MT8 050 a TZ4K14 ala jarynfíra
Re: TZ4K14 ala jarynfira
Díky Marťo, je to dobře provedená mašina a pokud si ji vyšperkuješ, tak je radost si do ní i jen sednout a nastartovat
Kdo to umí, ten to dělá....ten kdo o tom ví trošku, ten tomu šéfuje..... a kdo o tom neví nic, tak ten to buď učí a nebo o tom alespoň hloupě kecá!
Pes je opakem ženy..... všemu rozumí, ale mlčí :)
Nemáte někdo tuhle část startéru k TK ?
Dneska jsem ho sundal a mám ruplou tu hlavu ..... kupodivu je v koši tak zapřená, že to startuje
Dneska jsem ho sundal a mám ruplou tu hlavu ..... kupodivu je v koši tak zapřená, že to startuje
Kdo to umí, ten to dělá....ten kdo o tom ví trošku, ten tomu šéfuje..... a kdo o tom neví nic, tak ten to buď učí a nebo o tom alespoň hloupě kecá!
- Holder
Pozor na hliníkovou hlavu kup litinovou ! Hliník rád praská Pol.výroba . NEUŠETŘÍŠ .
to je asi tim počasim nebo co já to vyndal o víkendu a uplně ten samej problém jestli někde najdeš tu hlavu pošli mi prosímtě odkaz já našel jen hliníkovou a to si ještě nejsem jist jestli je to to co hledám protože obrázek je u toho jiný ale podle čísla by to mělo být ono já to našel na AGROADU
Jaké tam máte startéry? Resp. na kterých je hliníková a na kterých litinová hlava? Já mám startér Made in Poland, takže asi Žuk.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- Holder
Polské startéry nemají takový výkon jako Český ! Přidat si a rovnou koupit náš . Také jsem měnil hliníkovou hlavu za litinu , také prasklé ! Nemoc hliníku .
Je to možné, točí to trošku déle a přitom je ten motor zdravý. Zatím to funguje, rozdělávat to neplánuju - co funguje tak do toho z ekonomických důvodů nerýpu
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Já mám český startér myslím ČKD Praha a ten to má hliníkový .
No, já to asi nechám svařit .... nikdo žádný vrak nemá . A časem něco seženu.
Ve šroťárnách mívají startéry,dynama bokem, jenže jsou to magoři.
Až se jaro zeptá...no a co že už je,prostě nestíhám
- avula
- Kontaktovat uživatele:
Tento model startéru co je na obrázku dal Šálek i do mého repasovaného MT8-132
jesly ti mohu poradit tak sežen hned ta hlava svařit nejde jato zkoušel v praci u svařeče jeto slytina hliniku a ne čistej hlinik ktery svařuje běžne bez problemu.ani zalepene tekutym kovem to nedrželo a ruplo hned při prvním startu.tak sem sehnal českej za dvojku.a parada.jarynfira píše:No, já to asi nechám svařit .... nikdo žádný vrak nemá . A časem něco seženu.
- Holder
A startuje lépe než klasika nebo je to levná náhražka klas. startéru ? Poděl se ze zkušenostma tohoto startéru !avula píše:Tento model startéru co je na obrázku dal Šálek i do mého repasovaného MT8-132
- avula
- Kontaktovat uživatele:
hodnotit zatím není co, protože MT mám teprve krátce. Výhodu bych viděl v tom, že při startu má tento startér menší odběr proudu z baterie.