Hinomoto
Moderátor: DYK
Re: Hinomoto
Děkuji za příjemnou radu jdu se na to hned podívat
Zkus to rozdělat. Pokud tam bude pružinka, nebo něco obdobného, tak te ne( je to tlakový ventil). Pokud to bude jenom čistá matka, na něj to můžeš vsadit.
měl by to být ten který je vidět i když je tam plech takže tan z čela
Tak jsem dnes odzkoušel kvality Himika je to pracant jen tak ho asi něco nezastaví.
http://miru3.rajce.idnes.cz/Hinomoto
http://miru3.rajce.idnes.cz/Hinomoto
Dnes jsem si připravoval další vylepšení na Houmika spodní a vrchní závěs .
Snad se to povedlo. Koukněte a posudťe sami.
Dobrá práce.Miru4 píše:Dnes jsem si připravoval další vylepšení na Houmika spodní a vrchní závěs .
Já kupil Kubotu už se spodním závěsem a koulí na vozík. Obojí používám. Našel jsem foutku kde jde vydět, jak to je pořešené.
Yanmar Fv230D
Mt8-70 MINI
2xFortschritt E931.50 + jeden předělaný na 4takt, zahradní rider MTD Gartenmobil 8/760 HA
Čím jsem starší, jsou jsou moje hračky dražší.
Mt8-70 MINI
2xFortschritt E931.50 + jeden předělaný na 4takt, zahradní rider MTD Gartenmobil 8/760 HA
Čím jsem starší, jsou jsou moje hračky dražší.
Máš to pěkně udělané. Já teda používám kouli ve spodním závěsu jako HonzaD.
Nevíte prosím jakou unesou ramena váhu?
300Kg ?
300Kg ?
Pěkně prosím, Kuboťáci co máte origo spodní závěs, nepoměřili by jste mi rozteče šroubů na tom spodním závěsu? Předpokládám, že jsou to 3 otvory přibližně v trojúhelníkovém rozestavení a pak je to ještě chycené oky k tyči TBZ. U nás je stále spousta bláta a lehat si v tom marastu pod traktor není to pravé ořechové. Díky moc.
Já mám nosnost na konci ramen 540 kg. Strafniku, určitě bych Ti to změřil, ale tomu dotazu moc nerozumím. Mluvíš o spodním závěsu na vlečku?
Ano, o spodním závěsu na vlečku, něco takového jako je na obrázku. Na spodu převodovky jsou 3 kotevní závity, zatím je mám od výrobce zaslepeny zátkami z plastu.
Zkusím na to kouknout, ale asi až o víkendu.
- microhummer
ahoj, rozteče jsou 80 mm, přeměřeno šupléroustrafnik píše:Pěkně prosím, Kuboťáci co máte origo spodní závěs, nepoměřili by jste mi rozteče šroubů na tom spodním závěsu? Předpokládám, že jsou to 3 otvory přibližně v trojúhelníkovém rozestavení a pak je to ještě chycené oky k tyči TBZ. U nás je stále spousta bláta a lehat si v tom marastu pod traktor není to pravé ořechové. Díky moc.
Ale mám tu nejmenší Kubotku B 5000, nevím jak to mají ostatní. Jinak já jsem závěs udělal takto, tažně se dá oddělat, povolením jednoho šroubku a vytažením čepu proto aby nezavazel rotavátoru.
Na začátku bylo jen slovo boží a pár svařených trubek, to ostatní pochopí každý trouba!
Přeji pěkný den
Prosím už jste někdo zkoušel legalizovat provoz na veřejných komunikacích?
Pokud stím máte někdo nějaké zkušenosti prosím o radu jak nato.
Děkuji
Prosím už jste někdo zkoušel legalizovat provoz na veřejných komunikacích?
Pokud stím máte někdo nějaké zkušenosti prosím o radu jak nato.
Děkuji