zetor crystal 12045 krystinka
Moderátor: Lukashil
Re: zetor crystal 12045 krystinka
tak jaro se bliži milovymi kroky tak jsem začal chystat seci stroj a ejhle obě vysevni ustroji v čudu tak jsem jedno to horši rozdělal a nakoupil nd protože to vyšlo laciněj než kupovat nove,jinak ovladani znamenaku je elektrohydrulicky přepinačem v traktoře,kolejove žadky se ovladaji elektricky taky nefungovali tak jsem je nechal opravit u elektrikaře vše nd jsem koupil zde http://www.agrozetshop.cz/accord-pneusej/c-1201/ jinak jsem zjistil že ty vysevni ustroji jsou ACCORD pneusej je montuje tak doufam že bude sloužit k me spokojenosti přidavam foto jak probiha go foto pošlu.
Zdarec kolegove nějak to tu stoji
- zetorak jirka
Podle fotek koukám že už máš bez sněhu, a chystáš se na pole. Teď právě poslouchám počasí, vrací se zima, , tady je ještě na poli sních a na jaro ještě nejsem připravenej,Ale to nebudu asi ani v červnu,
od pondělka jsem u kamoše přihnojoval ja budu sít jařiny,dnes jsem objiždel pole ale ješte jsou mokré a ještě ta prědpověd počasi neni dobrazetorak jirka píše:Podle fotek koukám že už máš bez sněhu, a chystáš se na pole. Teď právě poslouchám počasí, vrací se zima, , tady je ještě na poli sních a na jaro ještě nejsem připravenej,Ale to nebudu asi ani v červnu,
- zetorak jirka
Přeci jenom je to u vás asi o něčem jiným, myslím s tím počasím, tady se každej rok dostánu na pole k setí až v dubnu, v březnu tu eště bývá sních, po kolik roku jsem eště v půli března vyjížděl na sních
Zetoráku nejel si dnes přes nás se stodvácou s fekálem?
Omlouvám se že lezu do vlákna.
- zetorak jirka
Ne ne, 120ca stojí netrpělivě ve stodole a stále tam koulí světlama jako by už chtěla ven ale to si eště počká, jak jsem tak sledoval počasi. Jestli ještě umrzne tak pujde vyvážet hnuj z hluboký podestýlky.Pavel.T píše:Zetoráku nejel si dnes přes nás se stodvácou s fekálem?
Já už sem se taky těšil že vyrazím na jarní práce a nakonec se počasí má kazit to mě štve .
Začínal sem z eresama tet jedině ZETOR !!
Pokud traktor tak jedině ZETOR !
Pokud auto tak jedině ŠKODA
Pokud traktor tak jedině ZETOR !
Pokud auto tak jedině ŠKODA
můj názor je že ty kombajnový kola mají moc hustej vzorek a rychle se zacpou ono stačí na kombajnu trochu blata a už taky nejedeš a kola sou hnedka plný toť má zkušenost, jinak pěkný fotky
Zetor 6911 a Zetor 6945
vlek Deza 5000
štípačka do kšand
bedna do kšand
lejta na vodu 2000l
špalíkovač Biboš s dopravníkem v.č. 515
vlek BSS P 73 S olejová
věž z Balkancar 1733 upravená do tříbodového závěsu
ŽTR 216 H
Nakladač ND4 - 039
vlek Deza 5000
štípačka do kšand
bedna do kšand
lejta na vodu 2000l
špalíkovač Biboš s dopravníkem v.č. 515
vlek BSS P 73 S olejová
věž z Balkancar 1733 upravená do tříbodového závěsu
ŽTR 216 H
Nakladač ND4 - 039
díky za pochvalu fotek ,většinu ale fotí synovec.jaksi nestíhám makat a fotit.Ale k těm kolum ne souhlasím s tebou vem si kolik váži kombajn a kolik traktor a já si myslím že nejde o prokluz ale o rozložení váhy a utuženi pozemku.STEEL píše:můj názor je že ty kombajnový kola mají moc hustej vzorek a rychle se zacpou ono stačí na kombajnu trochu blata a už taky nejedeš a kola sou hnedka plný toť má zkušenost, jinak pěkný fotky
Celej svět se v kravskou prdel obrátil .....