Zdenkova čtyřicítečka
Moderátor: Lukashil
Re: Zdenkova čtyřicítečka
Udělej foto, taky by mě to zajímalo.
- pirat
- Kontaktovat uživatele:
tak uz jsem to nasel sice uz tu ty obrazky jsou ale dam vam to sem extra
- pirat
- Kontaktovat uživatele:
mas to tam muj traktor to neni ale kez by byl potreboval bych taky uzky do vinohraduZetor2011 píše:Udělej foto, taky by mě to zajímalo.
- zdenek
to je právě ono jak jsem psal,když už to uzavřeš tak přijdeš o ten zadní prostor a to já bych nerad....
Zdenku mam tu samou kabinu co ty, v tom zadelani zadku neni zadny problem udelas tam vetsi ram se sklem ktere jde po vrch blatniku misto toho maleho skla s plachtou. od toho ramu udelas silny plech ktery potahnes snerem k sedacce, a za sedackou ho zohnes dolu asi 20cm na zbytek das starou plachtu nebo stary pas ktery das az na viko hydrauliky, a pod sedacku pak ho rozriznes a das to pod ramena na portaly. pokusim se ti to vyfotit na mem traktoru....je to jednoduche a vzadu na tom plechu muzou sedet 2-3 lidi... traktor je cely uzavren.
- zdenek
tak to prosím nafoť
Jo prosím nafoť to, mám úplně stejný problémjiri6911 píše:Zdenku mam tu samou kabinu co ty, v tom zadelani zadku neni zadny problem udelas tam vetsi ram se sklem ktere jde po vrch blatniku misto toho maleho skla s plachtou. od toho ramu udelas silny plech ktery potahnes snerem k sedacce, a za sedackou ho zohnes dolu asi 20cm na zbytek das starou plachtu nebo stary pas ktery das az na viko hydrauliky, a pod sedacku pak ho rozriznes a das to pod ramena na portaly. pokusim se ti to vyfotit na mem traktoru....je to jednoduche a vzadu na tom plechu muzou sedet 2-3 lidi... traktor je cely uzavren.
-
Ahoj pekna 4011 a krasny vlek muzes poslat vice foto toho vleku taky se na nejaky chystam diky
- zdenek
díky za chválu,to vždy potěší,tady je odkaz na ten vlek....http://www.nasetraktory.com/forum/viewt ... =53&t=1141miildaa píše:Ahoj pekna 4011 a krasny vlek muzes poslat vice foto toho vleku taky se na nejaky chystam diky
- Rendy9999
- Kontaktovat uživatele:
ZDENDO DLUHO JSEM TU NEBYL pokročil jsi hodne je to jako z pásu ..
- zdenek
Ahoj Pepíno,pokročil jsem a teď jsem se zase zasekl,mám dělat ještě na kabině a asi předělám elektriku,nedávno jsem jel přes Osvětimany,kdybych věděl kde Tě hledat tak bych se stavil....
- zdenek
tak jsem si koupil štítky na kapotu a hned je namontoval,jinak dělám na kabině,momentálně odstraňuji starý lak a rovnám a vyvařuji blatníky...
Kde jsi sehnal ty hlinikovy stitky 4011? Taky shanim :| ...zdenek píše:tak jsem si koupil štítky na kapotu a hned je namontoval,jinak dělám na kabině,momentálně odstraňuji starý lak a rovnám a vyvařuji blatníky...
- zdenek
koupil jsem je od tohohle kluka a jsou jako opravdový,mě je doporučil Baartheez,na Marové 4011 jsme o tom kecali,ale Ty jsi tam byl taky,tak bys o to mohl vědět,stáli mě 350 za kus.sita píše:Kde jsi sehnal ty hlinikovy stitky 4011? Taky shanim :| ...zdenek píše:tak jsem si koupil štítky na kapotu a hned je namontoval,jinak dělám na kabině,momentálně odstraňuji starý lak a rovnám a vyvařuji blatníky...
- zdenek
konečně přišla na řadu samotná kabina,dveře a blatníky už mám nachystané na lak,teď když je teplo,tak ta práce úplně jinak baví