Fréza PF-62 ze Žebráku

Vari, Terra, PF aj.

Moderátor: DYK

Zpráva
Autor
MOTOPF62

Re: Fréza PF-62 ze Žebráku

#136 Nový příspěvek od MOTOPF62 »

Toms píše:Čau tak závěs jsem řešil takto přikladam fotky, motor mam složený a hotový pfka je připravená na sezonu. Motor startuji na volnoběh ikdyž je motr studený nebo zahřáty, předstih a odtrh jsem nastavil tak jak ma byt. pokusím se v neděli dat video na youtube. tak zatím zduř Tomáš
Čau jak ti šlape PF jezdíš často?

Toms
Kontaktovat uživatele:

#137 Nový příspěvek od Toms »

Zatím docela ano, akorát jak jsem dělal go motoru tak jsem nasadil špatné gufera momentálně mám rozkopaný motor je to otázka pár dnu musím koupit červené gufera a budu zase jezdit. Na tenhle stroj nedám dopustit je to nezmar všude vyjede sílu má za dva a hlavně všechno uveze. 8)

MOTOPF62

#138 Nový příspěvek od MOTOPF62 »

Toms píše:Zatím docela ano, akorát jak jsem dělal go motoru tak jsem nasadil špatné gufera momentálně mám rozkopaný motor je to otázka pár dnu musím koupit červené gufera a budu zase jezdit. Na tenhle stroj nedám dopustit je to nezmar všude vyjede sílu má za dva a hlavně všechno uveze. 8)
To naprosto z tebou souhlasím,taky jsem dával gufera nová,já zatím jsem jenom oral a povozil se ze zapřaženou vlečkou ale co nevidět pojedu do lesa na dříví tak jsem sám zvědav jak bude tahat až bude foto vložím ho,přeji ať se motor povede

Ladislav Bém

#139 Nový příspěvek od Ladislav Bém »

Žebrák píše:Chemie na čištění motorů a horká voda.Jemný drátěný kartáč na vrtačku,nebo hrubší do rozbrusky na doleštění.
Prosím tě,jak ti šli sundat bubny?? Šlo by to stahovákem na bubny jako u škody -120,nevim jaký jsou rozteče,nebo jestli se to dá jen lehce srazit,Dík :)

Žebrák

#140 Nový příspěvek od Žebrák »

Ahoj,my jsme to stahovákem nedělali,poklepali jsme a už to šlo.Po stažení byla hřídel mastná,tak to nepřirezlo.Ale stahovákem to určitě taky půjde.Dan
Janka Radotín, Trusty Bentley JAP London, Tj-6,5-1,Tj-5, PF-62, ŽtM-107-H-2, Zetor 15, Deutz D25, Traktorbagr Predátor a další...

zajíc

#141 Nový příspěvek od zajíc »

Ladislav Bém píše:
Žebrák píše:Chemie na čištění motorů a horká voda.Jemný drátěný kartáč na vrtačku,nebo hrubší do rozbrusky na doleštění.
Prosím tě,jak ti šli sundat bubny?? Šlo by to stahovákem na bubny jako u škody -120,nevim jaký jsou rozteče,nebo jestli se to dá jen lehce srazit,Dík :)
Ahoj,stahovák na 120-tku Ti bude pasovat. :ano: Spravoval jsem jednu kamarádovi a bubny jsme museli nahřát autogenem ale dostali jsme je dolů.Větší palice na "poklepání" na středovej šroub byla nutností. :prace: Ať se Ti to podaří.zajíc

Ladislav Bém

#142 Nový příspěvek od Ladislav Bém »

Žebrák píše:Ahoj,my jsme to stahovákem nedělali,poklepali jsme a už to šlo.Po stažení byla hřídel mastná,tak to nepřirezlo.Ale stahovákem to určitě taky půjde.Dan
Tak je to v poho,dík . Na tý D-63 vypadaj jestě od výroby nesundaný :pistol: :smich:

Odpovědět

Zpět na „Traktory sériové výroby - jednoosé frézy“