Zetor 50 Super od Sychrováka
Moderátor: Lukashil
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zetor 50 Super od Sychrováka
JAko není špatnej ale ten lesáckej drží více teda apson jak to máme my, máme celou plotnu přidělanou na zadku na otm ráma pak teprve závěs atak takže to drží na celeé zadní části převodovky
sychrováku tak jsem našel že jsi dělal samolepky na Supříka nemaš mustr nebo možnost udělat je?Mustr(jedna třeba starší v original velikosti) by mě stačil aby si je kolega přeměřil do křivek a mohl vytisknout.Prosím dej vědět.Ahojsychrovak píše:Takže nechal jsem udělat na zkoušku samolepky
v menším provedení-to nevím kam se lepilo a jednou větší viz obrázek.V barvě žluté
Cena za tyto dvě je 150 kč
Samolepka je na podkladě přelepená průhlednou instalační fólií.Aby jste viděli jak lepíte
pokud má někdo zájem napište,v únoru bych je nechal vyrobit.Pište barvu na SZ
Ahoj ten mustr musím najít jinak to mají tady u nás v tiskárně v počítači.alek píše:sychrováku tak jsem našel že jsi dělal samolepky na Supříka nemaš mustr nebo možnost udělat je?Mustr(jedna třeba starší v original velikosti) by mě stačil aby si je kolega přeměřil do křivek a mohl vytisknout.Prosím dej vědět.Ahojsychrovak píše:Takže nechal jsem udělat na zkoušku samolepky
v menším provedení-to nevím kam se lepilo a jednou větší viz obrázek.V barvě žluté
Samolepka je na podkladě přelepená průhlednou instalační fólií.Aby jste viděli jak lepíte
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D
kluci chci se zeptat mam supra a asi jeden valec střili nevyte čim to je střik je dobry a čerpadlo take
ZdravímKavka28 píše:kluci chci se zeptat mam supra a asi jeden valec střili nevyte čim to je střik je dobry a čerpadlo take
Skúsil si dať iné čerpadlo ?
Mne to tiež robil
A skús aj zmeriať kompresné tlaky
Zetor Super 50, Zetor Super 50, Zetor 6911
Volkswagen Passat 2.0 TDI, Skoda Octavia 1.9 TDI
Volkswagen Passat 2.0 TDI, Skoda Octavia 1.9 TDI
No toto jsem neřešil,blbě chytal tak jsem dal jiné čerpadlo a problém nemám.CSrado píše:ZdravímKavka28 píše:kluci chci se zeptat mam supra a asi jeden valec střili nevyte čim to je střik je dobry a čerpadlo take
Skúsil si dať iné čerpadlo ?
Mne to tiež robil
A skús aj zmeriať kompresné tlaky
Sychrováku měl bych prozbu na tebe nešlo by se stavit u v te tiskarně jestli by ti neudělaly ty samolepky na Supra ,a posla mě je (udělaš to pro mě)???sychrovak píše:Ahoj ten mustr musím najít jinak to mají tady u nás v tiskárně v počítači.alek píše:sychrováku tak jsem našel že jsi dělal samolepky na Supříka nemaš mustr nebo možnost udělat je?Mustr(jedna třeba starší v original velikosti) by mě stačil aby si je kolega přeměřil do křivek a mohl vytisknout.Prosím dej vědět.Ahojsychrovak píše:Takže nechal jsem udělat na zkoušku samolepky
Jestli vydržíš do pondělka tak tam zajdu.Podklady jsem jim dával já.alek píše:Sychrováku měl bych prozbu na tebe nešlo by se stavit u v te tiskarně jestli by ti neudělaly ty samolepky na Supra ,a posla mě je (udělaš to pro mě)???sychrovak píše:Ahoj ten mustr musím najít jinak to mají tady u nás v tiskárně v počítači.alek píše:sychrováku tak jsem našel že jsi dělal samolepky na Supříka nemaš mustr nebo možnost udělat je?Mustr(jedna třeba starší v original velikosti) by mě stačil aby si je kolega přeměřil do křivek a mohl vytisknout.Prosím dej vědět.Ahojsychrovak píše:Takže nechal jsem udělat na zkoušku samolepky
-
sychrovak píše:Scháním tuto sedačku-plechový lavor.Scháněl jsem rok a nic a teď se mi jen ten lavor naskytl za 1200 Kč.Ale jak je uchycena???Nemáte ji někdo na traktoru??Můžete vyfotit???Dík
Ahoj já ji mám na supru 35 jak ji budu mit složenou tak pošlu foto
díkzetor super 35 píše:sychrovak píše:Scháním tuto sedačku-plechový lavor.Scháněl jsem rok a nic a teď se mi jen ten lavor naskytl za 1200 Kč.Ale jak je uchycena???Nemáte ji někdo na traktoru??Můžete vyfotit???Dík
-
hele z čeho to máš za traktor na té foto?sychrovak píše:díkzetor super 35 píše:sychrovak píše:Scháním tuto sedačku-plechový lavor.Scháněl jsem rok a nic a teď se mi jen ten lavor naskytl za 1200 Kč.Ale jak je uchycena???Nemáte ji někdo na traktoru??Můžete vyfotit???Dík
-
pošli mi na tebe tel pošlu ti tu fotku sedlazetor super 35 píše:hele z čeho to máš za traktor na té foto?sychrovak píše:díkzetor super 35 píše:sychrovak píše:Scháním tuto sedačku-plechový lavor.Scháněl jsem rok a nic a teď se mi jen ten lavor naskytl za 1200 Kč.Ale jak je uchycena???Nemáte ji někdo na traktoru??Můžete vyfotit???Dík