danyx79 píše:vdaka za odpovede.....nastartoval som yanmara postavil som sa zo zadu na ramena dvihol som ich hore a zacal som ich spustat.....pred -pod sedadlom som skusal tocit tym ventilom ale reakcia na to nebola ziadna ......napravo pod sedadlom je taky maly ventil a tym som skusal tocit tiez a reakcia ramien bola bud padali rychlejsie alebo pomalsie.......takze ten ventil pred pod sedadlom veru neviem naco sluzi.......
-ako sa maju spravne radit rychlosti -s medziplinom alebo bez- pripadne len ked yanmar stoji
-ake ma tento yanmar muchy
-coho sa mam vyvarovat alebo na co mam dat pozor
-ci musi byt v tej nadobke na chladiacu kapalinu ta kapalina alebo ta nadobka sluzi na to aby ta voda nevytekala po zemi (chladic je plny).......
-aky filter ide do motora ,hydrauliky vzduchovy a aky je palivovy filter ...myslim typ čislo filtra vyrobca aby som si kupil nove (zhodne nahrady filtrov aby mi pasovali)
-nejaky funkcny manual k yanmaru ym1401 , dakujem
-ako sa maju spravne radit rychlosti -s medziplinom alebo bez- pripadne len ked yanmar stoji /rozbieham na dvojku (cestnú) medziplyn a tri, ostatné keď yanmar stojí
-ake ma tento yanmar muchy
-coho sa mam vyvarovat alebo na co mam dat pozor /ja som nemal upevnenú bateriu a v tréne mi rozbila chladič/
-ci musi byt v tej nadobke na chladiacu kapalinu ta kapalina alebo ta nadobka sluzi na to aby ta voda nevytekala po zemi (chladic je plny).......- na nádobke sú dve značky a v tom rozmedzí musí byť chladiaca kapalina
-aky filter ide do motora ,hydrauliky vzduchovy a aky je palivovy filter ...myslim typ čislo filtra vyrobca aby som si kupil nove (zhodne nahrady filtrov aby mi pasovali) pozriem pošlem neskoršie
-nejaky funkcny manual k yanmaru ym1401 - pošli tvoj mail
hodˇfoto tvojho stroja