len by sa hodili rozmery na výpalky.
Ak bude niekto ochotný to prípadne zmerať, alebo dať odkaz na nejake miery, budem rád
Ďakujem.
o maš dobre, že to maš doma - už to stači len obkresliť a šup sem
Ale ako chceš, ked v tom vidiš biznis, tak kludne zarabaj
Ale ako chceš, ked v tom vidiš biznis, tak kludne zarabaj
-
Jaro25 píše:Skús najprv nabudiť dynamo. Je možné, že po dlhšej dobe státia stratilo permanentný magnetizmus a nezvládne sa samo nabudiť. Vezmi kus drôtu a na pár sekúnd pripoj na budiacu svorku dynama (DF) plus z batérie. Tým sa póly statora zmagnetizujú a ak tam nie je iná závada, malo by to fungovať.
zkusím to urcite, nikdy jsem o tom neslyšel, že to takto jde, člověk se pořad učí. Jen si nejsem jist kam přesně mam dát ten plus. Od dynama jdou dva draty nebo ma jen dve svorky na dva draty abych byl přesnější. Ale nevím na ktery. Eletro není můj přítel.
Áno, jedna by mala byť označená "B" a mal by z nej ísť hrubší vodič a druhá "DF" a z tej tenší. Tak na tú, ktorá je označená "DF".
Chlapi kouknete jestli stimhle pujde neco udelat.Jedna se o ty gumy az na konci vlakna sehnal jsem je po dlouhe dobe a nechci je zahodit. http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 0&start=30
Zetor 15,Zetror 25,Zetor 6911,Stihl 036,Homelite
- Ales.
Zdravim, po otázce na pluh(ten již pomalu sháním v mém okolí za rozumnou senu, mam na to čas do podzimu) Bych potřeboval vědět, jakou sekačku používáte za Z25? Zajímá mi nějaký shrnutí výhod a nevýhod žací lišty a bubnovky. A jaké šíře záběru ta 25 utáhne hlavně u tý bubnovky mi zajímá jestli bych utáhl třeba 150 cm? Jaké jsou zkušenosti odborníků?
Všechno je pudová záležitost - buď to pude nebo to nepude ...
Poradí mi někdo ohledně Zetoru 7341 Super Turbo. Předem moc Děkuji
-
Nekdo určitě ale toto je diskuse o 15/25 Z.Pavel C. píše:Poradí mi někdo ohledně Zetoru 7341 Super Turbo. Předem moc Děkuji
Chlapi, aké máte skúsenosti s týmito origo guľovými čapmi na riadenie? Nechce sa mi prerábať na iný typ napr z feldy atd...
- Bronťo
- Kontaktovat uživatele:
No ten čap zaujima aj mna kde si to našiel? oni su asi všetky 4 stejne ešte by nebola na škodu aj ta pritlačna miska
aha u knezu to maju ale 240kč je dost
aha u knezu to maju ale 240kč je dost
Ano u knezu ho majú, ale ako píšem, nechce sa mi to prerábať, lebo nemám na to prerábanie ani veci.
- Juch
- Kontaktovat uživatele:
já tam mám z 1203 čepy, k tomu jsem navařil na spojovací tyč konce spojovačky z 1203 a dobrý.
Zetor 25K - http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 30&t=37088
Multicar 22 klub o.s. - http://www.multicar22.cz
Zetor 6718, špalíkovač Biboš, vleky...
Multicar 22 klub o.s. - http://www.multicar22.cz
Zetor 6718, špalíkovač Biboš, vleky...