Kubota B 5000 a spoustu hebel k tomu
Moderátor: DYK
- microhummer
Kubota B 5000 a spoustu hebel k tomu
A je doma
rok narození 1974
výkon- celých 9 koní
bude se přestavovat k obrazu mému
rok narození 1974
výkon- celých 9 koní
Na začátku bylo jen slovo boží a pár svařených trubek, to ostatní pochopí každý trouba!
Re: Kubota B 5000
Gratuluji k novému stroji. Co z ní nakonec vznikne?
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.
- microhummer
Díky,
jedním slovem multifunkční stroj, na práci kolem domku, bude tahat vlečku, štěpkovat, hrnout sníh a pak z velké části bude sekat a sbírat trávu, zkrátka opět plány velké a čas ukáže co dokáže
jedním slovem multifunkční stroj, na práci kolem domku, bude tahat vlečku, štěpkovat, hrnout sníh a pak z velké části bude sekat a sbírat trávu, zkrátka opět plány velké a čas ukáže co dokáže
Na začátku bylo jen slovo boží a pár svařených trubek, to ostatní pochopí každý trouba!
A bude to s tím malým výkonem stačit?
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.
Myslel jsem, že na takovou práci máš ten domaděl...
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
nejsem si jistý o kuboty se moc nezajímám ale nemají nahodou tyto staré mašiny ještě místo 6 drážkovaného vývodu 1000 hran a netočí se ještě naopak
B 6000 určitě ,
ale jak 5000covka,tak to nevím.
Milan
Milan
Čauko,na kolko ta vyšla ta hračkamicrohummer píše:A je doma
rok narození 1974
výkon- celých 9 koní
nevím kolik u nás ale počítám okolo 60 000, v japonsku mi je chtějí nacpat do kontejnéru já to nechci ani vidět i když cena 25 000 za kus je dobrá, ale dostupnost dílu je nulová
- microhummer
Já v to věřím, když to utáhne rotavátor, který jsem k tom koupil, sekačku i štěpkovač utáhne, radlici taky, vše samozřejmě z ohledem na hmotnost a výkon.Leo píše:A bude to s tím malým výkonem stačit?
- microhummer
Jo, jo Krakoň alias Panda Agri, je pravda výkonější, ale bohužel narostl do rozměrů větších než bych na motání kolem domku potřeboval.Tom píše:Myslel jsem, že na takovou práci máš ten domaděl...
- microhummer
Ano s rotavátorem to bylo tolik, ty preferuješ Yanmar a já našel tohle, s díly to není tak tragické jak píšeš, navíc je to velice jednoduchý a poctivě udělaný stroj, všechny gufera , ložiska jsou běžně dostupné za pár peněz a žádné speciály.Nic z toho neteče, všechny šroubky jdou povolit až k nevíře po těch letech, vůle žádné...Spíše z venku ošumtělé než ohrkané.pepa36 píše:nevím kolik u nás ale počítám okolo 60 000, v japonsku mi je chtějí nacpat do kontejnéru já to nechci ani vidět i když cena 25 000 za kus je dobrá, ale dostupnost dílu je nulová
- microhummer
B 5000 se točí standartně a má šestidrážku jen menšího průměru, ale dá se sehnat redukce. (B 6000 se točí naopak)milanhb1 píše:B 6000 určitě ,
Milan
gufera a ložiska neřeš to seženeš v každém dobrém obchodě, spíše hřídel nebo ozubení ale dá se to udělat
Mal som zato že iba 5000 točí opačne a 6000+7000 normálne
Keď ste už neúspešne vyskúšali všetky možnosti, prišiel čas prečítať si návod.