Super...
Moderátor: Lukashil
Re: Super...
jenom takovej dotaz když se nápravy vykloní neurve ti kardan filtry ? přijde mi tam docela málo místa nebo to klame?
Zetor 6911 a Zetor 6945
vlek Deza 5000
štípačka do kšand
bedna do kšand
lejta na vodu 2000l
špalíkovač Biboš s dopravníkem v.č. 515
vlek BSS P 73 S olejová
věž z Balkancar 1733 upravená do tříbodového závěsu
ŽTR 216 H
Nakladač ND4 - 039
vlek Deza 5000
štípačka do kšand
bedna do kšand
lejta na vodu 2000l
špalíkovač Biboš s dopravníkem v.č. 515
vlek BSS P 73 S olejová
věž z Balkancar 1733 upravená do tříbodového závěsu
ŽTR 216 H
Nakladač ND4 - 039
hej foto trosku klame,pocital som s tym ,malo by to byt ok...
Čauko,nebolo by lepšie dat pred to čerpadlo neake ložisko?Takto to zachvilku ta hriadelka možno vybije v tom hliniku a bude tadial kydať olej,bárz je tam hardyspojka.....
podla mna, lozisko by tomu nepomohlo...
jedine maly kardanik,napr.z riadenia osob.auta...ale to by som isiel velmi vonku,a nemohol by som v pripade potreby, menit remen bez demontaze chladica...plus malo miesta na napojenie hadic,pretoze mam origo supr.konzolu a ona je na konci uzsia...
tocil som motor pomocou baterky,vyzera to dobre,ale pri nastartovani to zas bude mat vyssie otacky,no uvidim....
mam este jedno cerpadlo,ak to nevydrzi ,tak ho davam jedine zboku na klinovy remen...
jedine maly kardanik,napr.z riadenia osob.auta...ale to by som isiel velmi vonku,a nemohol by som v pripade potreby, menit remen bez demontaze chladica...plus malo miesta na napojenie hadic,pretoze mam origo supr.konzolu a ona je na konci uzsia...
tocil som motor pomocou baterky,vyzera to dobre,ale pri nastartovani to zas bude mat vyssie otacky,no uvidim....
mam este jedno cerpadlo,ak to nevydrzi ,tak ho davam jedine zboku na klinovy remen...
Ahoj, musím ťa poopraviť, to ložisko ma vplyv na dlhodobú životnosť toho čerpadla, a chcem sa ťa spýtať aký máš rozchod predných kolies na tej V3S náprave?
to cerpadlo je prirubove,ta hriadelka s tym tisichranom je vonku asi 2,5cmm...
roztec od stredu kolies v predu je 163cm...
z vonkajsej strany kolies je rozmer taky isty ,ako zadnych, okolo188cm...
roztec od stredu kolies v predu je 163cm...
z vonkajsej strany kolies je rozmer taky isty ,ako zadnych, okolo188cm...
ja mam kardanik rovno na cerpadle a ide mi tp pomaly 6 rokov,mam take iste cerpadlo ako marek
-
ja mam ceprpadlo vsadene vremenici a ide to 15 rokou a nevibilo mi ho estekolodzej píše:ja mam kardanik rovno na cerpadle a ide mi tp pomaly 6 rokov,mam take iste cerpadlo ako marek
je to jesne lozisko netreba
-
ide ti to...
ty ho skladas aj po nociach...?
zmestis sa cez zarubnu?
kedy ho skusas?
zmestis sa cez zarubnu?
kedy ho skusas?
-
sskuska bude zajtra a ci prejdem ta dufam ze ano tak na tesnomarkopolo píše:ide ti to...
zmestis sa cez zarubnu?
kedy ho skusas?