freemanův špalíkovač
Moderátoři: rezis, Malboro, Leo
Re: freemanův špalíkovač
Jj to budes asi brzy spalikovat zeano. Taky se chystam na spalikovac jak dodělám stipacku. Zajimalo by mě co stoji cca paleni na laseru.
No to by mě taky zajímalo, protože mi ještě cenu neřekli, ale počítám že nějakej tisíc to bude. V pondělí budu volat, tak to sem napíšu
Jinak na zkoušku se těšim jako malý dítě, počítám tak 2-3 týdny a snad to bude chodit
Dneska v lese - už si chystám dřevo na zkoušku, akorát jsem to spletl a místo větví 65mm jsem nařezal 65cm, tak to tam asi nepůjde
Jinak na zkoušku se těšim jako malý dítě, počítám tak 2-3 týdny a snad to bude chodit
Dneska v lese - už si chystám dřevo na zkoušku, akorát jsem to spletl a místo větví 65mm jsem nařezal 65cm, tak to tam asi nepůjde
Tak už mi volali cenu těch výpalků, materiál je 220x500x15mm a cena za oba kusy je 1200kč
a já měl připravený 2500, tak myslim že to je moc pěkná cena
a já měl připravený 2500, tak myslim že to je moc pěkná cena
tak to je paradní cena
když trochu zvětšíš vstupní otvor a zároveň o několik řádů zvětšíš pohonnou jednotku, tak to možná bude choditfreeman píše:No to by mě taky zajímalo, protože mi ještě cenu neřekli, ale počítám že nějakej tisíc to bude. V pondělí budu volat, tak to sem napíšu
Já se práce nebojim, klidně si vedle ní LEHNU.
Život je souhrn průserů nepravidelně po sobě jdoucích !
Pozdrav každého, když stoupáš vzhůru.Nevíš koho potkáš, až budeš padat dolů....
Život je souhrn průserů nepravidelně po sobě jdoucích !
Pozdrav každého, když stoupáš vzhůru.Nevíš koho potkáš, až budeš padat dolů....
no neviem,tú fotku by som moc neukazoval keď ten strom padol trochu inde ako si chcel
Proč myslíš, že ten strom spadl, kam jsem nechtěl? Jestli myslíš, že to napravo je násek, tak to se rovná pouze na kmenu ten náběh kořenu, aby ti to nepřekáželo, když ho pak podřezáváš. Když by byla větší pila, tak bych se na to svislý ořezávání vykašlal, ale je to lepší, zkus to taky, pak se se stromem líp míří. Jinak štěpkovač na takovýhle stromy jsem viděl minulej rok na lesnickým dnu ve skelný huti u mimoně(doporučuju si tam udělat výlet, je tam vždycky spousta různejch mašinek a lesoplenů). Taková skromná mašinka za kamion, ta takovej strom sežrala za minutu.
sorry,berem späť.letmý pohlad ma oklamal,jasné ,máš tam koreňový nábeh
a aj nedorez už vidím
a aj nedorez už vidím
Moc pěkne valce sis nechal delal ?? Vypadaji moc dobre
Soustružil jsem já a frézoval známej.
Cenová bilance válců:
materiál 110x350 1390,-
soustružení 0,-
frézování 2000,-
Cenová bilance válců:
materiál 110x350 1390,-
soustružení 0,-
frézování 2000,-
- pawlik
- Kontaktovat uživatele:
Zas takova hruza to neni. Ja mel moje za 4.5k +- soustruh i freza. Ale komplet se vsim vsudy.
já jsem dával ještě víc, no 200-300Kč na hodinu ujde
ked to mas take zahlbene tie diery na sroby nemas potom tenke dno medzi tym spodkom hlavy srobu a zaciatkom noza?
UKT 7045