co mne to pripomíná sakra,ale tady je to nějaký složitější,zlatej můjHybrálečák píše:Zase pár fotek po shození kol a mytí č.3 ...
Bielorus EO 2621
Moderátor: Franta.cz
Re: Bielorus EO 2621
60. léta strojově dobrý
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem
Hybrálečák píše:Pozůstatky po mnou mnoho diskutovaných trubičkách (po umytí to nevypadá až tak zle)
pockej pockej to jsou jen nejaky odvzdusnovaci ventilky nebo ja nevim co ale urcite ne vyvod na prislusenstvi alespon myslim
Hybrálečák píše:Zase pár fotek po shození kol a mytí č.3 ...
ale davas tomu pekne zabrat to bych taky potreboval poradne tu masinu oplachnout a znovu polit barvou:-))barva dela divy
to su vývody na tie medenné trubky čo idu k manometru na nastavovanie tlakov...jirkasbk píše:Hybrálečák píše:Pozůstatky po mnou mnoho diskutovaných trubičkách (po umytí to nevypadá až tak zle)
pockej pockej to jsou jen nejaky odvzdusnovaci ventilky nebo ja nevim co ale urcite ne vyvod na prislusenstvi alespon myslim
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
Nenajde sa veľa takých odvážlivcov čo dopraju rusovi taký očistec ako ty. Ake úpravi maš preňho ešte nachystane okrem prekopania lelektriky?
Bielorus MTZ-5MS 1969 tu: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 70&t=44398
- Hybrálečák
cont33 píše: to su vývody na tie medenné trubky čo idu k manometru na nastavovanie tlakov...
Tak, tak po odstranění 1cm silného povlaku z oleje a prachu jsem objevil jejich pozůstatky a jejich znovu zprovoznění nebude SNAD tak složité. Zítra je zkusím povolit a uvidíme....
Naposledy upravil(a) Hybrálečák dne pon bře 11, 2013 8:21 pm, celkem upraveno 1 x.
Soupiska vraků: Zetor 25, EO 2621, DT 54 a další stroje, co leží sousedům v žaludku...
- Hybrálečák
jirkasbk píše: pockej pockej to jsou jen nejaky odvzdusnovaci ventilky nebo ja nevim co ale urcite ne vyvod na prislusenstvi alespon myslim
Na externí příslušenství jsou tyto:
Soupiska vraků: Zetor 25, EO 2621, DT 54 a další stroje, co leží sousedům v žaludku...
- Hybrálečák
Nápad na barevnou kombinaci (chci něco hodně EXTRÉMNÍHO) A HLAVNĚ CABRIO
Všechny stroje mám bez boudy, tak ani Sovět nebude výjimkou
Je to narychlo jen v malování...
Všechny stroje mám bez boudy, tak ani Sovět nebude výjimkou
Je to narychlo jen v malování...
kabinu ešte predáš pred nedavnom tu niekto zhánal takú ako maš ty....a budeš mat ružovú farbu za nu...
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
- Hybrálečák
interiér bílej a stř. panel dvojbarevnej... Ale není to definitivní
(a o orientaci mám jasno HETERO)
(a o orientaci mám jasno HETERO)
to nebola naražka na orientaciu... ja som si tiež kupil červený traktor a zostáva ružový lebo tak vybledla na nom farba....
- Hybrálečák
Já vím....cont33 píše:to nebola naražka na orientaciu...
Tak a je to tu, dnes by burani starej pivnice-deky mi strelila raťaz otoče. Stal som dokopca , cele rameno sa stocilo pod ťarchou vľavo a rozbilo mi svetlo, ľavý blatník a jednu hydraulickú rúrku. Ach ...
Bielorus EO 2621 V2, r.v. 1987
http://www.youtube.com/watch?v=-nNP3KPS-_s
http://www.youtube.com/watch?v=-nNP3KPS-_s