Nakladač NUJN 150 , NH 100
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
Re: Nakladač NUJN 150 , NH 100
ze kazdej dava silnejsi traktor do nakladace,kde staci slabsi a do vlecky kde by mel byt silnejsi na tahani da skokana -nejak to nechapu-asi doma delam nec spatnePumpik píše:Tak sme dneska začali dělat ten potok co nám vždicky v zimě zvíhá zeď
jinak pekny fotky,ale kdyby jsi to delal rukama,bylo by to vice akcni-bylo by to takovy vic od srdce
Jo Honzo je to šikula ten nakladač já si ho na moje potřeby nemůžu vynachválit
matisx: Prosimtě nemudruj proč tam nemám 35tku kdyby sis pročet forum kde mam svojí 35tku tak by si věděl že když zapnu náhon tak mi začne pokapávat olej.A jestli míříš ještě k dřívějším fotkám kdy sem tahal 5T za 25kou tak to sem zase zeturka nemohl dát do nakladače proto že nemá pevnej závěs.
matisx: Prosimtě nemudruj proč tam nemám 35tku kdyby sis pročet forum kde mam svojí 35tku tak by si věděl že když zapnu náhon tak mi začne pokapávat olej.A jestli míříš ještě k dřívějším fotkám kdy sem tahal 5T za 25kou tak to sem zase zeturka nemohl dát do nakladače proto že nemá pevnej závěs.
uz mlcim vymena gufera je 10minut na nahonu
- Zetor
Pěkné fotky Pumpiku. Máš moc pěknou 35ku, už jsem ji prohlížel ve tvém vlákně. Gratuluji ke koupi . Taky začínáš pěkně generálkovat 25ku. Jsem zvědavý, jak bude ve finále vypadat.
Mě se jedná ale o to výko na kterym je přišroubovaný hydraulický čerpadlo a to abych se k nemu dostal je potřeba dost věcí sundat a neni to práce na 10 minut.
A jak sem už psal, nejdřív chci dodělat 25tku a pak se začnem vrtat v tomhle.
To zetor: díky moc za pochvalu, no já se ani moc netěšim doufám že tu 25tku moc nezprasim
A jak sem už psal, nejdřív chci dodělat 25tku a pak se začnem vrtat v tomhle.
To zetor: díky moc za pochvalu, no já se ani moc netěšim doufám že tu 25tku moc nezprasim
-
- Kontaktovat uživatele:
Moc pěkný nakladač, taky o něm uvažuji. Líbí se mi, že má 4 nohy, myslíte, že by šel provozovat bez traktoru a k pohonu použít elektromotor? Mám bohužel s náhonem jen jeden traktor a ten potřebuju do rozmetadla a na přepřahání mám moc malej dvůr . Pumpiku, mohl by jsi mi napsat jaký má ten nakladač dosah, abych věděl jak velkou část hnojiště dokáže vybrat bez přejíždění. Dík
Takhle z hlavy ti to neřeknu to bych to musel jít změřit ale jako hnůj se stim vybýra pohodlně, jenom když máš zvedlí nohy u nakladače a někdo ti popojíždí s traktorem tak nesmíš třeba omilem zatočit jinak ho okamžitě převrátíš
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak až budeš mít cestu okolo nakladače, tak mi to prosím změř, děkuji.
Zdravím příznivce těchto nakladačů (super stroje), tady jsou fotky mého nakladače NH 100, je to pomocník k nezaplacení
-
- Kontaktovat uživatele:
Kolik váží NH100 s podvozkem??
Mam moznost koupit nakladac nujn 100,tak se chci zeptat jak jste stim spokojeny a jak je to dilama a manzetama do pistu atd.Jestli to ma cenu kupovat.Za rady dekuji
Tak nikdo ho nema doma toho veterana
Nikdo neporadi jakou to ma silu