Přestavba PF-62 na 63D
Moderátor: DYK
Re: Přestavba PF-62 na 63D
jaryku švajc bych nechal jako poslední možnost. Zkus tu coca colu nebo červenou brzdovku
Věrný člen agresorů.com
Ta modrá barva asi bude originál. Teď jsem si psal s jedním pánem, který má PFD 63, a taky ji má v modré barvě. Pokud to ovšem není "chyba" barvy, že zmodrala zelená, něco jak když vždycky zčervenala ta žlutá, co se dávala na kola.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- Ladislav Bém
[quote="Tom"]Ta modrá barva asi bude originál. Teď jsem si psal s jedním pánem, který má PFD 63, a taky ji má v modré barvě. Pokud to ovšem není "chyba" barvy, že zmodrala zelená, něco jak když vždycky zčervenala ta žlutá, co se dávala na kola.[/quote
No já jsem dneska na převodove zahlídl zelenou a na motoru
taky
No já jsem dneska na převodove zahlídl zelenou a na motoru
taky
Motor by měl mít takovou zelenomodrou kladívkovou barvu, zbytek je lakovaný normálně. Myslím, že komplet zelená se žlutými koly a motorem v kladívkové barvě nebude špatná volba...
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Chlapi jukněte se na fotogalerii uživatele paja52 ten má na rajčeti krásné fotky z opravy motoru
http://paja1952.rajce.idnes.cz/Renovace_Slavia_1D80/
- Ladislav Bém
Pěkněěěbrichatec píše:Chlapi jukněte se na fotogalerii uživatele paja52 ten má na rajčeti krásné fotky z opravy motoru
- Ladislav Bém
Chlapy,pasuje na 80 startér z 1203??
ne prej z 1202 tvrdil bratranec ma ten motor v centrale
Přesně tak. K 1D80 pasují díly ze Spartaka. Nakonec v sekci Návody a manuály návod k motoru je, včetně seznamu náhradních součástí.
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
- Ladislav Bém
Tak je to cajk,kámoš generálkuje PS-12 a bude dávat srartér s převodem tak ten starej mám jistej
Budeš dělat celkovou GO ?
- Ladislav Bém
když to šlape,tak do toho zatím šahat nebuduMOTOPF62 píše:Budeš dělat celkovou GO ?
- Ladislav Bém
Mám dotaz,potřebuju sundat bubny,bejvá to velkej problém???? Dík za odpověď
Nebývá. Našroubuješ stahovák a...
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
- Ladislav Bém
Já mám stahovák na bubny ze š-120,tam budou asi jiný rozteče co??chobotek píše:Nebývá. Našroubuješ stahovák a...