Oprava servocerpadla major
Moderátor: Lukashil
Oprava servocerpadla major
Zdar mam otazku ponuka sa mi kupit servocerpadlo z majora ale ma vraj poskodeny ten prepustaci ventyl da sa to opravit alebo vymenit? ma stym niekto skusenosti?
chlap stym vysiel na pen kdesi a pretlacilo mu ho a vraj teraz ide akosi rychlejsie to cerpadlo neviem co stym myslel
chlap stym vysiel na pen kdesi a pretlacilo mu ho a vraj teraz ide akosi rychlejsie to cerpadlo neviem co stym myslel
Re: Oprava servocerpadla major
chalani nema niekto nejaku radu? treba mi surne to cerpadlo tak ci ho kupit?
Nechce sa mi to rozoberať, ale podla mňa tam bude iba pružinka gulka a štelovací šrobik
Starý, dobrý je to stroj, som rád že mám traktor môj.
zdravim ked nik nevie poradit aspon poradte ci mozem mat zapojene toto servocerpadlo aj bez riadenia teda bez oleja ci moze bezat v motore
Ten přetlakovy (přepoušteci ) ventil se da koupit a vymenit . na prazdno (bez oleja ) bežet nesmi !
- pavolmakys
Spravne, ten vyntyl sa da kupit zvlast, cerpadlo nesmie ist ba sucho.
Zetor 5645 (motor 69O1+tazka naprava)
Chlapi,mam taky problem,hladal som to tu na fore, ale jednoznacku odpoved som nenasiel. Moj problem je servoriadenie. Ked stojim a bezi motor, tak napriklad do lava otocim pekne, ale doprava nemam sancu,musim pridat plyn, a aj tak to ide tazko.
Napr. pri cuvani je to velky problem ked sa potrebujem pozerat do zadu a jednou rukou tocit je strasne tazke.Chcel by som vediet ci je na prd servocerpadlo alebo piestnica? A ako zistim ci je chyba v cerpadle alebo v piestnici?
Vopred dakujem za odpovede a mudrym odkazujem že som to na fore nenasiel
Napr. pri cuvani je to velky problem ked sa potrebujem pozerat do zadu a jednou rukou tocit je strasne tazke.Chcel by som vediet ci je na prd servocerpadlo alebo piestnica? A ako zistim ci je chyba v cerpadle alebo v piestnici?
Vopred dakujem za odpovede a mudrym odkazujem že som to na fore nenasiel
Zetor 3011
Zetor 7245 HS
Zetor 7245 HS
- pavolmakys
Logicky z toho vychadza ze chyba je v piestnici, v cerpadle isto nie. Netaha ti aj kolesa do jednej strany? Byva to sprievodny jav.
Zetor 5645 (motor 69O1+tazka naprava)
mal som podobny problem, do jednej strany slo riadenie velmi tazko,jeden znamy mechanik vravel ze servo je "pretlacene" neviem sice ze co to znamena, ale problem by mal byt niekde v piestnici, lebo prerabal som na orbitrol a ceradlo som nemenil a funguje to
nas Traktorik ZETORIK http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 37&t=36105
praveze netaha, takze chyba je asi v piestnici,mam si ju zrepasovat alebo za 50€ to urobit vymennym sposobom?
vdaka za odpovede
vdaka za odpovede
Zetor 3011
Zetor 7245 HS
Zetor 7245 HS
Chyba je v pístnici, toto je přesně průvodní jev - na jednu stranu ok, na druhou nejde. Repas výměnným způsobem a máš klid.
no neviem ci za 50€ pozhanas na vymenu, co som zistoval tak u nas chceli okolo 80€, ale urcite by som to tiez riesil vymenou, lebo to nie je take jednoduche pretesnit a dobre nastavit , teda hlavne nastavit
iny kraj ,ina cena