Můj stařeček tahoun 50S
Moderátor: Lukashil
Můj stařeček tahoun 50S
Čau Supráci,chtěl bych vám ukázat moje poklady v akci.Skoro všichni to mají do lesa ale já to používám v klasickém hospodaření.
Mám otázku
Chtěl bych umístit do Supru hidraulický rozvaděč abych mohl používat vícero rychlospojek a dvoučinné pístnice.Pokud někdo s tím máte skušenost poraďte.
- Janicko777
- Kontaktovat uživatele:
Re: Můj stařeček tahoun 50S
Mas velmi pekne stroje Na akej vymere hospodaris?
Zetor 7745, Zetor 6718 a Zetor 25A
Hospodařím na necelých 5 ha. + záhumenkáři, ale mám to spíš jako koníček při práci.
-
- Kontaktovat uživatele:
čus pěknej supr my sme s ním taky hospodařili aji zezetorem 25k ale skončili sme a postavili sme s tim barak takze ted to jezdi v doprave vic jak na poli
- Janicko777
- Kontaktovat uživatele:
Pekny konicek, to si na tom podobne ako ja Len mne chyba este ten kombajn Ake pluhy tahas za suprom? Nahodou nemas nejake videjko aj s kombajnom?
Zetor 7745, Zetor 6718 a Zetor 25A
- peťo TK
- Kontaktovat uživatele:
Fakt pekný SUPER , nenormálne sa mi páčia stroje: major 30 a 40a Super 35 a 50. Ešte keď to vidí človek makať tak to je špica.
Ujo, odveziete ma na traktore?
no snažím se.jsou to docela dobry tahouni,byla by jich škoda.k.ondra89 píše:máš pěknýho supra
No to hospodaření už není nic moc,ale přestat se da kdykolybigles píše:čus pěknej supr my sme s ním taky hospodařili aji zezetorem 25k ale skončili sme a postavili sme s tim barak takze ted to jezdi v doprave vic jak na poli
Tahám s tím lehčí trojáky,Roudníčák nebo Sklenář-soukromá výroba(výroba na zakázku)video nemám,ale dám nějaké fotky kombajnu.Janicko777 píše:Pekny konicek, to si na tom podobne ako ja Len mne chyba este ten kombajn Ake pluhy tahas za suprom? Nahodou nemas nejake videjko aj s kombajnom?
Dík za uznání,mě se starý traktory líbijou.Mám ještě 30 s motorek 4901(5011) dám sem nějaké fotky.peťo TK píše:Fakt pekný SUPER , nenormálne sa mi páčia stroje: major 30 a 40a Super 35 a 50. Ešte keď to vidí človek makať tak to je špica.
- k.ondra89
- Kontaktovat uživatele:
Dík za uznání,mě se starý traktory líbijou.Mám ještě 30 s motorek 4901(5011) dám sem nějaké fotky.[/quote]
to je ten červenej zetor?
to je ten červenej zetor?
Chlapi nikdo nemáte skušenost s tím hydraulickým rozvaděčem na Supra???Ozvěte se!!!
Laďa: myslíš toto? - http://stroje.i-bazar.cz/zemedelska-tec ... -super-50/
UNI-systém MT7-055