Traktor z považia
Re: Traktor z považia
nazdar odkial od PB si?! kam si davas palit nejake drobnosti na tragač ??
-
čauko som z Udiče a ak mysliš tu prirubu čo som robil tak ktomu kruhu som prišiel na šrotovišku jedno šrotovisko tu PB maju tam kopec materialu dobry vyber
inak ked tal davaju palit veci do Ravenu alebo IMC slovakia
ja robim hned vedla IMC vo firme DESMA. u nas sa tiez dalo palit ale potom tu najebali kamery a teraz sa kazdy boji. kam chodiš na šrotpľac ?!peter bendr píše:čauko som z Udiče a ak mysliš tu prirubu čo som robil tak ktomu kruhu som prišiel na šrotovišku jedno šrotovisko tu PB maju tam kopec materialu dobry vyber
-
maš ss
-
zdravim pani nemate niekto k dispozicii naviše dva disky 16" ? v okoli PB
-
takže dnešny report včerasom osadil napravu vyrobil som držiaky povrtal diery spojim som kardan u napravou , ale nejavi sa mi to moc dobre riešenie lebo je to všetko tak na hrane takže musim zohnať original križ plzs kardan z v3s a urobiť to stoho foto dodam neskuor
- marek a adam
dej nějake foto
-
tak prikladam slubene foto dosť mi tam nasnežilo do kšeftu cez noc
musim ten kardan prerobiť potrebujem original z v3s križ a aspon polku kardanu
to uchytenie na naprave musim ešte podovarať a povystužovať
dnešna praca vyzuval som pnu z diskou v3s jedna sa mi podarila dať dole ale druhu som nemohoj z ten vnutornej strany ani za nič odlepiť
takže na jednej duši je utrhnuty ten predlžovaci kus ventylku
uvidime čo bude v tej druhej ked sa mi ju podari odlepiť dake dary ako sa to da? (bez monterajzni )
zaprež tyč o strop a heverovať do pnematky som skušal vždy mi vyhodulo hever na niektoru stranu ked sa guma prehla
musim ten kardan prerobiť potrebujem original z v3s križ a aspon polku kardanu
to uchytenie na naprave musim ešte podovarať a povystužovať
dnešna praca vyzuval som pnu z diskou v3s jedna sa mi podarila dať dole ale druhu som nemohoj z ten vnutornej strany ani za nič odlepiť
takže na jednej duši je utrhnuty ten predlžovaci kus ventylku
uvidime čo bude v tej druhej ked sa mi ju podari odlepiť dake dary ako sa to da? (bez monterajzni )
zaprež tyč o strop a heverovať do pnematky som skušal vždy mi vyhodulo hever na niektoru stranu ked sa guma prehla
-
prečo mysliš?
asi kôli tomu že náprava je bez kolies a rám máš v rovine. Ked tam dáš gumy budeš to mať jak draxler. Alebo si myslel niečo iné?
Výpočet rýchlosti: http://prevody.alm.cz spáchal autor a užívateľ "Jiřin"
Stále tu zbieram inšpiráciu............
Stále tu zbieram inšpiráciu............
alebo dat ram pod napravu a nie nad napravu ako to mas teraz potom by to mohlo sediet aj ked nahodis kolesadrobec píše:asi kôli tomu že náprava je bez kolies a rám máš v rovine. Ked tam dáš gumy budeš to mať jak draxler. Alebo si myslel niečo iné?
...přesně to jsem myslel...drobec píše:asi kôli tomu že náprava je bez kolies a rám máš v rovine. Ked tam dáš gumy budeš to mať jak draxler. Alebo si myslel niečo iné?
-
presne som myslel že na toto podotknete
napravu nad ram to bola prva verzia ale neda sa mi to tak dať lebo mi tam zavazia prevodovka a nevychaszalo mi žiadno inak dať kardan
teraz ku tejto verzii premeriaval som to a do predu pojdu 16" kolesa a do zadu v3s a bude vtom rozdiel medzi predkom a zadkom 8 cm že predok bude nichšie ale to je všetko tak ed bude stat trakto na cestnych gumach a ked dam do zadu 8,3/20 tak zadok pojde o 5cm nichšie a ked dam do predu šipaky tak pjde predok o 2-3cm hore takže by mi to malo všetko pekne zapasovať
napravu nad ram to bola prva verzia ale neda sa mi to tak dať lebo mi tam zavazia prevodovka a nevychaszalo mi žiadno inak dať kardan
teraz ku tejto verzii premeriaval som to a do predu pojdu 16" kolesa a do zadu v3s a bude vtom rozdiel medzi predkom a zadkom 8 cm že predok bude nichšie ale to je všetko tak ed bude stat trakto na cestnych gumach a ked dam do zadu 8,3/20 tak zadok pojde o 5cm nichšie a ked dam do predu šipaky tak pjde predok o 2-3cm hore takže by mi to malo všetko pekne zapasovať